Thursday, March 29, 2007

Katsoa saa, ja koskea

Kommentilaatikko elää omaa elämäänsä. En edes jaksa yrittää perata. Komppaajille kiitos. Pelkkien vihaisten viestien kanssa ei jaksaisi kirjoittaa, onneksi on niitäkin joille ei ole tärkeintä nostaa itseään säälimällä tai halveksimalla minua. Eivät sellaiset kommentit toki minua yllätä. Olen lukenut blogeja pitkään ja osasin arvata miten provosoiva aihe tämä on, ja miten ihmiset reagoivat kun totuttu maailmankäsitys kyseenalaistetaan. Silloin on tärkeää huutaa Feikki! Feikki! ja nukkua yönsä paremmin. Kaikin mokomin.

Koulussa on ollut kiireistä, olen keskittynyt saamaan kevätlukukaudella aikaiseksi muutakin kuin keikkaa. Ystävä poltti lahjaksi CD:n. Suurinta osaa bändeistä en tunne, mutta musiikeista kyllä pidän. Yhdellä biisillä lauletaan "haluaisin löytää jostain kuolleen huoran/ jota voisin tutkia rauhassa --- laittaisin sen johonkin asentoon/ eikä siinä ole mitään pahaa". Hassua! Eihän huoran tarvitse olla kuollut jotta sitä voisi tutkia rauhassa. Huora myy juuri sitä, esteetöntä (sovituissa rajoissa) pääsyä iholleen ja katseltavuutta. Kun olen asiakkaiden kanssa, olen suurimman osan ajasta alasti. Olen kaikessa rauhassa, kävelen, istun, nousen, makaan. Annan heidän katsoa, annan heidän tunnustella.

29 comments:

Anonymous said...

Tunnen paljon myötätuntoa sinua kohtaan. Koeta rakastaa itseäsi sitten, kun lopetat nuo hommat. Uskon, että tulet kohtaamaan jonkinlaisen kriisin, mutta hyvällä lykyllä siitä selvitään vähällä.

on kuka tahansa, said...

Mahdoinkohan juuri kirjoittaa että sääliä en kaipaa? Ei myötätunnossa sinänsä mitään vikaa ole, oikeassa paikassa se on tärkeä asia.

Mutta säälimällä myös helposti kyseenalaistetaan yksilön kyky pitää huolta itsestään ja elämästään. Sääli passivoi kohdettaan ja kohentaa säälijän itsearvostusta. Uhria säälitään, objektia säälitään. Minä en ole elämässäni kumpaakaan.

Anonymous said...

Kiitoksia aivan loistavasta blogista.
Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittamista joidenkin ihmisten typeristä kommenteista huolimatta. Vaikuttaa ihan älyttömältä että täällä moralisoidaan palvelun tarjoajaa, eikä ostajia. Niin se vaan pelaa että niin kauan kun on kysyntää on myös tarjontaa.

Anonymous said...

Muista että kaikella on hintansa ja ilmaista rahaa ei ole olemassakaan. Blogisi on kuin suoraan ystäväni kertomaa, hänelle tämä menneisyys on ikuinen taakka. Joskus kun löydät sinulle tärkeän ihmisen johon sitoudut, hän ei kestä menneisyyttäsi, joten ehdottomasti vaikene asiasta. Suomi on pieni maa ja saattaa olla että joudut lopun elämäsi "pelkäämään" että missä tahansa voit joutua kohtaamaan asiakkaasi, joka ei välttämättä olekkaan niin fiksu että pitää kohtaamisinne teidän välisenä asiana. Ja voin kertoa, ettei sitä leimaa pääse pakoon. Nauti rahoista, jotka teet, saatat joutua jonain päivänä maksamaan niistä isomman hinnan kuin nyt kuvittelet.
Kiitos blogista, seuraan kokemuksiasi, on hauskaa huomata ettei maailma muutu mihinkään...

Anonymous said...

"...kun totuttu maailmankäsitys kyseenalaistetaan. Silloin on tärkeää huutaa Feikki! Feikki! ja nukkua yönsä paremmin"

Ei kyse aina tästä ole. Kyllä sitä voi epäillä vaikka mitä, vaikka oma maailmankuva ei olisikaan "ahdasmielinen".

Anonymous said...

Yksinkertaisesti sanottuna: älä välitä muiden negatiivisista puheista, se todellakin on - kuten itsekin sanoin - vain oman itsensä nostamista jollekin korkeammalle ja pyhemmälle jalustalle.

Minä arvostan (käyttäen sanaa hyvin vapaasti) sitä mitä teet, ymmärrän sitä naisena ja jollain tapaa myös kadehdin. En osaa selittää miksi kadehdin, ehkä minulla on jotain satukuvia huoraamisesta tai sitten ihailen rohkeuttasi. Kyllä tässä on itsekin köyhyydessä elellen tullut ajateltua vastaavaa, rinnallani vaan sattuu olemaan suuresti rakastamani mies, jolle en pystyisi tekemään sitä vaikka kuinka vaikeaa olisi.

Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti, käyden lähes päivittäin tarkastamassa oletko päivittänyt. En tiedä, halusin kai ilmaista olemassaoloni kaiken tuon kuran vastapainoksi, mitä tunnut saavan.

Anonymous said...

Edelliseen kirjoitusvirheen korjaus - siis sinä sanoit.

Anonymous said...

Niin, no. Lueskelen tätä blogia ikään kuin terapeuttisesti, koska olen itse aika ankarasti kasvatettu seksuaalisuuden suhteen. Oikeastaan aika hienoakin, että voit noin vain ottaa rahat, ilman sielullista kärsimystä,jotka tarvitset, mutta...itse olen niin toisenlainen, että tekisin mitä hyvänsä sen eteen (tai olisin tekemättä), ettei mikään vain asetu esteeksi sille, että jos sittenkin kohtaan jonkun, jota jumaloin, mutta joka ei hyväksy tällaista.

Anonymous said...

Niin, että: "voit noin vain ottaa rahat, jotka tarvitset, ilman sielulista kärsimystä omista teoistasi. Teethän jokatapauksessa teollasi toisesta rikollisen, vaikka itse kuvitteletkin olevasi vastuun ulkopuolella tästä.

Whatever. Minusta vain teet väärin.

Anonymous said...

Bah. Jonnekin kuumaan paikkaan toivotan vilpittömästi monet täällä kommentoineet J:sustakin puhdasoppisemmatkin hurskastelijat, kuten myös M.M.:n kaltaiset olennot, joiden järjetön, sivistyssanallinen naisviha kumpuaa mistä lie.

Mutta sinulle, huorapäiväkirjan pitäjä, toivon onnea. Olet jotain mitä minä, me, tarvitsemme, ja mistä unelmoimme.
Se mitä teet on perusteltua ja raha mitä saat on ansaittua.
Minun täydet sympatiani ovat puolellasi.
-M/31-

iPluvius said...

Palvelun ostaminen ei tee kenestäkään rikollista, ellei siihen liity parittamista. Siitä tuskin on kyse, jos aikuinen nainen tahtoo ansaita ylimääräistä itse itseään myymällä. Kuka siis kärsii vääryyttä?

Ei liioin ole perusteltua väittää, että ammattilaisena toimiminen polttaisi jotakin siltoja takana, jotka eivät muuten voisi palaa ja että tausta olisi jotenkin erityisen "kontaminoiva". Niin käy muissakin ammateissa. Sen kanssa pystyy kyllä elämään.

Ja ihan tosi pojat ja tytöt, jos puhutaan parisuhteesta aikuisten, älykkäiden lihaihmisten kesken, on selvää että jokaisella on menneisyys. Se että rakastuu sellaiseen, joka ei hyväksy omaa taustaa, on varmasti tragedia. Jotenkin minusta kuitenkin tuntuu, että esimerkiksi blogin kirjoittajan kohdalla siitä ei ole vaaraa.

Anonymous said...

"Palvelun ostaminen ei tee kenestäkään rikollista, ellei siihen liity parittamista."

Eikös se nykyään ole rikollista? Naisella on oikeus myydä, mutta miehellä ei ole oikeutta ostaa.

Anonymous said...

Pluvius: Voi olla vain ajan kysymys, koska parittajat tulevat julkisuuteen.

Anonymous said...

Ihan vain faktana: naisen psyyke on moninkertaisesti monimutkaisempi kuin miehen mieli. Melko turhaa siis miesten päätellä mitään tulevaisuuskuvaa kenenkään puolesta. Ja eivätkös miehet ole aina huoruuden kannalla ilman muuta? Turha jankata kuin pikkulapsen kanssa, kun mielessä vain oma halu. Putkiaivo on putkiaivo. Tämä ihan ilman arvolatauksia.

Anonymous said...

Ihan vain kysymys, Pluvius: mitä ovat älykkäät lihaihmiset? Liha...?

Anonymous said...

Miehelle pano on pano. Ei siinä välttämättä tunnetta tarvita. Ihan kiva pitää pieni tauko esim matkalla, vaihtelua. Joku on kuulemma joskus sanonut, että mies tarvitsi sen rahallisen korvauksen! Onhan miehellä työkalut ja aineet... Sovinismia? Vai tyhmyyttä?

Anonymous said...

Anonyymille 30. maaliskuuta 10:29 PM tiedoksi:

Miten julkista keskustelua voi seurata noin väärin? Kriminalisoitua on seksin osto alle 18-vuotiaalta. Kriminalisoitua on seksin osto parittamisen uhrilta.

Ja sitten jossain kunnallisissa säännöissä voi olla katurauhaa puolustava julkisella paikalla tapahtuva prostituutiopalveluiden osto / myynti.

Terv. Tietäjä

Anonymous said...

Minä ainakin luen blogiasi positiivisella asenteella ja suurella mielenkiinnolla. Olen nuori ja kaunis, yliopistossa opiskeleva nainen, ja voisin itsekin hyvin kuvitella myyväni seksiä. Ehkä aluksi siinä viehättäisi juuri se seksiobjektina olo ja raha tietenkin, mutta pidemmän päälle saattaisi olla rankkaa. Siksi mielelläni kuulen sinun kokemuksia ja ajatuksia aiheesta!

Joskus nuorempana, kun aloin harkita seksin myymistä, selkäytimeeni oli juurtunut käsitys syntisestä ja moraalisesti väärästä toiminnasta. Nyt olen ajatellut asiaa hieman enemmän: minusta siinä ei ole moraalisesti mitään väärää, jos harrastan seksiä rahasta. En aiheuta vahinkoa kenellekään ja pystyisin viheltämään heti poikki jos alkaisi tuntua pahalta. Minua ärsyttää nämä jeesustelijat, jotka eivät tajua joidenkin ihmisten olevat erilaisia kuin he.

Anonymous said...

O tempora, o mores!

Anonymous said...

Mikähän siinä ärsyttää, jos toiset eivät vaan voi huorata? Ei vaikka ulosottaja tulee tutuksi ja luottotietoihin määräaikainen merkintä. Aika heppoisia syitä itsensä myymiselle. ;)

Ei minua ärsytä se, että toiset leväyttelevät lompakon edessä. En taida tuntea mitään heitä kohtaan. Tai ehkä sittenkin jonkinlaista tyhjyyttä.

Tyhjät ihmiset ovat ilmaa.

Anonymous said...

Musta on jännää, että heti kun yksikin mies uskaltaa kommentoida tänne niin se haukutaan lyttyyn. Miehen pitää siis vastustaa prostituutiota ollakseen älyllisesti uskottava?

Kiitokset kirjoittajalle, toivottavasti jaksat päivittää jatkossakin. Tekstisi ovat erinomaisen älykkäitä ja ajatuksia herättäviä.

Anonymous said...

miss a said: voisitko tarkentaa tuota "heti kun yksikin mies...". En ymmärtänyt.

Muuten: ihmiset näyttävät osoittautuvan erityisen päteviksi kriitikoiksi tekstille, joka ei poikkea heidän omistaan. :D

Ehkä se on tapa "liittoutua" huoran kanssa, ts. mä ymmärrän sua hirveen hyvin. :DD

Anonymous said...

Hm, mietin vain kun lueskelin tuon jutun... Tietysti se nyt on itsestään selvää, että huoraa saa käpälöidä ja koskea jne. mutta sitten vain mieleeni tuli, että kuinka nopeasti totuit siihen? Ihan noin yllättävän utelias mietintä vain iskeytyi päähäni.. Menikö siihen parikin kertaa ennen kuin totuit siihen alasti oloon vieraassa paikassa ja siihen, että sallit tuntemattomien miesten hipelöinnit?
Hm, moon liian utelias.. :'D

Anonymous said...

Ymmärrätkö olevasi ehkä AIDSin kantaja ja levittäjä(?), suostuit suuseksiin; siis mies mäyräili jalkovälissäsi kuten aiemmassa postauksessi kerroit, aivan JÄRKYTTÄVÄÄ, AIDSin levittäjät on LAITETTAVA KURIIN ja PAKKOHOITOON!

Asiakkaillasi tulee olemaan varmasti VALTAVAT vahingonkorvausvaateet jos olet levittänyt heihin AIDSin!!!

AIDS leviää LIMAKALVOKOSKETUKSESTA!

t.lääkäri

Anonymous said...

Tuo on aivan loistava kappale,

Sydän, Sydän - viha ei kuihdu koskaan.

Muutenkin erittäin hyvää musiikkia, vaikkakin hyvin vähän tunnettua.

Anonymous said...

Kuolleelle huoralle ei tarvitse maksaa. Ja sille voi tehdä asioita joita elävä huora ei antaisi tehdä. Ja kuollut huora on kuollut. Kuten itsekin sanoit, elävän huoran kanssa liikutaan sovituissa rajoissa. Kuollut ei sovi rajoja, se kun on kuollut.

Itse olen myös tulkinnut lyriikkaa niin, että kuollutta huoraa ei voi häpäistä, koska huora nähdään likaisena. Huoraa saa vihata, koska huoruus olisi pahasta, ja viha ei kuihdu koskaan. Mutta se on vain oma tulkintani, ja jokaisella omansa. Siltikin mielestäni kumoat pointtisi. Tavallaan.

Anonymous said...

Haluaisin löytää kuolleen huoran, jota voisin tutkia rauhassa

_voisin vaikka yrjötä sen suuhun_

enkä katuisi sitä.

Onko suuhun yrjöäminen yleistä sovittujen rajojen sisällä?

Anonymous said...

Uskomaton uskottava blogi. Suurella mielenkiinnolla lueskelen, mutta ilmesesti kirjoituksia ei ole hetkeen tullut...
Ja lääkärille tiedoksi, AIDS ei tartu pelkästä suun limakalvokosketuksesta. ;)

Anonymous said...

Mutta alapääherbes tarttuu! On helvetin kivulias vaiva ja siihen ei ole parantavaa hoitoa!!!!!

Nuolkaa vaan huoran likaista pillua. Suuseksisää tarttuu myös tippuri!!