Saturday, March 17, 2007

Fakta ja fiktio ja kirjoittajan vastuu

Edellisen postini kommenteissa oli kiinnostavia ajatuksia. On niitä toki ollut kommenteissa aikaisemminkin, nyt vain on hetki aikaa ja energiaa vastata.

Je tunnisti yhden viitteen oikein:

"Fantasma-sanan käyttö viittaa Kristiina instituutin liepeille. "

Olen minä toki Kristevani lukenut vaikken Kristiina-instituutissa ole koskaan opiskellutkaan.

Je: "Minäkin kallistuin siihen, että tämä lienee ns feikkiblogi, lähinnä "liian hyvän" kirjoittamisen ja akateemisen vireen myötä."
Johnny: "Tavallaan ihan mielenkiintoinen blogi, joskin ajoittain uskottavuutta syö ajoittain yliampuvat yksityiskohdat. Ja virheelliset/yliammutut yksityiskohdat ovatkin ne jotka minulle tämän blogin feikiksi paljastavat".

Tämä on tavallaan hassua, tämä ihmisten tarve tunnistaa feikkiä. Ehkä liian moni on ottanut nokkiinsa netin ja erityisesti blogien proosakokeiluista. Itse paljon kirjoittavana ja lukevana ihmisenä en ole koskaan osannut pitää tärkeänä sitä, onko lukemani (blogi, romaani, foorumikirjoittelu...) "totta" vai "valetta". Kirjoitus koskettaa jos se koskettaa.

Mitä tämän blogin autenttisuuteen tulee, en aio kommentoida sitä tämän enempää. Yksityiskohtien paikkansapitävyydestä on turhaa lähteä kinaamaan. Kiinnostavaa toki on useampienkin lukijoiden mielikuva siitä, että akateemisella vireellä ja hyvällä kielentajulla varustettu nainen ei voisi myydä seksipalveluja.

Anonyymi: "Oletko ajatellut, että osoitat myös joillekin sinisilmäisille tytöille ja naisille tietä tällaiseen touhuun, jonka yhteiskunnallisia seurauksia voi vain kuvitella tulevaisuudessa."

Voi sinisilmätyttöparkoja kun pahaan nettiin pahan tädin blogiin eksyivät. Räsänen uudestaan eduskuntaan ja Karpelan nettisääntely voimaan ja heti!

Eikun oikeasti. Olen ajatellut. En minä mielestäni kovin ruusuista kuvaa duunista anna. Jos joku pohtii tälle alalle ryhtymistä - syystä tai toisesta - eikö ole parempi että otan esiin esimerkiksi tiettyjä turvallisuusnäkökulmia? Itse en aloittaessani tiennyt mistään mitään enkä osannut varoa tarpeeksi ja oli vähällä käydä köpelösti.

Anonyymi: "Poliisille töitä, IP-tunnuksen kautta? "

Tiesitkö ettei seksin myyminen ole Suomessa laitonta, vaan sen ostaminen? Myös ostamisen yritys on periaatteessa rangaistava teko.

60 comments:

Anonymous said...

Muistuttaa kerronnaltaan Belle de Jouria. Sekä tarinaltaan.

iPluvius said...

En ymmärrä sitä yleistä pahennusta, enkä sitä pelkoakaan, jota kurtisaanin ammatti lihaihmisissä aiheuttaa. Minusta blogin kirjoittaja tekee tärkeää työtä & hänellä on terve ammattiylpeys ja ennen kaikkea oikeus tehdä ruumiillaan mitä tahtoo.

Ja mitä akateemiseen vireeseen tulee, ei olisi ensimmäinen koulutettu nainen, joka vuokraa vartaloaan ylläpidosta.

Päätös siitä, ettei enää koskaan ole niin tai niin köyhä, on selviytyjän puhetta. Ei uhrin.

Itse toivoisin, että lainsäädännöllinen typertely, ja mitättömien pykälien olemattomiksi esteiksi pykäily lopetettaisiin: Niin kauan kuin on miehiä, rahaa ja naisia, on ostettavia seksipalveluita. Miksei siis järjestäytyneesti, verotuksen ja työterveydenhuollon piirissä. Lyön vetoa, että alan yrittäjät pääsisivät hyviinkin liikevaihtoihin.

Ja niin, voisin hyvin kuvitella itseni puhtaan ja miellyttävän seksipalvelun ostajaksi. Kaikki kun eivät ole siunattu sillä pitkämielisyydellä, jota perinteisin menetelmin kalastelu saattaa joskus vaatia. Eikä ehkä riitä mielenkiintokaan toisen jutuille. Toisinaan sitä vain tahtoo tappaa aikaa työmatkalla, ilman sen suurempia sosiaalisia ponnistuksia tai tyhjiä lupauksia.

Kysymykseen siitä, haluaisinko jonkin minulle läheisen tekevän keikkaa, olen aina vastannut: Mieluummin huora kuin parkkipirkko.

Anonymous said...

Ei kai se ostaminenkaan ole rikos jos asiaan ei liity ihmiskauppaa eikä paritusta?

Mikko Moilanen said...

"Tiesitkö ettei seksin myyminen ole Suomessa laitonta, vaan sen ostaminen? Myös ostamisen yritys on periaatteessa rangaistava teko."

# mode feministi

En todellakaan tiennyt. Sellaista, mikä ei ole rikos, ei voi tietää olevan rikos. Tiesitkö sinä sitä, että suomessa seksin ostaminen ei ole rikos. Yritys ostaa seksiä suomessa ei ole rikos.

Anonymous said...

Ei kannata välittää noista, jotka huutelee feikiksi. Olen saanut siitä myös osani, vaikka mitään feikkiä en ole kirjoittanut. Joitakin vissiin nyppii se, että kirjoitetaan muustakin kuin jonkun vauvan paskavaipan vaihtamisesta tai neulomisesta.
Olen huomannut usein, että lukemani kirjat ja niiden tyylit saattavat vaikuttaa kirjoitustyyliini. Ehkä se tekeee minun blogistani feikin. En osaa sanoa.

Luen kyllä kirjoituksiasi mielenkiinnolla. Harvalla on varmasti pokkaa kirjoittaa huoran ammatista näin avoimesti.

Lupus said...

Pluvius puhui asiaa.

Mikä ihme niin monia ihmisiä oikein vartalon vuokraamisessa risoo? Yhdet halveksuu, toiset haluaa käyttää hyväkseen, kolmannet haluavat leikkiä ritaria ja pelastaa. Minun tuntemillani jonkunlaisia seksipalveluja myyneillä ihmisillä on ollut huomattavasti parempi itsetunto kuin muilla. He eivät todellakaan ole tarvinneet mitään holhousta.

Kirjoituksiesi perusteella voisi sen sijaan toivoa asiakkailta enemmän kunnioitusta ammattiasi kohtaan. Vai ajattelevatko he maksavansa samalla siitä, että voivat kohdella sinua kuin elukkaa? Ihme apinoita.

Anonymous said...

mikko moilasen kommentti kummastutti minua: Luulin seksin ostamisen olevan nykyään laitonta, aivan kuten Kuka Tahansa. Asiaahan piti siis tarkistaa jostain, parempaa paikkaa en löytänyt mutta totta tosiaan, seksinostolaki kieltää seksin ostamisen vain osittain. Esim: http://www.hs.fi/henkkoht/artikkeli/Seksin+ostaminen+kiellet%C3%A4%C3%A4n+Suomessa+vainrajoitetusti/HS20060617SI2YO026id kertoo näin. Kappas vain, aina oppii...

Anonymous said...

Kirjoitit, että huoraat niin kauan kuin on pakko. Miltä näyttää, kuinka kauan vielä pitää? Ja mitä "feikkiblogiin" tulee, luulisi sen olevan muille se ja sama. Jos tämä on totta, vain sinä olet se, joka joutuu maksamaan kovan hinnan. Voimia!

- Katja

Anonymous said...

Nettisvulle Salaisuuksia.fi,jonne ihmiset kirjoittavat anonyymeina tosiselämästä, on ilmestynyt tunnustuksia huoraamisesta.Siihen suhtaudutaan lukijoiden puolelta hyvin suopeasti ja myös huoraaja saattaa todeta ykskantaan, ettei siitä tule mitään seurauksia esim. psyykkiseltä kannalta. Vaikea sanoa,(esim. opiskelijat), mutta nyt asiasta aletaan näköjään vasta puhua näkyvämmin. Ehkäpä sana 'siveys' alkaa olla historiaa, kuten moraali ja muut vastavat arvot, joiden varaan on aiemmin yhteiskuntajärjestys rakennettu: ehkä meilläkin on kohta punaisten lyhtyjen katu ja kaikki sen liepeille liittyvä rikollisuus. Se, joka yrittää pitää selkärankansa suorassa nauretaan kumoon: *itut viattomista tyttölapsista ja nuorista: sinne vaan rupumiesten käyttöön. Joo. Pääasia, että markkinat jyllää ja raha haisee!

Anonymous said...

Ohoh! Tuli laskuja: patja tähän! Ohoh! Panettaa: huora tänne! Kaikki mulle heti nyt.

Anonymous said...

Itsensä myyminen ei ole rikos Suomessa. Miten muuten hoidat verottajan? Eikö se väistämättä kiinnostu jossain vaiheessa siitä, millä rahalla olet maksellut velkasi?

t.kriitikko

Mari said...

Akateemisilla humanisteilla on niin kehnot työmarkkinat ja onneton palkkataso, että on oikeastaan ihme, ettei jokaisella kirjastotädillä ole sivuduunina huoraaminen.
Pidän silti peukkuja, että saat haluamasi kesätyöpaikan. Kyllä niitäkin jonkun verran on.

Anonymous said...

Onpas hiton mielenkiintoinen blogi! Minulle ei kyllä tullut mieleenkään epäillä aitoutta, erittäin uskottavaa tekstiä... Suomalaisessa julkisessa keskustelussa tästä aiheesta puhutaan todella värittyneeseen ja tunnepitoiseen sävyyn, tässä tulee niitä harmaan sävyjä mukaan.

Itse olin osa-aikatöissä Engelin siivoojana opiskelujen alkuaikoina. Palkka oli n. 31 mk/tunti. Myöhemmin osa-aikatöitä järjestyi yliopistolta, eli opiskelijaksi elintasoni oli mukava, virallisestihan olin edelleen köyhyysrajan alapuolella. Jos rahaongelmia on, kuten sinulla tuo takausten maksaminen, pitää lisätuloja taatusti olla.

Eipä tuo homma silti niin mukavalta kuulosta ettenkö minäkin toivo että saat kesätöitä ja jatkossa mielellään löydät jonkun muun tavan ratkoa rahaongelmasi.

Mikko Moilanen said...

Luulin seksin ostamisen olevan nykyään laitonta,

Mutta erehdyit. Orjahuorilta palvelujen ostaminen on kielletty. Orjuus on kiellettyä. Kuten pitää ollakin. Valiettavasti ilotalotkin ovat kiellettyjä. Huora pärjätköön omillaan, sanoo yhteiskunta. Sen sijaan seksin ostaminen ei ole kielletty. Mikä tässä on niin vaikeaa tajuta?

Mikko Moilanen said...

# mode feministi

ehkä meilläkin on kohta punaisten lyhtyjen katu ja kaikki sen liepeille liittyvä rikollisuus.

Yrittääkö anonyymi esittää, että sellaista ei ole? Anonyymi ehkä kuvittelee naiivisti, että jos katua ei näy, niin siihen liittyviä ilmiötä ei ole.

*itut viattomista tyttölapsista ja nuorista: sinne vaan rupumiesten käyttöön. Joo.

Sinun on helppo naisena puhua, kun munaa saat helpommin kuin kaupasta kaljaa. Et tarvitse edes rahaa siihen. Mitä luulet, maksaisivatko miehet seksistä, jos saisivat sitä ilmaiseksi kuten naiset?

Yrittäisit joskus asettua muidenkin asemaan, etkä vain katselisi omaa napaasi.

Pääasia, että markkinat jyllää ja raha haisee!

Jotkut ovat sitä mieltä, että köyhien naisten pitäisi hankkia mies, jonka yksityishuorana ja kodinhoitajana toimisivat. Oletko sinä samaa mieltä?

Anonymous said...

Tämä blogi on tosi kiinnostavaa luettavaa - lähinnä siksi että itsekin olen toistaiseksi "alalla". Kyllä on karmivaa, miten ihmiset olettavat että prostituoitu ei voi olla älykäs tai hyvä kirjoittamaan... Stereotypiat.

Itse bloggaan osoitteessa http://kardemumma.blogs.fi/
jos kiinnostaa lukea. Vielä en tosin ole seksin myymisestä kerennyt kirjoitella.

Anonymous said...

Tietynlaista älykkyyttä ei kai voi epäillä. Viisaus tai fiksuus onkin sitten jo toinen asia. :)

Etteivät nyt asiat menisi ihan metsään ja suhteellisuudentaju heittäisi häränpyllyä, ei tämä teksti lukiolaisen kielenkäyttöä kummempaa ole. ;-)

Anonymous said...

Kuka Tahansa:"Kiinnostavaa toki on useampienkin lukijoiden mielikuva siitä, että akateemisella vireellä ja hyvällä kielentajulla varustettu nainen ei voisi myydä seksipalveluja."
Jostain olen lukenut että yliopisto-opiskelijat paljonkin. Mutta kun nykypäivän työ vaati nimenomaan omaamiasi tarinointitaitoja (lehdistötiedotteet, yritysten visiot, päätöslauselmat), niin on aika selvää että saisit esmes mainos- tai konsulttitoimistosta tuota pikaa työtä jos paneutuisit asiaan hetkeksi samalla huolella kuin järjestelyihin asiakkaitesi kanssa. Että joko tämä tarina on vähän epäuskottava, tai sitten Kuka Tahansa myy itseään muunkin kuin vain rahan takia.

Kuka Tahansa:"Itse paljon kirjoittavana ja lukevana ihmisenä en ole koskaan osannut pitää tärkeänä sitä, onko lukemani (blogi, romaani, foorumikirjoittelu...) "totta" vai "valetta". Kirjoitus koskettaa jos se koskettaa."
Monet on osoittanut merkittävää myötätuntoa sinua kohtaan.M/heille on merkitystä sillä, että jos vaikka kirjoitat saaneesi HIV-tartunnan, niin onko kirjoittaja oikeasti saanut sen vai ei.
Edellisessä kirjoituksessani jäi raskaasti vaivaamaan että Kristiina-instituutti tuli ilman väliviivaa ;-)

Anonymous said...

"Mutta kun nykypäivän työ vaati nimenomaan omaamiasi tarinointitaitoja (lehdistötiedotteet, yritysten visiot, päätöslauselmat), niin on aika selvää että saisit esmes mainos- tai konsulttitoimistosta tuota pikaa työtä"

Hahahahaha.

Anonymous said...

Niin, että yhä vaan kiinnostaa tuo kysymys harmaasta taloudesta, eivät niinkään nuo 'harmaan eri sävyt', eli minkäasteista hyväksyntää tuo tunteeton työsi kenessäkin ymmärtäjässä herättää. ; Eli et varmaan kirjoita kuitteja keikoistasi kuten taksikuski, etkä ilmoittele todellisia tulojasi verottajalle. Tämä ei ole nyt arvolatautunutta vääntöä, vaan pelkästä mielenkiinnosta kysyn. Ennen sanottiin, että "kaikki kampaajat ovat huoria, mutta kaikki huorat eivät ole kampaajia". Otan tästä sananparresta vain sen osan kiinnostavana, kuinka esim. juuri kampaajat eivät ole juuri viime aikoina antaneet kuittia tekemästään työstä, ainakaan minulle. Tällä systeemillä luulisi yhteiskunnan kallistuvan ajan mittaan entistä enemmän vinoon. Luulisi, että ennen pitkää yhden jos toisenkin pimeän työn yksityisyrittäjän mieleen putkahtaa jossain vaiheessa rahanpesu tai jotkin muut järjestelyt peittämään laittomia tai lain rajavyöhykkeellä liippailevia toimiaan? Luulisi, että tämä kehitys vie maan entistä laajemman talousrikollisuuden tielle ja tuo sitä kautta entistä enemmän töitä myös poliisille.

t.kriitikko

Mikko Moilanen said...

# mode feministi

itut viattomista tyttölapsista ja nuorista: sinne vaan rupumiesten käyttöön.

Kuka muu tässä on lapsista puhunut kuin sinä? Jos et edes tiedä, mistä keskustellaan, niin olisi parempi ehkä olla hiljaa.

Siksi toisekseen, suosittelen sinua hieman tarkistamaan mieskäsitystäsi ja asenteitasi miehiä kohtaan. Jos miesviha ja inho miehiä kohtaan on tuota luokkaa, niin asioiden tarkistelu objektiivisesti ja kiihkottomasti lienee mahdotonta - aivan kuten olet osoittanut. Silloinkin voisi olla parempi olla hiljaa, koska kirjoitustesi informaatiosisältö kertoo vain kärsimistäsi mielisairauksista.

Miksi et voi palata asiaan sen jälkeen, kun terapia on tuottanut hieman tuloksia?

Anonymous said...

Autenttisuuden pohtiminen on turhaa. Jos kirjoittajan tuttavat saavat tietää hänen blogistaan, he kuitenkin pitävät häntä prostituoituna, joka teeskentelee heille toisenlaista ihmistä. (Salaislukin on teeskentelyä.)

Vaikka kirjoittaja olisi puhtoinen trollaaja, häntä aletaan pitää salaprostituoituna. Siinä mielessä hän sulautuu tekstiin, on asia alun perin miten vain. Kukaan ei voi tietää, oliko tämä vain hyvä idea vai salaista todellisuutta. Mikäli ihminen kirjoittaa totta, se on niin; jos kirjoittaa muka valhetta, miksei puhuisi valhetta valheestakin?

Anonymous said...

Ananonyymiydestä:

Vakavasti puhuen tässä on se riski, että joku kenet tunnet ns. "siviilissä" eikä internetin tai prostituution kautta, tunnistaa sinut jostakin kirjoittamastasi asiasta tai lauseesta. Tai tavasta, jolla sanot asioita tai kerrot tarinaasi. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko tarinasi faktaa vai fiktiota.

Itsekin kuvittelin voivani blogata anonyyminä, mutta kuinkas ollakaan, kyllä tutut ihmiset tunnistivat minut vaikka yritinkin olla kuinka anonyymi.

Tämä ihan vain kokemuksen rintaäänellä...

T:eräs "anonyymi" bloggaaja, joka ei nyt halua esiintyä tässä blogissa omalla nimimerkillään eikä omalla nimellään.

Anonymous said...

Mielenkiinnolla olen lukenut tarinaa. Huvittavia joidenkin kommentit siitä, että kirjoittaja olisi jotenkin äärettömän lahjakas kielellisesti. Itse en yhdy samaan näkemykseen. Perussivistys toki kuultaa rivienkin välistä, mutta vapaamuotoisesti kirjoitettu teksti ei kaikessa kiinnostavuudessakaan ole niin ylistettävän korkealentoista kuin jotkut lukijat ajattelevat.
Sisältö on mukavaa viihdelukemista, joten toivottavaa on, että jatkoa on luvassa.
Ja tsemppiä myös itse kirjoittajalle.

Anonymous said...

Yleensähän tuo tahtoo mennä niin, että jos kirjoittaa omana itsenään, kukaan ei oikein pidä esitettyä faktana, mutta jos kirjoittaa fiktiota, se meneekin täydestä tai siitä aletaan etsiä kirjoittajan "minää". Eli sen pimeitä puolia. :) Se, joka yleensä mitään ymmärtää mistään, tajuaa kyllä, ettei kirjoittamalla ihminen määrity: kirjoittaminen on asenne. Hyvä kirjoittaja pystyy kirjoittamaan kenen tai minkä nahkoissa mitä hyvänsä niin, että syntyy uskottavuuden illuusio. Suomessa ei taideta olla ilmeisesti vielä tarpeeksi sivistynyneitä ottamaan subjektiivinen teksti vastaan elämyksenä. Sen kanssa halutaan vängätä siihen asti, kunnes "todellinen totuus" saadaan esiin. :D

Anonymous said...

En voi kuin hattua nostaa että pidät "työn" ja huvin noin hyvin erillään. Sinällään en näe mitään tuomittavaa touhussasi, ammattilaisena pidät huolen itsestäsi ja samalla asiakkaistasi joten loppupelissä palvelujesi käyttäminen on fiksumpaa kuin pokata jokin yhdenillan kännihoito baarista. Luultavasti tulee halvemmaksikin.

Anonymous said...

60-luvulla alkaneista suomalaisten etelänmatkoista lähtien meillä on hyväntahtoisesti naureskeltu suomalaisten naisten ja etelän gigolojen touhuille.Mitäpä jos Suomeen tulisi joka kesä Välimeren maista satoja tuhansia naisia,jotka antaisivat pimpsaa jokaiselle miehelle joka vain hoksii kysyä.Entinen kansanedustaja Susanna Rahkonenkin totesi televisiossa olevansa vakavasti huolissaan prostituution vaikutuksesta yleiseen moraaliin.
Olen käyttänyt ja aion jatkossakin käyttää maksullisten naisten palveluja,koska minulla on niistä pelkästään hyviä kokemuksia.Menen aina ehdottomasti siistinä ja selvinpäin,tuollainen aisti-iloitteluhan menee piloille kokovartalopuudutuksessa.Rennon humoristisesti käyttäytyessäni olen kokenut aina elämyksellisen seksisession poikkeuksetta kauniiden tyttöjen kanssa.

Anonymous said...

Hmm... Mitähän tässä sanoisi... Paljon kommentteja puolesta että vastaan. Itse olen lukenut tätä huvittuneena. Periaatteessa hyväksyn prostituution, sellaisen joka on vapaaehtoista. Toisaalta sekin hieman pistää asiassa kuitenkin vastaan, kun alkaa liikaa miettiä tyyliin "mitä jos minun mieheni käy huorissa...". En tiedä miten tälläiset asiat pystyy estämään, ajatukset. Prostituutio on niin kaksi piippuinen -juttu ettei siitä saa välillä tolkkua.

Ystävälläni on liikuntakykyä rajoittava vamma. Hän kyllä kävelee itse, mutta klinkkaa pahasti. Ja kyllä. Hän on mies ja pian 40-vuotias. Ei ole omien sanojen mukaan seurustellut päivääkään. Naiset karttavat ulkoisen seikan vuoksi, vaikka mies on fiksu, kouluja käynyt, hyvässä ammatissa ja rahaa on kuin roskaa. Mielestäni hänellä on oikeus saada seksuaalista nautintoa siinä kuin muutkin. Joten hän on tyytynyt siihen, että maksaa näistä iloista. En tiedä onko hällä "vaki-huora", eikä se mua kiinnosta. Pääasia on se, että hän on onnellinen.

Heittäisin vain muutaman kysymyksen ihan yleisesti. Vastaa kuka haluaa...
1. Jos mies on ulkomaan työreissulla, onko hänellä oikeus mennä huoriin? Onko se pettämistä vai vain tarpeiden tyydyttämistä? Pointtina se, että pettäminen on sellaista joissa on kaikki tunteet pelissä...

2. Jos nainen on ulkomaan työreissulla ja harrastaa seksiä miehen kanssa, maksaa siitä tai sitten ei.Onko se oikein? Eli onko se pettämistä, jos nainen hyppää sänkyyn vieraan miehen kanssa, oli mies sitten maksullinen tai ei.

3. Jos saa maksullisella käymisestään sukupuoli-taudin, onko parempi tunnustaa puolisolle heti? Vai kannattaako pitää tauti salassa omalta puolisolta ja testienkin jälkeen väittää puolisolleen että en mä mitään oo tehnyt...

4. Onko ylipäätään avioliitolla tai seurustelusuhteella mitään virkaa? Onko ihmistä luotu olemaan vain yhden kumppanin kanssa????

Joo, hieman ristiriitaista myös minulta. Voin sanoa etten ole puolisoani pettänyt, en ole käynyt ikinä maksullisella enkä näillä näkymin mene. Mutta se on vain tämän hetken tilanne. Toistaiseksi avioliittomme seksi-elämä on toiminut. Kyllähän sitä joskus tulee muita katseltua, mutta eipä sitten juuri muuta.

Täältä tähän...

Anonymous said...

Vastaten edelliseen: itse en voi harrastaa irtosuhteita, koska se on minusta luonnotonta. En voisi myöskään käydä mieshuorissa, koska en saisi siitä mitään. Aivoni ja haluni eivät vain toimi seksin suhteen muutoin kuin tunnesuhteessa. Tällä hetkellä elän selibaatissa, eikä kiirettä pois ole. Jos sattuisin löytämään tunteita herättävän miehen, pitäisin huolta, että seksielämä on välillämme niin vilkasta, että se johtaisi kiinteään sitoutumiseen. Jos mies ei kuitenkaan hallitsisi viettiään, vaan pahoittaisi mieleni käymällä vieraissa, lähtisin suhteesta.

Anonymous said...

Tuohon feikkiblogiasiaan vain:
olen monessa blogissa törmännyt samaan juttuun. Siis siihen, että lukijoilla on tarve julistaa blogi feikiksi.

Mutta

a) mitä väliä?
b) todellisuus on aika usein tarua ihmeellisempää, mutta ymmärrys tästä seikasta voisi järkyttää ns. keskivertokansalaisen mielenrauhaa liikaa, joten kaikki omasta näkökulmasta liian oudolta tai erilaiselta näyttävä on turvallisinta leimata keksityksi.

Anonymous said...

"todellisuus on aika usein tarua ihmeellisempää"

Juuri näin. Sen vuoksi en tähän blogiin uskokaan. On erotettava kirjailijat, jotka rakentavat maailmoja kirjallisten sääntöjen mukaan, ja kirjoittajat, jotka toistavat kokemaansa. Tämä blogi ei ole kumpaakaan.

Anonymous said...

Ei taida mikko moilasella olla ihan lääkitys kohdallaan, joten varmasti viisainta olisi jättää hänen kommenttinsa ”koko yön keikka”- kirjoituksesta ihan täysin huomiotta. Ilmeisesti ei lääkitys ole purrut minuunkaan, kun en malta olla vastaamatta :)
Anteeksi huorapäiväkirjan pitäjä, kun käytän blogiasi vastineen kirjoittamiseen :)
Minä siis olen se anonyymi joka kirjoitti kommenttin 8.3. klo 12.07

”Voisiko seksi olla naisille muutakin kuin kiiltokuvapoikien katselua?”

Missä kohden tulin maininneeksi, että seksi minulle tai muille naisille on kiiltokuvapoikien katselua? Suurin osa meistä ihmisistä kuuluu siihen ryhmään, jotka ovat ihan ok-näköisiä, ei kauniita, ei rumia, jokainen omalla tavallaan persoonallinen ja viehättävä. Seksi on naisille hyvin paljon muutakin, kuin kauniin vartalon tai kasvojen katselua.

Kun viittasin ihramahaiseen ja haisevaan kuvotukseen, niin oletin, että kuka tahansa normaalijärkinen ymmärtää mitä tarkoitan. Ihmistä, joka ei välitä sen vertaa ulkoisesta olemuksestaan (tai kanssaeläjistä), että viitsisi peseytyä ja huolehtia päivittäisestä hygieniastaan ja itsestään yleensäkin.

”Nuori ja komea = poika hennolla teinisängellä? Hmm?”

Kyllä, seksiseikkailuni oli nuori (25 v), teinisänkeä hänellä ei ollut, ihan kuitenkin aikuisen miehen iässä ja mitoissa kaikin puolin.

”Sentään nuori ja komea = ei ollut varakas ekä omannut statusarvoa, minkä vonkaamalla olisi voinut kerskua muille naisille?”

Tämä taas on niin naurettava ajatus, että pistää todella miettimään Mikon lääkitystä. Ihanko tosiaan sinä kuvittelet, että naiset iskevät miehiä sänkyynsä sen vuoksi, että pääsevät kerskumaan miehen varakkuudella? Silloin kun minä isken miehen seksitarkoituksessa, niin minulla ei ole harmainta hajua miehen varallisuudesta eikä pienintäkään kiinnostusta selvittää sitä. Minua kiinnostaa ainoastaan se, että kaksi aikuista ihmistä voi tuottaa toisilleen fyysistä ja henkistäkin nautintoa, vapaaehtoisesti ja halukkaasti.

”Kerro hieman, että millainen "mies" on naisten mielestä hyvä pano.”

En voi kertoa muuta kuin omasta puolestani:
”Hyvä pano” (inhoan käyttää tuollaista sanontaa) on ihminen, joka haluaa nauttia ja tuottaa nautintoa toiselle. Ihminen, joka ennen seksiä, seksin aikana ja seksin jälkeen ottaa seksikumppaninsa huomioon ja tekee parhaansa tuottaakseen hyvän olon toiselle. Ei keskity pelkästään omaan nautintoon, vaan on oivaltanut, että saadessaan seksikumppanisa nauttimaan, saa itsekin parhaan mahdollisen seksikokemuksen ja nautinnon. Hyvä pano on intohimoinen ja huumorintajuinen, hellä ja kiihkeä, osaa myös keskustella. Ei kärsi estoista ja kykenee rentoutumaan niin, että seksistä tulee miellyttävä kokemus molemmille. Hyvä pano myös pitää huolta omasta hygieniastaan.

”ei seiso vaikka kuinka hyvänä olisi ja vaikka kuinka vakuuttaisi miehelle, että ei ole mitään kiirettä eikä paniikkia, voidaan olla vaan lähekkäin.”

Tällä tarkoitin sitä, että minulla ei ollut mitään tarvetta saada munaa sisälleni. Ei ollut paniikkia pettämisen paljastumisesta. Minä halusin vain, että harrastamme seksiä rauhassa, kiireettömästi. Ja kun huomasin, että miehellä juttu ei onnistu, niin rauhoittelin tilannetta ja kerroin, ettei ole mitään pakkoa rakastella, voidaan pitää toisiamme hyvänä ilman seksiäkin. Sekin on hyvää, mukavaa ja nautinnollista. Valitettavasti tämä ei seksikumppanilleni riittänyt, hänellä oli valtava tarve rakastella ja harrastaa seksiä ja nimenomaan yhdyntää – siitäkin huolimatta ettei ollut kykenevä siihen.

”Et tainnut ensimmäistä kertaa enoa veneessä kyyditä? Kokemuksen syvää rinta-ääntä? (Tsihihihiii..)”

No ei, en tosiaan ollut ensimmäistä kertaa tässä leikissä, enkä todellakaan viimeistä kertaa. Nautin seksistä, olen halukas enkä kärsi estoista, en löydä yhtään syytä, miksi en harrastaisi jatkossakin seksiä.

”Et saanu vai? Ja nyt vituttaa, kun niin on käynyt aikaisemminkin, vaikka edes kova yritys ei tuottanut tulosta? Kannattaisi mennä katsomaan peiliin. Pukeudu vaikka hieman paremmin. Osta uusia vaatteita.”

No eipä vituta, ei seksin harrastamisessa ole kysymys mistään kilpailusta tai ”kovasta yrittämisestä”, jossa pitää päästä tuloksiin. Ja kyllä, paljon seksiä harrastaneena, olen törmännyt pariin muuhunkin mieheen, jolla kalu ei ole ollut heti valmis tai on väsähtänyt kesken leikin. Sattuuhan näitä. Mutta heidän kanssaan (toisin kuin viimeisin seikkailuni) juttu on päättynyt ”onnellisesti”, mies on tyytynyt läheisyyteen, ymmärtänyt, että tällä kertaa homma vain meni puihin. Niin voi käydä kelle tahansa eikä siitä sen isompaa numeroa tarvitse tehdä, eikä yrittää harrastaa seksiä väkisin, silloin kun se ei ota onnistuakseen.
Voihan olla, että vika on minussa jos miehellä ei seiso. Yhtä hyvin voi olla, että miehellä itsellään on syytä katsoa peiliin silloin kun homma ei toimi. Mutta se mihin minä uskon, kysymys on vain siitä tilanteesta, hetken tuomasta jännityksestä ja ihan silkasta inhimillisyydestä, joilloin kaikki ei toimi kuten olisi kuvitellut toimivan.

Mikko Moilanen said...

Anteeksi huorapäiväkirjan pitäjä, kun käytän blogiasi vastineen kirjoittamiseen :)

Et siis osaa erottaa blogia ja kommenttiosastoa toisistaan. Miksi tämä ei yllätä minua? Voin silti kertoa, että sinä kirjoitit "vastineesi" kommenttiosastolle etkä blogiin. Jos olisi kirjoittanut blogiin, niin sitä olisi sietänytkin pyydellä anteeksi, mikäli olisit tehnyt sen luvattomasti. Kysymyksessä olisi saattanut olla jopa tietomurto.

Missä kohden tulin maininneeksi, että seksi minulle tai muille naisille on kiiltokuvapoikien katselua?

Sen nyt tiesi sanomattakin. Nainen kyseessä.

Seksi on naisille hyvin paljon muutakin, kuin kauniin vartalon tai kasvojen katselua.

Hahaa! Tunnustit.

Kun viittasin ihramahaiseen ja haisevaan kuvotukseen, niin oletin, että kuka tahansa normaalijärkinen ymmärtää mitä tarkoitan. Ihmistä, joka ei välitä sen vertaa ulkoisesta olemuksestaan (tai kanssaeläjistä), että viitsisi peseytyä ja huolehtia päivittäisestä hygieniastaan ja itsestään yleensäkin.

Normaalijärkinen voisi ymmärtää, että "ihramahainen kuvatus" voi hikoilla paljon enemmän kuin tavallinen ihminen, varsinkin jos hän harrastaa ruumiillista liikuntaa. Siksi toisekseen, älä viitsi yleistää sairaalloisia steriilifetissejäsi. Sinä käytät ehkä tuoksuvia Tampakseja kaikkien muiden hajusteiden lisäksi. Minua ei sen sijaan hiki häiritse.

Ei taida mikko moilasella olla ihan lääkitys kohdallaan,

Haha, minä en lääkitystä edes tarvitse. Sinulla ei ole pienintäkään aavistusta siitä, miten "hyvin" osaan käyttäytyä halutessani. Eikä siitä, että minulla riittää kanttia sanoa mitä erilaisempia asioita selvinpäin, omalle nimellä ja vaikka naamatusten. Toisin kuin eräillä.

Anonymous said...

Ärh! Tuotahan se varmaankin on, h-moilasten kanssa ähertämistä.:(

Anonymous said...

MM:n epäkertomukset omasta parisuhde-elämästään – rahalla tai ilman – alkavat olla miltei mielenkiintoisempia kuin blogi itse.

Pälli said...

Mikko Moilanen, mihin pyrit tämän kaltaisilla kommenteilla, jos kerran osaat käyttäytä myös asiallisesti? Kysyy toinen, joka on täällä aivan omalla nimellään.

Mikko Moilanen said...

Mikko Moilanen, mihin pyrit tämän kaltaisilla kommenteilla, jos kerran osaat käyttäytä myös asiallisesti?

Kysyikö Jeesus, mihin pyritte, vai kertoiko hän, mihin tulisi pyrkiä?

Minä en ymmärrä, että miksi sinun pitää väen vängällä yrittää esittää minun käyttäytyvän epäasiallisesti. Ehkä voit kertoa sen itse? Jos luet tarkemmin kirjoitukseni, minkä suosittelen sinua tekemään, niin havaitset ehkä, että sisäisesti ruman kuin oksennus ja erittäin pinnallisen ihmiskäsityksen täällä omaa eräs anonyymi nainen, jonka saamaa kasvatusta en voi kuin ihmetellä. Toivon, että hänen isä ja äiti eivät tiedä tyttärensä viettävän aikaa internetissä haukkumalla ihmisiä "ihramahaisiksi kuvotuksiksi" ja miettimässä sellaista, mitä ei ole. Miksi et kysynyt siltä naiselta, että etkö voi pitää luonnettasi täsmällisesti kuvaavia rumia ihmiskäsityksiä omana tietonasi, jos et kerta edes uskalla esiintyä omalla nimelläsi? Jos sinä et ole huomannut edes sitä, että Saatana puhuu kyseisen naisen kautta, niin minun pitää nyt heti ja välittömästi tutkia, löytyykö raamatusta mitään tähän, sillä niin harhaantunut olet sinäkin Oikeasta Tiestä, jos tulet minua syyttämään Saatanan sijaan.

"Let no one disqualify you, delighting in self-abasement and worship of angels, taking his stand on visions, 9 inflated without reason by his fleshly mind,"

-- Colossians 2:18

Ja nyt, minä pyydän sinua Herran nimeen hiljentymään ja miettimään hetken sitä, että jos Jeesus tänä päivänä ilmestyisi sinulle ja kertoisi aikaa olevan vähän, liian vähän rukoukseen kahden ihmisen puolesta, niin rukoilisitko katsoisitko aiheellisemmaksi rukoilla anonyymin sielun pelastumista saatanan kynsistä vai rukoilisitko ennemmin sitä, että Saatana ei valtaisi minunkin mieltäni ja laittaisi minua herjaamaan anonyyminä ihmisiä "ihramahaisiksi kuvatuksiksi", sillä katso, sinä tiedät varmasti sen, että Herra loi miehen omaksi kuvakseen, joten miehen pilkkaaminen "ihramahaiseksi kuvatukseksi" on Herran itsensä pilkkaamista.

Ennen kuin hiljennyt miettimään itseäsi ja sitä, missä Sinä kuljet ja kenen Käsi kädessäsi, muista seuraava:

"Whatever you do, do from the heart, as for the Lord and not for others,"

-- Colossians 3:23

Mikko Moilanen said...

Ärh! Tuotahan se varmaankin on, h-moilasten kanssa ähertämistä.:(

Hahaha, anonyymi pelkurinainen, joka ei uskalla seistä sanojensa takana omalla nimellään - mikä on sinänsä ihan ymmärrettävää, jos verbaaliset kyvyt eivät riitä muuhun kuin älyvapaaseen hölisemiseen - on jo moneen kertaan osoittanut ihmisvihansa ja siitä johtuvat mielisairaudet näkyvat erittäin hyvin hänen kirjoituksissaankin. Niinpä hänen taholtaan on turha kai odottaa enää mitään järkevää.

Paljon ei liene ole myöskään hänen hyväkseen tehtävissä. Toivoa silti voi, että hän joskus parantuisi - tai edes tiedostaisi mielisairautensa, mikä lienee ensimmäinen edellytys henkiselle parantumiselle.

Näin ollen enää onkin vain mielenkiintoista seurata, että kykeneekö huorapäiväkirjan pitäjä korjaamaan antamansa väärän väitteen:

Tiesitkö ettei seksin myyminen ole Suomessa laitonta, vaan sen ostaminen? Myös ostamisen yritys on periaatteessa rangaistava teko.

Tämä on jo kerran osoitettu vääräksi väittämäksi, mutta jos muistetaan, miten vaikeaa ihmisille on myöntää olleensa väärässä, niin taitanee olla turha odottaa ihmeita.

Keskustelua voi toki yrittää hukuttaa miesvihapurkausten alle, mikä on tyypillistä feministeille, mutta niin tehtäessä paljastuu samalla myös erittäin hyvin feministien miesvihainen ja pinnallinen luonne - aivan kuten tässäkin keskustelussa on nähty. Niinpä lopulliseksi kysymykseksi nousee se, että voiko feministejä ottaa lainkaan vakavasti, koska heidän kirjoituksissaan ei näyttäisi olevan mitää asiaa vaan ainoastaan valheita ja tunnepitoista agitointia miesvihaan - aivan kuten tässäkin keskustelussa on nähty.

Mikko Moilanen said...

Laitetaanko pieni vedonlyönti pystyyn siitä, että onko seuraava feministin kirjoittama kommentti roskaa vai asiaa?

Toinen vedonlyönti: Korjaako huorapäiväkirjan kirjoittaja antamansa väärän lausunnon vai jättääkö hän sen hyväksi esimerkiksi siitä, miksi feministien puheita ei ole syytä ottaa vakavasti.

Anonymous said...

Olen nainen ja minua kiinnostaa prostituoidun ammatin tekninen puoli.

Miten se akti varsinaisesti suoritetaan? Kostutko ja jos et kostu, niin vetääkö mies vain väkivalloin sisään vai käytätkö liukastetta?

Aika kova pokka pitää prostituoidulla kyllä olla eikä siihen ihan kuka tahansa pysty.

Ajattelen nimittäin itseäni, että kun en millään haluaisi harrastaa seksiä miehen kanssa jos en itse sitä varsinaisesti halua. Ja silloin se tuntuu kaikkein ihanimmalta kun on itse oikein kiihkoissaan. Ja miten kamala olo on sen jälkeen, kun on suostunut miesystävän nussimispyyntöön vasten tahtoaan ja on käytetty vaikka liukastetta aluksi (usein kyllä innostunut sitten itsekin, kun penis on sisällä) ja jos huomaan, että mies vain yrittää äkkiä hoitaa homman kotiin eikä välitä minusta ollenkaan. Tosi inhottava tunne.

Kamala ajatella, että prostituoidut joutuvat kärsimään sellaista koko ajan.

Anonymous said...

Aina silloin tällöin sitä joutuu "prostituoiduksi" (ei todellakaan nautí, tuntee vain antavansa) huolimatta siitä, onko laillistetussa rakkaussuhteessa vaiko ei.

Anonymous said...

Mikosta ei tarvitse välittää.. hän on tosiaan lääkityksen tarpeessa..käsittääkseni karkoitettu jo tietyista keskustelupalstoillakin jatkuvan jeesustelun tähden.. herra sitä ja herra tota.. kohta se tarttuu herraansa ja hukkuu siihen...

itse tykkään blogin kirjoittajan rehellisestä kirjoitustyylistä.. elämä tosiaan on ihmeellistä.. itse olen tehnyt vain puhelinseksipuolta.. sekin tuntui jo raskaalta.. ja valitettavasti se mitä elämä tuo tullessaan se vie osan sinua mennessään..

hyvää jatkoa vain blogin kirjoittajalle..

Mikko Moilanen said...

Mikosta ei tarvitse välittää.. hän on tosiaan lääkityksen tarpeessa..

Mene syömään omia lääkkeitäsi anonyymi paskiainen. Minä en tarvitse mitään lääkkeitä. En edes päänsärkytabletteja - toisin kuin sinä. Kokeile ensi kerralla myös keksiä joitain ihan oikeita argumentteja. Nyt kyvyttömyytesi ärsyttää oikein paljon. Oliko siis tosiaan noin vaikeaa tarttua mihinkään argumentteihini, että et muuta keksinyt kuin ruveta hölisemään lääkkeistä? Siitä puhe, mistä puute ja siten puhuu, miten kykenee. Sinusta ei ollut yhtään mihinkään. Oi armahda minua, ja yritä keksiä edes jotain asiaa.

käsittääkseni karkoitettu jo tietyista keskustelupalstoillakin jatkuvan jeesustelun tähden..

Mitä tarkalleen tarkoitat Jeesustelulla? Entä mitä ovat "tietyt keskustelupalstat". Minua ei ole karkoitettu miltään keskustelpalstoilta, paitsi yhdestä valokuvaussivustolta (aukea.net), koska hyökkäsin siellä väkevästi ylläpitoa vastaan ja syytin heitä (perustellusti) nettihäiriköinnin suosimisesta. Aukea.net ei kuitenkaan ole "keskustelupalsta", joten siinäkin olit väärässä.

Olet niin oksettava paskapäävalehtelijanainen, että tulen varmaan pitämään taukoa tänne kirjoittelemisesta. En halua nähdä sinua edes kirjoitustesi kautta. Periaatteessa on hyvä, ettei identiteettisi ole tiedossani. Olisi aika ikävää oksentaa yks'kaks sinut nähdessäni.

Joskus hävettää olla suomalainen. Tosin aika harvoin. Yleensä vain silloin, kun törmään netissä kaltaisiisi paskiaisanonyymipelkurinaisiin. No, kansalaisuus meitä yhdistää, eikä onneksi mikään muu. Minä olen mies, ja sinä olet onneton valehtelijareppananainen, joka ei uskalla edes omalla nimellään esiintyä - mitä en ihmettele.

Mutta jotain sait aikaiseksi. Jos nainen on avun tarpeessa, niin en auta (ellen joudu työni puolesta niin tekemään). Voi kerta käydä niin, että vahingossa auttaisin sinua. Tämä on myös feministien mielestä hyvä asia.

Mikko Moilanen said...

Mikosta ei tarvitse välittää.. hän on tosiaan lääkityksen tarpeessa..

Arvaa mitä. Minulle tuli mieleen, että onko pelkuruuteen edes keksitty mitään lääkettä. Eli onko olemaan mitään lääkettä, mikä antaisi sinulle rohkeutta kirjoittaa omalla nimelläsi? Tuskin on.

Mikko Moilanen said...

Mene syömään omia lääkkeitäsi anonyymi paskiainen.

Vedän takaisin tämän lausunnon. Kyseiselle paskiaiselle ei ole olemassa mitään sopivia lääkkeitä.

Anonymous said...

Mikolle ja kaltaisilleen naurettiin tänään Helsingin Sanomien d-osassa, jossa feministit ja missit keskustelivat hyvässä ja rakentavassa hengessä keskenään todeten, että vain tyhmät ja säälittävät nettirunkkarit vihaavat feministejä. Ei-kovin-vaikea-arvata ketä tällä tarkoitettin :) :)

t: Jouni

Mikko Moilanen said...

Kuka on sanonut, että minä vihaisin feministejä? Vihaaminen on tyhmää.

Mutta missä sellainen "d-osa" on. Kerro linkki. Pitää mennä hieman keskustelemaan sinne :)

Mikko Moilanen said...

Älä vain sano, että se on sellainen toimitettu "keskustelu", mihin ei pääse keskustemaan kuin kutsusta.

Olisi ollut erittäin hauskaa mennä keskustelemaan sinne, jos "rakentavassa hengessä" tapahtunut "keskustelu" sisälsi mainitsemasi kaltaisia elementtejä ja arvolatauksia, lol.

Anonymous said...

Mikko Moilanen on kova jätkä avautuun näissä kommenteissa mutta omasta blogista ei löydy paskan vertaa kiinnostavaa luettavaa kenellekään.

Anonymous said...

Juuri näin! Yhdyn edelliseen kommenttiin.

Anonymous said...

Ja kova on poika diagnosoimaan. Mitä mahtaisi tykätä itse oikean psykiatrin lausunnosta?

Anonymous said...

Mikko Moilanen, et suinkaan sinä oleta, että minä, paskapäävalehtelijanainen ja pelkurinainen (tai mitä kauniita nimityksiä sinä minusta käytitkään) olen jokaisen anonymoys-kommentin takana? Paljoon pitäisi ehtiä, jotta jokaisen kommentin kerkeäisin kirjoittamaan. Olen kirjoittanut kommentin tähän blogiin tasan kaksi kertaa aikaisemmin, tämä on kolmas kerta. Nuo kaksi aiempaa kommenttia löytyvät päiviltä 8.3 klo 12.07 sekä 21.3 klo 6.55.

Se taas miksi en ole sinun kommentointiisi vastaillut enempää, johtuu ainoastaan siitä, että en näe asiassa mitään järkeä. Sinun kiukutteluihisi vastaaminen on yhtä tyhjänpäiväistä hommaa, kuin uhmaikäisen lapsen kanssa kiisteleminen.

Iloisempaa jatkoa kuitenkin sinulle Mikko Moilanen, yritä vähän rentoutua :)

Rita A said...

Tervehdys

Tässäpä taas blogi jossa avautuisi ihmisille mahdollisuus hyvään keskusteluun ja mielipiteidenvaihtoon, mutta sama näyttää toteutuvan kuin ennen joulua blogissa nimeltä Ulkomaalaisena palvelemassa suomalaisia: sinne ilmestyi kommentaattoreita kiviä heittelemään ja ilmoittamaan että blogi on fuskua. Blogin alkuperäinen aihe, ulkomaalaiset Suomessa, rasismi jne, peittyi kokonaan sen alle että kirjoittajaa ei uskottu espanjalaiseksi. Ei ihme että hän lopetti blogin päivittämisen, vaikka meitä kannustajiakin olisi ollut.

Anonyymeille vinkiksi että jos valitsette kohdan Other ettekä Anonymous, voitte kirjoittaa itsellenne jonkun nimimerkin josta teidät erottaa muista anonyymeistä.

Toivottavasti flunssa on parantunut.

PS Pidin elokuvasta Pretty Woman. Se on realistisempi kuin skeptikot ja muut kriitikot voisivat luulla. Ihminen johon joku uskoo ja jolle annetaan elämässä tilaisuus, pystyy vaikka mihin jos hänellä on siihen halua.

Anonymous said...

Totta tahi ei, tahdon uskoa ensimmäiseen. Ensimmäinen kommentoija sanoi jo kaiken, mitä mielessäni oli. Kirjoita jo lisää.

Anonymous said...

aika karua työtä tuo on, ja miesten tuoksun muistot säily varmasti iholla pitkään, halusi tai ei. mutta itsekin ankarassa köyhyydessä oman takaukseni takia eläneenä tiedän myös, mitä on itkeä kuukausikaupalla, koska ei ole ruokaa ja kansa kävelee kauppakassit kädessä tyytyväisenä ohitse kadulla.

Anonymous said...

Joku ihmetteli miksi itsensä kauppaamisesta pidetään melua. Kerron teille miksi. Nainen jotka EI ole VIITSINYT tai EHTINYT huolehtimaan vartalostaan ja päässyt rupsahtamaan, kokee itsensä hyvin nöyryytetyksi kun kaljamahainen ukko lähtee "matkoille" ja luulee olevansa suurikin maailman mies saadessaan nuorta hyvä kroppaista naista. Sitä sitten rehvitään kavereille ja luullaan, ettei vaimo vaistoa jonkun olevan erilailla, kuin ennen. Epävarmuus tappaa henkisesti ja joskus totaalisesti. No, joku kysäisee varmasti miksi eukko ei ole pitänyt itsestään huolta. Syy: Useampi raskaus, lasten kasvatus, vastuu kodinhoidosta ja esittäminen kiltistä pikku äitiliinistä. Kun olisi vihdoin aikaa itselleen paikat on repsahtanut niin vetelään kuntoon, ettei muu auttaisi kuin plastiikkakirurgia.
Höh! Kirjoitin juuri itsestäni. Paitsi minulla ei ole huono itsetunto raskauksien venyttämän vartalon vuoksi, painoindeksini on 29 (läski). Olen iloinen hymyileväinen ja hyväntuulinen (kuulemma seksikäskin) aikuinen nainen. Jos ukkoni menee toisen naisen matkaan, tiedän itselleni ottajia, mikäli sillä jotain luulisin kuittaavani.

Mikko Moilanen said...

Mikko Moilanen on kova jätkä avautuun näissä kommenteissa mutta omasta blogista ei löydy paskan vertaa kiinnostavaa luettavaa kenellekään.

Häh täh? Miksi minun blogeissa pitäisi olla mitään mielenkiintoista luettavaa kenellekään??? Osaako joku vastata tähän kysymykseen?

Haha, nyt voin kerrankin sanoa, että niin olen. Olen kova jätkä kirjoittamaan omalla nimellä. Harva sellaista uskaltaa, vaan pelko vaikka mistä painaa persettä. Minulta on monta kertaa kysytty, varsinkin kun olin nuorempi, että "ooksä kova jätkä". Sanoin aina etten ole, olen Mikko vaan. Niin myös täällä, Mikko vaan, aivan tavallinen ei-kiinnostava ihminen jonka blogista ei löydy mitään mielenkiintoista luettavaa. Eikä minulla ole sen asian kanssa yhtään mitään ongelmia.

Mikko Moilanen, et suinkaan sinä oleta, että minä, paskapäävalehtelijanainen ja pelkurinainen (tai mitä kauniita nimityksiä sinä minusta käytitkään) olen jokaisen anonymoys-kommentin takana?

En, en minä mitään sellaista oleta. Käytin kuvaavia nimityksiä, siinä kaikki. En kirjoittanut "se sama" paskapääpelkurivalehtelijanainen. Minulle on ihan sama, vaikka teitä olisi 100 tai 1 siellä. Olette samaa homogeenista massaa minulle. Sori vaan.

Leonoora said...

Miten muuten alasi ihmiset hoitavat työkaluaan. Käytättekö erityisiä hoito ym. teho-aineita, pitääksenne limakalvot ehjinä ja ärtymättöminä?
Olisipa myös mielenkiintoista tietää alan asiantuntijalta, esiintyykö paljon seksiä harrastavilla vähemmän kystia, myomia, polyyppeja esim. kohdussa, entä kuukautisvaivoja, runsaita vuotoja jne. Vai poistattavatko vakonsa myyjät kohtunsa ja munasarjansa ongelmien ilmaannuttua herkemmin. Ehkäisyssähän ne ovat lyömätön keino? Vai?
Tulehduksia erilaisine eritteineen ilmeisesti huorilla esiintyy keskivertonaista enemmän , visvasyylää, herpestä, ja muita kimuranttisia kirveleviä, seksitautioireyhtymiä...
Nautinnollista, vai mitä?

Anonymous said...

pitaa tarkistaa:)

NEWNEWS.FI said...


UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT

NEWNEWS.FI - Hottest news from all the world
Aina ilmainen uutisportaali.
Kaikki tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.
Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein uutisvirta ympäri maailmaa.
Uudenlainen tapa seurata uutisia internetissä 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa.
Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi suosituimmista.

http://www.newnews.fi/

UUTISET, TALOUS, KULTTUURI, VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT