Thursday, June 7, 2007

Hiljenee

Kesä, kesätyö (vaikkakin osa-aikainen), vähennän keikkoja. Tuntuu hyvältä. Syksyyn mennessä saan varmaan lopettaa kokonaan. Elleissä pari uutta juttua, linkit sivupalkissa.

75 comments:

Anonymous said...

Hienoa kuulla, että sulla menee hyvin :)

Lämmintä kesää Lauralle, pitelen sulle peukkuja täällä...

Anonymous said...

Ajatteluttaa varatut perheelliset miehet. Elämä on paljon antanut, on vaimo, työ ja lapset. Ehkei ihminen osaa arvostaa sitä hyvää minkä on saanut.

Anonymous said...

Olet varmaankin sitten jo löytänyt miehen, joka hyväksyy touhusi ja kykene ylläpitämään tähänastista luksusta, jonka olet saavuttanut. Nousit yhteiskunnassa hissillä ylös sinne, minne olit menossa: rahakerrokseen toteuttamaan itseäsi.

Nuku yösi hyvin. Ne lapset, jotka raiskasit emotionaalisesti hajottamalla perheitä, eivät utle jättämään sinua rauhaan. He tulevat nukkumaan sinun sängyssäsi viimeistään sitten, kun itselläsi on lapsia. Toivottavsti monta, monta tyttölasta.

Kaikeudella on lakinsa. Siihen ei riitä se, että itse sanoo, että höpöhöpö, eikä ole.

Anonymous said...

Hohhoh,
kuten hyvin tiedämme, se, että joku käyttää jonkun palveluja ei ole palveluntarjoajan "vika" vaan vika on jossain ihan muualla. Vrt. muut ammatit.

Mukavaa, että tuleva näyttäytyy sulle Laura noin valoisana. Päällesi kaatunut takaamasi lainakin kaiketi pikkuhiljaa hupenee. (Oletko muuten yhteydessä alkuperäiseen lainanottajaan, tietääkö hän kuulumisiasi, miten hänellä menee?)

Ihanaa kesää, voi hyvin!

Anonymous said...

Hei "Laura". Luin tekstisi (myös Plazasta) ja pidin niistä. Kiitos näistä kirjoituksista. Vaikka (kuten itsekin sanoit) olet kirjoittanut selvällä suomen kielellä, tuntuu, että en silti ymmärrä kaikkea mitä haluaisin. Mutta onneksi se ei ole tarpeenkaan. Olen oppinut, että asioita on tärkeämpi kokea kuin ymmärtää.

Hämmästyttävintä on ollut ihmisten jyrkkä ja raivoisa kommentointi teksteihisi, joita minä olen lukenut uteliaana ja ilahtuneena avoimuudestasi, rehellisyydestäsi ja seesteisyydestäsi. Olet kiinnostava ihminen, sinulla on kiinnostava tarina. Toivottavasti jatkat kirjoittamista, jos ei tänne ja nyt, niin jonnekin toisaalle joskus.

Anonymous said...

Mietin kovasti että mitä mahdat opiskella, olisin veikannut filosofiaa tai kirjallisuutta tekstien perusteella. Tekstisi ovat jotenkin niin eläväisiä ja pohtivia.

Huoraaminen sinänsä herättää ajatuksia, joten lueskelin tekstejäsi mielenkiinnolla. Itse olen likviditeettiahdingossani kieltämättä harkinnut toisinaan samaa hommaa. Ehkäpä kuitenkin oman vartalon "esineellistäminen" jotenkin oudoksuttaa. En millään lailla kuitenkaan tuomitse sinua.

Jokainen taaplaa tavallaan.

Anonymous said...

"Ne lapset, jotka raiskasit emotionaalisesti hajottamalla perheitä, eivät utle jättämään sinua rauhaan. [...] Kaikeudella on lakinsa." Venytään nyt anonymiteetin suojin vähän peelopuolelle ja laitetaan tuolle reippaasti jotta WTFLOLROFL!?!1! Niiden "kaikkeuden lakien" olemassaoloon ei kuule riitä että itse sanoo höpöhöpöä niiden olemassaolosta.

Noin vakavammin otettuna raiskausta voisi terminä, kiitos vain, käyttää vain siitä raiskauksesta. Ihan kunnioituksesta todellisesta raiskauksesta selvinneitä kohtaan.

Lauralta haluaisin kysyä (ihan aidosti tuomitsematta) sitä mitä tuolla Ellienkin puolella kyseltiin, että maksatko veroja vai teetkö työsi pimeänä? Ja jos teet pimeänä, onko siitä sinulle moraalista ongelmaa? ...vai voiko Suomessa edes maksaa veroja prostituutiosta?

Jos rinnastat oman prostituutiosi vaikkapa mäkkäriduuniin, eikö sen pitäisi silloin olla normaalin verotuksen piirissä? Jos ei, haluaisin kuulla perustelusi. Kysyn tätäkin jälleen tuomitsematta, mielenkiinnosta. Itselleni tulee järkiperusteina mieleen ainakin yhetiskunnan stigmatisoiva asenne, ja mahdolliset (muihin töihin verrattuna ylimääräiset) byrokraattiset sähläykset, mutta olisi kinnostavaa kuulla mielipide aidon kokemuspohjan taustalla.

Anonymous said...

hei!
Musta on tosi hieno että kirjoitat ja kerrot elämästäsi,ehkäpä se vaikuttaa ihmisten ajatteluun laajentavasti ja antaa uusia näkökulmia!Hyvää kesää sinulle!

Anonymous said...

Pelkäätkö paljastuvasi? Ilkeä asiakas voisi helposti ottaa kuvan kamerakännykällä tietämättäsi ja laittaa sen levitykseen - mitä sitten tekisit?

Anonymous said...

Jep, samaa mieltä tosta ajattelun laajentumisesta. Must on erittäin hyvä avoimesti keskustella asiasta. Peikot elää pimeessä eikä yhteiskunnassa edes ajatustasolla muutu mikään pimeässä. Täytyy olla suomalaisessa yhteisössä paljon vikaa, eikä pelkästään parisuhteissa ja yksilöissä. Sussa ei se vika ole, osaat vaan selviytyä, tavalla jonka yhteiskunta itse tarjoaa. Vaan tietääkö yhteiskunta tietoisesti mitä tarjoaa? Ei tietenkään. Tunnen oikein todella suurta intoa, että olet viitsinyt jakaa avoimet ajatuksesi, vaikka ympäristö onkin niin sulkeutunutta. Siitä se lähtee, turha tuntea itteään likaiseks, kun kerta osaa ajatella. Jotain viisasta on siinä laissa, että ostaminen on rikos, ei myyminen.. Voimia, olet yhteiskunnallinen vaikuttaja, etkä väärintekijä kuten monet ovat mieltä. Ne löytyy aivan muualta.

Anonymous said...

Hei Laura!

Löysin blogisi muutama tunti sitten ja luin sen läpi. Kommentteja en ruvennut lukemaan, sillä voin kuvitella niiden muutaman harvan asiallisen kommentin lisäksi siellä on satoja epäasiallisia kommentteja. Et ole ainoa opiskelija maassamme joka tekee juuri tuota työtä rahoittaakseen opiskelunsa. Eikä siinä ole mitään pahaa. Niin kauan kun yhteiskunta ei pidä huolta opiskelijoista tukemalla näitä (tarpeeksi) rahallisesti, on mielestäni rahan saannissa kaikki keinot sallittuja. On toki ilta- ja viikonlopputöitä, mitä itse opiskelun rinnalla tein, mutta kun painat puolikin vuotta ilman vapaapäiviä, niin siinä joutuu niin kroppa kuin pääkoppakin koville. Sinulla on ainakin se hyvä puoli, että saat itse valita työaikasi. Niin, ja tietysti palkkasi. :)

Toivotan sinulle hyvää jatkoa, niin opiskelun kuin työelämän suhteen.

Anonymous said...

On kyllä todella nihkeetä miten opiskelijat pidetään niin huonoilla tuloilla. Itse olen ollut vähä väliä velkakierteessä. En ole myynyt itseäni mutta lähestulkoon hermoromahduksen olen velkojeni kanssa saanut...
Ei sitä vaan voi kaikki ymmärtää.
Puhutaan kovasti rehellisen työn tekemisestä mutta ei kaikki jaksa opiskella ja tehdä koko ajan duunua eikä sitä pitäisi keneltäkään vaatiakaan. Ne tekee jotka jaksaa... eikä siitä pitäisi olla kateellinen jos toiset eivät tee samalla tavalla.
Perus suomalaista kateutta. "kun mäkin joudun niin sais toikin luvan tehdä" olisivat vaan onnellisia kun itsellä menee hyvin...

Jos joku kirjottaisi vaikka että varastaa tullakseen toimeen niin luultavasti siihen suhtauduttaisiin paljon suvaitsevammin. (en ymmärrä)

Jos teitä ihmisiä niin kovin huolestuttaa ja häiritsee Lauran valinta saada raha asiat kuntoon niin miksi ette sitten lahjoita hänelle rahaa? Ette te mitään välitä oikeasti... Pönkitätte vaan omaa moraalista tekopyhää egoanne.

Kyllä varmasti Laura löytää miehen joka ajattele asioita pumpuliverhon läpi :)

Anonymous said...

Tässä ei ole mitään "ilkeää", vaan kommentti on pelkkä kommentti ilman arvotusta: ei käy kateeksi "Lauran" touhut. Jos ei älyä hoitaa raha-asioitaan normaalisti, miksi pitäisi ihastella täläistä "tapaa" hoitaa asiansa? Niin makaa kuin petaa, sanotaan.

Ei ainakaan arvosta kehoaan tipan vertaa, jos sen pystyy laittamaan pelinappulaksi. Terve ei pysty.

Anonymous said...

Millainen ihminen sitten on terve? Ihminen, joka osaa kriittisesti arvostella? Ihminen, joka tuomitsee ja paheksuu ajattelematta sen pidemmälle? Entä onko ihminen terve jos se seuraa tätä blogia?

Anonymous said...

^ Jospa et laittaisi muita vastamaan. Vastaa itse, kun kysymyksetkin keksit. Se voisi olla aika tervettä, ainakin osallistumista omine oikeine ja ajatelluine mielipiteineen, jos kerran lukee näitä.;-)

Eipä taida ihan riittää se, että vain on omasta mielestään muiden yläpuolella omine ajatuksineen, joita ei sitten kuitenkaan ilmaise?

Anonymous said...

On ymmärrettävää, etteivät miehet ymmärrä sitä, että huoran toiminnassa on oleellista välistäveto. Miehen höynäyttäminen tämän putkiaivomaisen seksuaalisuuden nimissä ja samalla tämän vakinaisen turpaanveto. Kaiken tämän voi sipaista joutessaan ja kääräistä hihaansa hulppeat verottomat.

Anonymous said...

Tämä päiväkirja loppuu täällä. Mutta sama kirjoittaja jatkaa Prinsessaelämän blogeilla. Eihän sitä samanaikaisesti samalla blogipohjalla voi kirjoitella kahta täysin erilaista blogia

Anonymous said...

Ruotsissa poliisi ilmoittaa perheelle seksiä ostaneesta miehestä. Kiitos, tänne Suomeen myös!

Ja naamataulut julkisiksi!

Anonymous said...

^^ Käykääpäs vilkaisemassa Feministin päiväkirjaa. Siellä huora tilittää, minkälaista on olle erilainen feministi.

Anonymous said...

Siinä tapauksessa, että lopetat keikkojen tekemisen kokonaan, olisi kiva lukea myös retrospektiivisiä kommentteja ammatista. :)

Kaunista kesänjatkoa!

Anonymous said...

Hei, tää on jännä että löydän itseni ja omia mielipiteitäni täältä sun blogista. (vaikken harjoitakaan samaa ammattia) Tsemppiä valmistumiseen ja koeta jaksaa! Älä jää "kiinni" ja pidä hauskaa, niin mäkin pitäisin!

Anonymous said...

Nyt vasta törmäsin blogiisi. Hyvin kirjoitat ja vaikken olekaan itsensämyynnin kannalla, on mielenkiintoista lukea kirjoituksiasi.

Päivitä toki kuulumisiasi ja miten "normaali" työelämä on lähtenyt käyntiin.

Anonymous said...

Habazi (homo):

Olen homo.

Anonymous said...

Habazi: jippiin foorumin loppumisen jälkeen ajattelin et sustakin oltas päästy eroon, taisi olla turha luulo?

Anonymous said...

Päätit sitten pistää tämän jäihin ja alkaa kirjoittamaan Prinsessaelämää.

Anonymous said...

No, loppuiko se jalkojen levitys vai yhäkö helppo raha kiinnostaa?

Sorry, en voi kunnioittaa kaltaisiasi ihmisiä. Vika lienee siis sekä sinussa että minussa. Haluaisin niin kovasti uskoa ihmiseen kaikilla tasoilla.

Anonymous said...

Yymh! ja ÄÄh ja Iiäks jne! Olen niin kateellinen siitä mitä teet ja mitä siitä saat. Oih, ja voih!

Miten pääsen tästä yli: joku jakaa rasiaa aviolupauksen tehneille miekkosille?

En sis mene avioon koskaan. Ymmärrän myös katsella ympärilleni, kutka ovat "niitä naisia"?

Anonymous said...

Lisää!

Anonymous said...

Jotain tilannepäivitystä, kiitos :)

Anonymous said...

Näyttää hiljentyneen myös blogimerkintöjen kirjoittaminen. Paljon tuntuu tämä blogi edelleen kuitenkin kiinnostavan Blogilistan lukijamäärien ja tämänkin merkinnän kommentoinnin perusteella, johon minäkin nyt syyllistyin.

Ehkä se tarkoittaa vain sitä, että olet jo lopettanut kokonaan kyseisen ammatinharjoittamisen?

Anonymous said...

Olen itsekin toiminut prostituoituna nuorena. Koska köyhyys kyllästytti, ja se on helppo tapa tienata. Kun se lakkasi olemasta helppoa, ja elämäntilanne pikkuhiljaa muuttui, lopetin. Ihan vahingossa, päättämättä, että tämä on vika. Ei vaan enää kiinnostanut, edes se raha.
Kaikella on aikansa, tälläkin.
Voin kertoa, että mitään traumoja tms. ei jäänyt näin jälkeenpäin ajatellen. En ikinä ole kertonut kuin parille ystävälle, jotka ovat tehneet samaa, enkä ikinä kertoisi esim. parisuhteelle. Menneet ovat menneitä, mitä niitä vatvomaan, eikä se kenellekään kuulu.
Ymmärrän silloista itseäni, se vaihe piti käydä läpi, ja se siitä.
En edes ajattele koko asiaa, etkä säkään pian, sillä aika haalistaa. Nykyään se tuntuu aika...hassulta jopa, hieman kuin unelta. Rahoja on tietty joskus ikävä, mutta ei ikinä niin ikävä, että ottaisi askeltakaan taaksepäin.

Hyvää jatkoa sinulle!

Anonymous said...

Huoraamisesta viis, mutta mun on vaikea ymmärtää sellaista asennetta, että valtio on opiskelijoilleen jotain velkaa, maksuttoman opinto-oikeuden lisäksi. Itse opiskelen tutkintoa täysipäiväisen työviikon ohessa, enkä ole koskaan nostanut tukia. Olen maksanut asuntoani 20-vuotiaasta ja ihan hyvin on mennyt, vaikka tiukkaa on tehnyt. En ole tehnyt hanttihommia sen jälkeen, kun täytin 19. Kaikki kollegat ovat maistereita.

Anonymous said...

Asiaa, anonymious! Arvostan kaltaisiasi. Siis en tämän blogin kirjoittajaa.

Anonymous said...

"Huoraamisesta viis, mutta mun on vaikea ymmärtää sellaista asennetta, että valtio on opiskelijoilleen jotain velkaa, maksuttoman opinto-oikeuden lisäksi."

Ihan totta. Minäkään en käsitä, miten voidaan kuvitella, että valtio olisi jotakin velkaa työttömille, sairaille tai eläkeläisille! Kyllähän jokainen töitä saa, jos vaan yrittää ja omillaanhan se on kunnia tulla toimeen. Opiskelijoidenkin pitäisi kaikkien ottaa työ siihen rinnalle ja sitten sitkuttaa 4-5 vuodessa itselleen sekä ammatti että tehdä töitä elämisensä eteen. Hitto jos ei pää kestä niin sitten ei kestä, oma moka.

Jos välttämättä tahdot ettei heikompiaan tarvitse auttaa ja systeemin ulkopuolelle tippuvia koettaa nostaa jaloilleen, ole hyvä ja vaihda sellaiseen maahan, jossa sosiaalijärjestelmä on erilainen ja enemmän omatoimista luonnettasi vastaava. Esim. Jenkeissä näkee tosi kivaa asennetta, että jollei elämässä mene hyvin, vika on aina eläjässä. Sattumalla ei ole koskaan mitään tekemistä asian kanssa. Saattaisit viihtyä siellä melkoisen hyvin.

Minä olen ylpeä aina voidessani sanoa ulkomaalaisille tutuilleni, että Suomessa kenellä tahansa on mahdollista opiskella yliopistossa, koska se on maksutonta ja valtio vielä tukee opintoja. Ei ole kiinni omasta varallisuudesta, perheen varallisuudesta tai vaikkapa sukupuolesta moinen. Olisi minulla jääneet maisteriopinnot kesken tai edes aloittamatta muutoin, kun pienituloisella perheelläni ei ole varaa neljää lastaan kouluttaa ja töitä oli todella nihkeästi opiskelupaikkakunnalla.

Anonymous said...

Äh, viimeisin kommentoija missasi mun pointin. Enhän mä mitään sosiaalitukia kommentissani sorkkinut! Heikompia autetaan, se on selvä. Kritisoin tätä iänikuista mää'intää, että ei voi muka opiskella, kun valtio ei maksa täyttä palkkaa opintoajalta! Minä en olisi rahaa pumpannut vanhemmiltani opintojeni takia, vaikka olisivat sitä tarjonneet (mitä eivät tehneet, kun ihan tavis työläisperheestä oli kyse). Ei opiskelu ilmaisessa yliopistossa mistään varallisuudesta ole riippuvainen. Senhän itsekin todistan omalla esimerkilläni, kun valmistun maisteriksi työnteon ohella. T: Lissu

Anonymous said...

Mutta jollei saa sitä työtä, millä sitä itsensä elättää ylipäätäänkin, puhumattakaan siinä opintojen ohessa? Plus että kaikilla ei yksinkertaisesti ole resursseja opiskella ja tehdä täysipäiväisesti työtä. Jos sinun pääsi sen kesti, kaikkien heikompien pitäisi siis luopua yliopistohaaveistaan tuollaisessa tilanteessa? Nimimerkki "Tein töitä 2 vuotta opintojen ohessa osa-aikaisena ja lopulta vaan ei enää psyyke kestänyt moista"

Anonymous said...

Plus että jos tarjolla sattuu olemaan vain hanttihommia, josta saa sen 5 e/tunnilta, siinä saa tehdä elämisensä eteen muutaman tunnin viikossa duunia. Kaikki ei saa oman alansa duunia tehtäväksi opintojen ohessa.

Anonymous said...

Jos kaikki opiskelijat kävisi tekemään töitä opintojensa rahoittamiseksi, tosiasia nyt vaan olisi se, ettei opiskelukaupungeista riittäisi niille kaikille töitä. Että ei se nyt vissiin ihan tuolleenkaa voisi mennä.

Anonymous said...

Oletko koskaan saanut orgasmia huoratessa? Jos niin kuinka usein ja montako kertaa?

Anonymous said...

Löysin ja luin blogisi juuro äskettäin. Haluan vain sanoa kiinnostavasta, hyvin kirjoutetusta ja avoimesta tekstistä että kiitos paljon. Avarsit maailmankuvaani.

Anonymous said...

Puuro eikä juuro piti sanomani.

Anonymous said...

Jokaisellahan on omat moraalikäsityksensä. Syyllistäminen on hölmöä vaikka siihen sortuukin jokainen. Nää kommentit tyyliin, että olet kodinrikkoja, on aika hupaisia. Jos ukko menee huoriin (sori karkeahko kielenkäyttö), niin tuskin se sun syytäs on.

Mä en yleensä ees jaksa väitellä ihmisten kanssa mistään, koska ihmiset on niin helvetin kapeakatseisia, että ne haluaa vaan tyrkyttää sitä omaa ajattelumalliaan ja tuomitsee muiden ihmisten arvot. Propsit siitä, että oot avautunu asiasta. Ihan mielenkiintosta luettavaa oot kirjotellu.

Anonymous said...

Pelkästään kirjoitustesi perusteella sanoisin sinun olen kaunis ja rohkea nainen, jolle vilpittömästi toivon pelkkää hyvää. Toivottavasti luottamuksesi ihmisiin säilyy.

Anonymous said...

Onkos tähän tulossa jatkoa enää?

Anonymous said...

äsken löysin blogisi ja lueskelin ja totesin että kiitos kun paransit maailman kuvaani :) ehkä minä todella olen liian ahdasmielinen. Kaikkea hyvää sinulle n____n

Anonymous said...

Hei Laura.
Löysin blogisi aivan yllättäen, luin muutamassa tunnissa läpi, ajatuksella ja välillä jopa huvittuneena.
Kirjoitat mahtavasti, toivottavasti näitä voitaisiin lukea lisääkin, vaikken tietenkään toivo sinun jatkavan huoraamista, mikäli olet päättänyt, että sen aika on ohi.
Kirjoitit rehellisen rohkeasti, ihailen sitä kovasti.
Kuten muutkin ovat kommentoineet, tämä avarsi myös minun maailmankuvaani. Kiitos siitä, kiitos rehellisyydestäsi ja halustasi jakaa kokemuksesi kanssamme.

Onnea ja menestystä jatkoosi, valmistuhan koulustasi ylpeänä. Kanna tekosi viisautena, osana sitä mitä olet ja miten koet maailman. Lämpimiä ajatuksia sinulle, viivyt mietteissäni varmasti pitkään.

Anonymous said...

Löysin blogisi sattumalta ja vilkaisin nuo Ellien kirjoitukset, sekä siellä saamasi kommentit. Meinasi kyllä jokin käämi kärähtää... Aivan uskomatonta millaisia ääliöitä tähänkin valtakuntaan mahtuu - miten voi olla niin vaikeaa tajuta, millaisessa ahdingossa opiskelijat elävät?

Minä kadehdin sinun rohkeuttasi. Todella kadehdin. Jos minulla kantti riittäisi, harjoittaisin itsekin 'maailman vanhinta ammattia', jotta saisin kohtuulliseen elintasoon tarvittavan rahamäärän kasaan sellaisessa ajassa, että voisin yhä vielä keskittyä opiskeluun.

Oikein paljon jaksamisia sulle, voisit kirjoittaa vaikkapa kirjan elämänhallinnasta, sen verran hienosti näytät kantavan vaikeatkin päätökset ja elämäntilanteet selkä suorana, ahdasmielisistä tuomitsijoista vähät välittäen. Jospa itselläkin jossain vaiheessa selkäranka kovettuisi sun suoritusta vastaaviin raameihin.

Anonymous said...

Huh! huh! Mua ihan oksettaa näiden kommentoijien nuoleskelu: Ikään kuin olisivat ensimmäistä kertaa elämässään vastaavaa tekstiä lukeneet! Hohhoijjakkaa! No, ehkäpä ovatkin.

Mua oksettaa myös tämän kirjoittaja-naikkosen moraalittomuus: ei siinä mielessä, että seksiä myy vaan siksi, että miten joku ylipäätään voi edes tehdä tuommosta. En ymmärrä, enkä tule koskaan ymmärtämäänkään.

Ja hei, ei kiitos: ei tuomitsemista mulle, jolla on elämässään 100% eri arvot.

Anonymous said...

Kenelläkään ei ole täysin 100% eri elämänarvot kuin toisella! ihminen = ihminen, sekin tasaa jo elämän arvojamme.

Anonymous said...

Toivottavasti olet saanut elämäsi raiteilleen :)
Vaikka olisitkin lopettanut huoraamisen, olisi kiva kuulla kuulumisia muuten.

Anonymous said...

Hölmöä varmaan, mutta alan huolestua missä olet kun et olee enää postaillut tänne edes pieniä juttuja :/

Anonymous said...

Hmm... Idea kopioitu Belle De Jourilta. Ja mielestäni faktan ja fiktion ero on kyllä merkittävä lukijan kannalta. Ei ole kiva tulla huijatuksi. Myös varattujen miesten, etenkin perheellisten, palveleminen on mielestäni moraalisesti arveluttavaa. Ehkä joku palvelee sitten sinun miestäsi, kun hoidat kotona väsyneenä lapsia...
Fiksu kirjoitustyyli ei tee asiaa yhtään viattomammaksi tai kauniimmaksi. Huoraaminen on aina huoraamista. Kyllä niitä opiskelurahoja saa hankittua, jos on muitakin avuja.

Anonymous said...

Onko perseen myyminen loppunut kokonaan?

Anonymous said...

Poikkesin tänne aivan sattumalta ja luin kirjoituksiasi jonkinverran..minulle tuli sellainen kummallinen olo, että aivan kuin sanoisit kahta asiaa yhtäaikaa sekä puolesta että vastaan...siis esim. seksuaalisuutta käsittelevässä kirjoituksessasi oli outoja vastakohtaisuuksia havaittavissa asenteissa..OUTOA ja pinnallista.

Yvonne said...

Luin mielenkiinnolla ajatuksiasi. En usko, että annat mitään ruusuista kuvaa tuosta työstä. Pikemminkin kuvailet sitä työnä työn joukossa.

Kaikestahan saa kertoa ja miksei ilotytön työstäkin.

Anonymous said...

Tosi mielenkiintoisia juttuja, vieläpä varsin hyvin kirjoitettuna. Rasittaa vaan nää tekopyhien pellejen valitukset aikuisen ihmisen itseään koskevista omista valinnoista. Itsensä myyminen on yksi tapa muiden joukossa hankkia rahaa, ei siinä sen ihmeempää.

Ja miehenä voin sanoa, ettei naisen kiinnostavuutta potentiaalisena seurustelukumppanina laske se, mitä tämä on joskus aikaisemmin tehnyt. Jos tyyppi on kiinnostava, niin sitten se on kiinnostava. Ihan samoin kuin fiksua miestä ei karkoita se, jos nainen "antaa" ekoilla treffeillä. Jos nainen on kiinnostava ja sellainen, jonka haluaa nähdä uudestaan, hänet nähdään uudestaan riippumatta siitä heruiko ekalla kerralla vai ei.

Hyvää jatkoa ja aurinkoista kesää! Toivottavasti kirjoitat tänne vielä joskus lisää kuulumisia.

Anonymous said...

Olen lukenut koko blogisi. Jos itse asuisin isommalla paikkakunnalla niin hankkisin varmasti rahaa samalla menetelmällä, opintotuki kun on niin pieni :(

Olen naureskellut täällä noille vouhottajille. Varsinki niille, jotka haukkuu sua, kun panet varattuja miehiä. Niinku niitä ei muka muut kuin maksulliset petä? Itselläni on ollut yli vuoden varattu vakipano :)

Anonymous said...

itsellänikin on aika toivottomat velat, joiden maksamiseen keskivertopalkkani ei riitä. olen jo miettinyt samaa vaihtoehtoa kuin sinä, mutta se tuntuu ihan ylitsepääsemättömältä askeleelta ottaa. varmasti kun rajan yli menisi, se olisi helppoa. mutta olen liian suoraviivainen ihminen, en pysty salaamaan asioita lähimmäisiltäni, ja lisäksi olen omasta fyysisestä koskemattomuudestani muutenkin ihan skitso. häiritsee ajatus, että kun kerran myyn ruumistani, olen huora koko loppuelämäni. en pysty elämään sen ajatuksen kanssa.

ja vielä tuosta opiskelijoiden asemasta suomessa; missään muussa maassa opiskelijat eivät saa yhtä paljon tukea valtiolta kuin täällä. ihmiset tekevät muualla enemmän töitä, eivätkä pelkästään opiskelijat. 8h työpäivä, 5 työpäivää viikossa, 4-5 viikon kesäloma + talviloma päälle... ei kenelläkään ole näin naurettavan helppoa. yritän muistaa tämän, kun pälli tuntuu leviävän pienestäkin työpaineesta.

outi.antoinette said...

hoi blogin kirjoittaja,
en tiedä luetko näitä kommentteja enää mutta sen mahdollisuuden oltua olemassa, haluaisin sanoa että olet rohkea kertoessasi tästä, edes anonyymisti. et laita mielestäni itseäsi yhtään sen enempää riskialttiiksi kuin ne jotka pokaa miehen baarista ja menee uuden tuttavuutensa luokse panemaan aivonsa pihalle; ei voi ikinä tietää minkälainen se "kiva" kaveri oikeasti on.

opintotuella ei elä. piste. se on ihan sama miten hiton hyvin meillä täällä menee kun yleensäkin saadaan tukea, mutta ei tällä elintasolla vain eletä; sähkölaskut, kaikki muut laskut, lääkärikulut, lääkkeet. ruoka kallistuu koko ajan. ja jos omaa yhdenkin suuremmanluokan ruoka-aineallergian (maito, viljat yms) niin alkaa elämä jo kummasti tulla tyyriimmäksi; suosittelen kokeilemaan vaikkapa täysin gluteenitonta ruokavaliota vertailumielessä jos joku ei usko.

et ole päivittänyt pitkään aikaan ja toivon että olet saanut velkasi maksettua, ja päässyt opiskelemasi alan töihin. sun kirjoitukset on antaneet paljon ajateltavaa ja hyvässä mielessä kaikki tyynni.

voimaa ja rohkeutta ja kaikkea hyvää.

Anonymous said...

Olikohan tämä samainen "Laura" tämän viikonlopun Iltalehdessä? Valtio-oppia opiskeleva ilotyttö.

Anonymous said...

Olikohan tämä samainen "Laura" tämän viikonlopun Iltalehdessä? Valtio-oppia opiskeleva ilotyttö.

Anonymous said...

Hei Laura!
Mielestäni työssäsi ei ole mitään paheksuttavaa.
Sen sijaan paheksun niitä varattuja miehiä jotka käyttävät palveluksiasi.Mikäköhän niissäkin on vikana? En ymmärrä.

Sitä vaan mietin, että itse en voisi tuota työtä tehdä koska sukupuolitaudit pelottavat. En tosin tiedä mitkä ovat todennäköisyydet saada sellainen mutta tulee mieleen, että ehkä miehet mieluummin maksavat huoralle, joka ei paljon kysele, kuin alkavat selittämään baaritiskillä herpeksestään.
Toivon, etä selviät veloistasi terveenä. Tsemppiä!

Anonymous said...

Hey. Ajattelin vaan sanoo et kiva blogi ! Oot näköjään lopettanu kirjotuksen tohon heinäkuuhun, mut aion lukee tän blogin kokonaan läpi täs yön tai huomisen mittaan. Itsekin nimittäin suunnittelen alalle alkamista :---)

Anonymous said...

Etkö ole vielä saanut mitään tauteja?
Kondyloomaa tai herpestä työstäsi?
Olen jostain kuullut että ilotytöillä on nämä lähes järjestään eikä niitä voi välttää siinä työssä.

Anonymous said...

huora

Anonymous said...

Ainoa mistä olen katkera huorille on että olen itse mies enkä voi huorata. Helppoahan se rahanteko on jos on niin onnekas että on syntynyt pillu jalkojen välissä perkele. Ja naisjärjestöt vielä vollottaa että naisen asemaa pitäisi parantaa. Vittu. Naisen ei tarvitse kuin jalat levittää ja jo tulee isoa rahaa. Miehen pitää rataa perse hiessä saadakseen samat tulot. Vihaksi pistää. Huorat kunniaan ja naisjärjestöjen jengille niskalaukaus.

Anonymous said...

Hei, mieshuorille on yhtä lailla tilausta kuin naisillekin. Siitä vaan nettiin ilmoitusta laittamaan. Joten älä enää suotta itke vaan toimi..

Anonymous said...

miksi ei:)

Anonymous said...

voisitko jatkaa kirjoittamista? : )

Anonymous said...

"Etkö ole vielä saanut mitään tauteja?
Kondyloomaa tai herpestä työstäsi?"
Etkö tiedä, että nämä molemmat voivat tarttua myös muuta kautta kuin yhdynnässä? :O
Miehelläni on sukuelinherpes ja kato, mä otin riskin tartunnasta ihan sen vuoksi, että rakastan häntä!
En hyväksy ihmiskauppaa ja pakkoprostituutiota, mutta omaehtoinen ja itsenäinen toiminta on ihan eri asia. Jokaisella on oikeus tehdä toimeentulonsa eteen, mitä haluaa, kunhan se ei vahingoita muita.

Anonymous said...

Mä haluun vain sanoa että sulla ei mene hyvin. Kerro äidillesi sun ammatista ja pidä turpas kii<3

Anonymous said...

Hei Laura (vaikken uskokkaan tämän olevan oikea nimesi),
luettuani kaikki kirjoituksesi niin blogistasi kuin Plazasta, koin tarvetta sanoa jotain. En usko että tulet tätä lukemaan sillä olet näköjään jo lopettanut blogisi pitämisen. Kerroit opiskeluistasi ja että valmistumisesi on yhden lukukauden päässä, sen takia jaksat taistella rahantulon eteen vaikka sitten kyseistä duunia tekemällä. Mielestäni blogisi ja muut kirjoituksesi olivat erittäin mielenkiintoista luettavaa ja antoivat perspektiiviä erinnäisistä asioista. Kerroit k.o. duunin hyvistä, mutta myös paskoista puolista - ja hyvä niin. En itse usko että kukaan blogisi innoittamana innostuu samasta työstä. Ja vaikka innostuisikin, jääköön tämä hänen oman arvomaailman ja moraalin puntaroitavaksi aloittaako itsensä myymisen vai ei.
Itse luettuani tekstisi ymmärsin miksi teit niin. Jos kyseiseen hommaan kykenee, miksei. Itse tiedän, etten pystyisi, mutta miksi tuomitsemaan? Ja vastoin yleistä harhaluuloa, seksin myyminen ei ole rikos. Sen ostaminen on, joten et ole tässäkään asiassa syyllistynyt mihinkään väärään.
Eli jos pää kestää, mikäs siinä. Arvostan sitä, että pidit homman aikataulutettuna (sinulla oli tavoite mihin mennessä lopettaa) etkä pitänyt edes ehtona jatkaa samaa hommaa hamaan loppuun asti. Hyvä niin, sillä pidempään jatkuessa se olisi varmaan alkanut hajottaa mieltä ja pahasti (voisin ainakin omalla kohdalla kuvitella asian olevan näin).
Huoraaminen ja itsensä myyminen yleensä on mielestäni aina ollut Suomessa jokseenkin tabu puheenaihe. Kiitos sinulle siitä että avasit sitä uudesta näkökulmasta, ja kiitos aivan uudenlaisen arvo- ja ajatusmaailman esittelemisestä. Hyvät jatkot sinulle ja toivon että olet onnellinen etkä menetä tapaasi katsoa maailmaa ja asioita ylipäätänsä.
Ps. En usko että miehen löytäminen tulee olemaan vaikeaa, vaikka sinulla löytyykin hieman erilainen kokemus takataskustasi. Ehkä hieman aikaa sulatella, mutta en usko että se nollaisi mahdollisuutesi löytää kumppani joka näkisi sinussa muutakin kuin ex-huoran. Ihmisen joka arvostaa piirteitäsi, lahjojasi, kokemuksiasi. Olet todistanut teksteissäsi uudelleen ja uudelleen ettet ole tyhmä.

Anonymous said...

"Sinulla on ainakin se hyvä puoli, että saat itse valita työaikasi. Niin, ja tietysti palkkasi. :)"

Höpöhöpö. Oletko kuullut koskaan kilpailusta? Eivät parturit/hierojat jne palveluammateissa olevat valitse aikojaan vaan asiakkaat. Lisäksi kilpailu määrittää hinnan. Prostituution hinta on pysynyt kautta aikojen suhteessa ihmisten tulotasoon samana. N 150e.

Missä ovat prostituoitujen (huom ei huorien blogit ;)?) blogit joissa kerrottaisiin avoimesti huonoista hetkistä ja kokemuksista? Aina samat jutut.

Ja jos epäilet, että olen kateellinen femakkonainen, niin ei. Seurustelen ex-huoran kanssa ja tiedätkö miten huoran saa vihaiseksi? Sanot häntä prostituoiduksi etkä anna munaa..

Anonymous said...

"En ikinä ole kertonut kuin parille ystävälle, jotka ovat tehneet samaa, enkä ikinä kertoisi esim. parisuhteelle. Menneet ovat menneitä, mitä niitä vatvomaan, eikä se kenellekään kuulu. "

Ylimielimen valehtelija. Sääliksi käy sitä miestä joka joutuu kanssasi olemaan. Arvostatko parisuhdetta lainkaan? Kun tulee joku päähänpisto seuraavan kerran, niin "mitä näitä vatvomaan, teen mitä lystään"..

Anonymous said...

Hei Laura ja kiitos blogistasi!
Olen sen lukenut kokonaan ja nyt aloittelen omaa blogiani aiheeseen liittyen.
Ensimmäisen postauksen tein otsikolla "ajatus itsensä myymisestä kiihottaa"
Eli siis mahdollisesti tulevan huoran ajatuksia pääsee lukemaan osoitteesta
sokeriseuralainen.blogspot.com