Sunday, May 13, 2007

Takaisin

Lukijat, viimeisin kommentoija osui oikeaan. Lukukausi kulkee kohti loppuaan ja olen tehnyt isoja opiskelurutistuksia ja näitä töitä paljon paljon vähemmän. Ei ole ollut tarkoitus säikytellä ketään hiljaisuudella.

Keikkoja ei ole kertynyt edes yhtä viikossa ja olen sinnitellyt. Pään vaihtaminen työvaihtelta tehokkaaksi opiskeluvaihteeksi ei ole ihan yksinkertaista, joten helpoimmalta tuntui pitää kunnolla taukoja huoraduunista. Nyt pitäisi pikkuhiljaa olla opintopisteitä kunnolla kasassa ja kesä vähän lähempänä.

Minulla on oikeita töitä osaksi kesäajasta, joten tuntuu että pääsen vähentämään näitä töitä vielä lisää kesän kuluessa. Se tuntuu mukavalta. Niin, saa nähdä alkaako työnteko tuntua hankalammalta kun rutiini heikkenee. Talvella ja keväällä hommia oli helppo tehdä kun niitä teki niin usein.

Lisäsin sivupalkkiin linkit Plazan Ellien kirjoituksiini, siltä varaa että joku niistä kiinnostunut ei ole sattunut niitä vielä löytämään. On ollut turhauttavaa lukea Ellien kommentteja. Yritän kirjoittaa selvää suomea mutta ihmisille ei mene jakeluun.

Tästä kirjoituksesta tuli vain tällainen nopea lastu. Kun kirjoitan ilmaiseksi ja omaksi ilokseni en jaksa olla (nyt juuri) turhantarkka. Mutta siis täällä olen, voikaa hyvin.

39 comments:

Anonymous said...

Olipa kiva sunnuntai-illan piristys, etta olet takaisin maisemissa. :)

Olen lueskelluut blogiasi jo jonkin aikaa mielenkiinnolla ja pienella ihastuksellakin ehka. Halusin vain toivottaa menestysta elamaasi, olet varmasti ansainnut sita paljon.

JJ

Anonymous said...

Täällä toinenkin ihailija :) Olet kivan oloinen ihminen, toivottavasti elämä lutviutuu parhain päin.

Anonymous said...

mä jo pelkäsin että olisit lopettanu tänne kirjoittamisen kokonaan, et onneksi =)

Anonymous said...

Mukava kuulla sinusta ja kiva, että opintosi etenevät :) Mukavaa alkanutta kevättä!

Unknown said...

Minäkin olen lukenut blogiasi, menestystä opinnoissa ja aurinkoa elämääsi! :)

Anonymous said...

Hyvä kuulla, että olet kunnossa. Tsemppiä opiskeluun!

Ihan mielenkiinnosta kysyn, että oletko harrastanut koskaan naisten välistä seksiä? Ovatko naiset koskaan ostaneet sinua?

Anonymous said...

Nuo Ellien kommentit ovat joidenkin teinien kirjoittamia - ovathan..? Minusta kirjoituksesi ovat hyvin tasapainoisen ja älykkään ihmisen tekstiä. Olet sinut itsesi kanssa, enkä todellakaan usko nykyisen pikku harrastuksesi vaikuttavan pätkääkään psyykeesi (siis voi tsiisus mitä paskaa tuolla...) tai tulevaan elämääsi. Korkeintaan olet yhtä - tai montaa - kokemusta viisaampi.

Voisin hyvin kuvitella itsenikin huoran hommiin, jos olisin nuorempi ja rahan tarpeessa. Heikot sinua arvostelevat, kun heistä ei moiseen ihmismieltä tuntevaan hommaan olisi.

Minne ikinä päädytkin, tulet taatusti olemaan yksi joukon avarakatseisimpia ja fiksuimpia ihmisiä. Menestystä sinulle.

Anonymous said...

Kiinnostaisi muuten tietää, miten olet suunnitellut sen, että voit tulevaisuudessa vältellä näitä nykyisiä asiakkaitasi?

Suomihan on tunnetusti niin pieni maa, että ketkä tahansa voivat päätyä esim. työkavereiksi. Entä jos tulevan miehesi harrastuskaveri kännipäissään möläyttää hänelle ostaneensa sinulta seksiä?

Anonymous said...

Kun tuolla tämän saitin oikeassa reunassa toivotaan keskustelunavauksia ja näkökulmia, niin ajattelin, että kyllähän täällä luulisi voivan esittää sitten niitäkin, ilman, että pitää pelätä toisten kommentoijien taivastelua omasta typeryydestään...Mutta jos ei, niin voi, voi tätä suvaitsevaisuutta vain yhteen suuntaan: kirjoittajan persoonaa kohtaan, josta yksikään ei todellisuudessa tiedä höökäsen pöläystä, eikä tarvitsekaan.

Kommenttini: tiedän joitakin miehiä, jotka eivät kestä vaimonsa menneisyyttä "jakorasiana" - eikä sitä stigmaa yleensä tarvitse piilotella, ne asiat vain tiedetään. Tässä voisi olla yksi estävä syy olla liian huoleton näissä asioissa: on nähty, kuinka puolison "historia" käy miehen miehuuden päälle laukaisten ylipääsemättömät aggressiot, joista kumppanikin voi saada osansa. Ja kun rakkaussuhteeseen astuu väkivalta, se haavoittaa naista aina syvästi, niinkuin aina muutenkin.

Anonymous said...

Ehdottoman upeaa kirjoitusta, olen lukenut kaikki blogisi sekä täällä, että Elliessä ja mielestäni nämä ovat hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia.

Nyt tahtoisin kysyä yhtä asiaa: miksi kirjoitat Elliessä "enkä vastaanota heiltä suuseksiä" ja täällä olet sanonut: "mäyräili jalkovälissäni kuin tarmokas koira"? Tarkoittaako tämä sitä, että olet ennen ottanut vastaan suuseksiä, mutta myöhemmin jättänyt sen pois palveluistasi? Vai tarkoittaako tämä sitä, että kirjoitelmasi on fiktiivistä ja et muista enää kaikkia seikkoja mitä olet edellisissä teksteissäsi kirjoittanut?

Anonymous said...

Kuule curious, kyllä siellä jalkovälissä voi mäyräillä muutenkin... uskomattoman tyhmä sun kysymys. Mietis ny!

Anonymous said...

Enpä tiennytkään, että tässä maassa on näin mahtava määrä päteviä kriitikoita. Hmm...

Anonymous said...

Kuule anonymous, kyllähän siellä voi nuuhkia, kaivautua tai vaikka piilottaa luita kuten koira, mutta tuo sanamuoto nyt kuitenkin tuo aika vahvasti mieleen suuseksin vastaanottamisen. Olen pahoillani, jos oli mielestäsi tyhmä kysymys, kun en tiedä mitä sinä naisten jalkovälissä teet, mutta harvemmin sinne alas reviiriä lähdetään merkkaamaan.

Anonymous said...

Se mäyräilyteksti taisi kertoa ekasta kerrasta, jonka jälkeen hän on osannut määritellä rajansa paremmin..?

Anonymous said...

Kiitos uudesta kirjoituksesta! Olen täysin samoilla linjoilla kanssasi prostituutioaiheesta, eli että jokainen saa tehdä omat valintansa kaiken suhteen ja niille valinnoille on syynsä. Voisin itsekin kuvitella myyväni seksiä. Sen takia myös minusta tuntuu turhauttavalta lukea Ellien kommentteja, enkä enää luekaan niitä harmaiden hiusten välttämiseksi. :)

T.

Anonymous said...

T, koska oletan, että olet mies, heitän ilmaan kysymyksen, että eikö tulisi kuitenkin mieleen jossain vaiheessa jonkinlainen masokistisuus, kun "joutuisit" yhtymään ellottavan hajuisen, ruman, hikisen ja henkisesti kaikin tavoin vastenmielisen vanhan naisen kanssa, joka koskettelee sinua kohdista, joista et yhtään pidä ja puhuu samalla kiihottuneena vaikkapa kuin pikkupojalle? Kysymys ei ehkä olekaan siitä, kuka saa tehdä ja mitä, vaan siitä, miksi?

Anonymous said...

Olen tässä jonkin aikaa lueskellut blogiasi, ja se onnistui herättämään mielenkiintoni. Osaat kirjoittaa, vaikutat fiksulta ja olet mitä ilmeisimmin korkeakouluopiskelija. Samaan aikaan sekä moralisoin että tunnen pientä ihailua valintaasi kohtaan; jossain mielessä tyhmää mutta rohkeaa. Eniten alkoi kiinnostaa se, että kuinka paljon tarkalleen tienaat? Mitä veloitat yhdestä panokerrasta tai yön keikasta?

Anonymous said...

Toivottavasti saisit joskus jostain apua ja nuppisi sitä kautta kuntoon.

Jatkoja.

Anonymous said...

Minä edelleenkin mielenkiinnolla odottaisin vastausta siihen, miksi tuo tavistyö, jota kesälläkin ehkä tehdään, ei ole kelvannut muuten. Meneekö siihen liikaa aikaa, tienaa liian vähän vai mikä on ongelmana? Vai onko kenties kesäduuni oman alan hommia, mutta esim. kassatyö olisi aivan syvältä verrattuna huoraamiseen, joten näin ollen huoraaminen on valittu parempana vaihtoehtona?

Anonymous said...

Olit nuorena kiihkeä feministi. Kuinka pojat silloin lähestyivät sinua? Itse olin nuorena sisäistänyt tiukan kasvatuksen ja siksi en uskaltanut rakastua poikiin, koska he olivat vain potentiaalisia hyväksikäyttäjiä. Maksoin näistä ihanneopeista myöhemmin, kun aloin kasvaa terveeksi aikuiseksi naiseksi myös seksuaalisesti - tosin olin silloin jo naimisissa itselleni sopimattoman miehen kanssa. Uskon saaneeni huoran maineen tuon kehitysprosessin aikana ulkoapäin, vaikka en rahaa taatusti ottanutkaan. Tämän alustuksen tarkoituksena on valaista naisen seksuaalisuuden lainalaisuuksia. Itseni tuntien ja muutaman muun naisen psykoseksuaalisuuteen perehtyneenä tiedän, että kaikanlaiset ismit ja ideologiat estävät luonnollisen kehityksen ja tytö tai nainen joutuu käymään kovan koulun aikuisempana. Kuulin maailman ihanimman kommentin nuoren miehen suusta: "kun olin 16, hormonit jylläs, että oli valmis työntää sen pikku madon mihin vaan missä oli sydämentykytystä." - Oliko sinun sydämesi paikalla silloin, kun kaikki tytöt olivat "huoria"? Vai siirtyikö tuo vaihe ikäisekseen liian älykkäissä aivoissa tuonnemmaksi, liian todeksi? Seksi on virkistävä, jännittävä ja kaunis kokemus, mutta siihen tarvitaan naisen sydän ja miehen penis. Likaista rahaa siihen ei pitäisi naisen puolelta kaiken järjen mukaan kuulua.

Anonymous said...

JJ makes me wanna throw up!

Anonymous said...

Oletko tullut ajatelleeksi, että jos käyttäisit huoraamiseen vähemmän aikaa, niin opinnoille jäisi aikaa enemmän -> valmistuisit nopeammin ja voisit lopettaa huoraamisen?

Tämä ei ole vittuilua, mutta tällainen ajatus tuli mieleen kun lueskelin blogiasi; jossain helmikuun tienoilla kerroit koko viikon menneen noissa hommissa ja keikkojen järjestelyissä. Toisaalta, viehän osa-aikatyökin aikaa opiskelulta.

Anonymous said...

Haluaisin tiedustella Lauralta miten muka tuossa tilanteessa makselet niitä sinulla olevia velkoja? Tuskin maksat niitä prostituutiolla saamistasi rahoista, sillä olen ymmärtänyt ettet ole kertonut kenellekään huoraavasi, ja ethän velkoja niistä rahoista voi maksaa koska johan siinä verottaja ja ulosottomies ihmettelisivät mistä rahasi hankit.. Ja siitä määrästä mitä opintotukia saat ei ulosmitata mitään.

Joten miten tämä tilanteesi liittyyy velkoihisi?

Anonymous said...

Voihan helvetti, että osa täällä käyvistä kommentoijista ovat typeriä ja ahdasmielisiä. Kyllä sitä voi velkojen maksuun käyttää myös verottajalle näkymätöntä rahaa. Tulee pitää vain huoli, että velan takaisinmaksu ei ole aivan kohtuuttoman suuri verottajalle näkyviin tuloihin nähden.

Ja myös ihmeen suvaitsematonta väkeä täällä käy kommentoimassa. Miksi seksipalveluiden myynti eroaisia minkään muun palvelun myynnistä? Vapaaseen itsemäärämisoikeuteen kuuluu, että henkilö saa itse päättää mitä kehollaan tekee ja millä tavalla sitä kauppaa. Ei pitäisi sivulliseen liittyä mitenkään.

Usein ahtaaseen moraaliin tukehtuvat vetävät uskontokorttia esiin, kun muut perustelut prostituutiota vastaan eivät tarkastelua kestä. Uskontoa kuitenkin käytetään rumasti lyömäaseena, vaikka ainakin raamattu on hyvin suvaitsevainen. Raamatun tärkein ajatus onkin se, että tee toisille se, mitä haluasit itsellesi tehtävän. Kukapa meistä haluasia, että joku arvostelisi työtämme ja rankkaisi sen alimpaan kastiin.

Anonymous said...

"Typeriä ja ahdasmielisiä"...niinpä niin. Onneksi jotkut muu ovat sitäkin suvaitsevaisempia, eikä ainakaan näytä pinna vähästä kärähtävän.;-)

Itse on tyttö hommansa itsellen perustellut, senkus tekee mitä haluaa ja senhän eteensä löytää, mitä nyt raataa. Sama kaikilla.

Huvittaa vaan, kuinka jotkut reagoivat korviensa välissä yhtä kiihkeästi, kuin jos suusta vedettäisiin tikkunekku, kun joku ei olekaan 6-0 prostituution puolella. :D

Anonymous said...

"..että tee se, minkä tahtoiset sinulle tehtävän". Hmm. Nyt unohtui tuo rahan otto tuosta välistä, mutta ei se mitään. Kullakin lienee oikeus tulkita sanaa mielensä mukaan...

Anonymous said...

Aurinkoista kesää huoralle.
=)
- henrik30+

Anonymous said...

Haluaisin tietää: varmaankin on niin, että valikoit asiakkaasi niin pitkälle kuin voit. Mitkä ovat kriteerit, esim. ei vammaisia, mielenterveys- ym. potilaita, iho-ongelmaisia, ylipainoisia yms.? Varmaan katsot myös ikää. Mikä on ala- ja mikä yläikäraja, vai etkö käytä reunaehtoja?

Anonymous said...

Syy huoraamiseen on kertomasi mukaan rahapulasta ja rahaa tarvitaan velkojen maksamiseen. Jos elät virallisesti pelkällä opintotuella, niin millä selität viranomaisille mistä rahat ovat tulleet?

Taidat olla feikki ja koko tarina on keksitty.

Jos et, niin maksa edes verosi huoraamisestasi. Niin ne muutkin joutuvat tienesteistään verot maksamaan.

Anonymous said...

Kiinostava blogi, mutta valitettavasti kuitenkin mielessä on vahva epäilys, että tämä on feikki.

Vakuuttava todiste feikkiydestä on se, että blogikommenttien mukaan kirjoittaja ei ole vastannut blogin kautta saamiinsa asiakastarjouksiin. Oikea huora varmasti tarttuisi asiakkaaseen kiinni, varsinkin kun yhdessä postauksessa valittaa, että asiakkaita bongatessa kuluu turhaa aikaa ja haluaisi sopia kaupat mahd. nopeasti ja yksinkertaisesti.

Anonymous said...

Ehtisitpä kirjoittaa useammin. :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

"Oikea huora varmasti tarttuisi asiakkaaseen kiinni, varsinkin kun yhdessä postauksessa valittaa, että asiakkaita bongatessa kuluu turhaa aikaa ja haluaisi sopia kaupat mahd. nopeasti ja yksinkertaisesti."

Luulenpa että asiakkaita riittää muutenkin kylliksi. Bongauksella Laura tarkoittanee käytävää kirjeenvaihtoa ennen kuin kaupat on sovittu. Saman viestittelyn hän joutuisi tekemään täältäkin löytyvien asiakkaiden kanssa.

Feikkeydestä taas...mielestäni sillä ei ole edes mitään merkitystä. Erittäin mielenkiintoinen blogi joka tapauksessa. Toivottavasti joku sosiaalitieteilijä keksii käyttää näitäkin kommentteja tutkimusaineistonaan.s

Anonymous said...

Epäilen, että kirjoittaja on itse joku gradua vääntävä sosiaalitieteilijä.

Anonymous said...

Jos ei muuta, niin interaktiivisuuden kirjoittaja ainakin selvästi jättää vain työhönsä ;)

Anonymous said...

Perunpa välittömästi sanani - sainkin Elleistä vastauksen kysymykseeni :) Kiitos siitä.

Anonymous said...

Ja tuleepas nyt aina jotain kommentoitavaa: olin itse asiassa yksi ja sama hlö, jota siteerasit Elleissä; en vain jaksanut keksiä aiemmin mitään nimimerkkiä, joten luonnollisesti ei pystynyt yhdistämään :)

FiSexxx said...

Tämäkään bloggaaja huoraa nähnytkään!
Luettu vaan kirjallisuutta ja keksitty että tällasta soopaa suoltamalla saa lukijoita.

Anonymous said...

"Syy huoraamiseen on kertomasi mukaan rahapulasta ja rahaa tarvitaan velkojen maksamiseen. Jos elät virallisesti pelkällä opintotuella, niin millä selität viranomaisille mistä rahat ovat tulleet?"

Eivät ne sen kummemmin ole minultakaan kyselleet miten perintöverojani maksan pois ja millä rahalla (sain perintönä tukun verottajalle ilmoittamatonta käteistä ja olen myynyt muutaman arvoesineen pois). Verokarhu haluaa vain omansa, sillä selvä. Ainahan voi sanoa, että sai vanhemmilta rahaa. Jos pitää takaisinmaksusummat pieninä, vaikkapa 300 euroa kuussa, ei kukaan valita asiasta.