Wednesday, March 14, 2007

Yksityishuora

Sähköpostissa kysyttiin:

"Jos joku maksaisi sinulle joka kuukausi sen, mitä keskimäärin tienaat,sitä vastaan että et myy itseäsi, ja tämä ehdotus tulisi sinulle kun olet siinä mielentilassa, missä olet nyt tätä lukiessasi, niin miltä sinusta tuntuu, voisitko lopettaa työnteon, vai onko siitä jo tullut sinulle tapa?"

Ymmärsin ensin että kirjoittaja puhuu yksityishuoradiilistä mutta ei, hän ymmärtääkseni kysyy sitä, voisinko lopettaa työt jos saisin nelinumeroisen summan tekemättä mitään. Hassu kysymys! Totta kai ottaisin rahat, ei tämä minulle mikään kutsumusammatti ole, naurattaa ihan. Minä saan tarpeeksi myönteistä huomiota ja kehuja ilman tätä työtäkin: ei minua mikään psykologinen mekanismi tässä pidättele, jos kirjoittaja sitä tarkoitti. Vain rahantarve.

Yksityishuoradiiliä minulle on tarjottu muutaman kertaan. Vaaleanpunaisista Pretty Woman-tyyppisistä leffoista tuttu "pelastan huoran"-fantasma tuntuu olevan joidenkin miesten mieleen. Yksi mies tarjosi minulle 5000 euroa (totta!) puhtaana käteen siitä hyvästä että hän olisi ainoa asiakkaani. Houkuttelevaa, kyllä, mutta myös epäilyttävää. Minun mielestäni tarjous on liian suuri. Todella harvalla suomalaisella miehellä voi olla irrottaa 5000 euroa kuussa noin vain. Ja vielä kirjanpidon ohi, pimeänä, miten hän aikoisi selvittää katoavat rahat?

Aika pian tarjouksen tekemisen jälkeen alkoi ilmestyä uusia ehtoja ja vaateita jotta diili pysyisi voimassa. Ensin ilmoitettiin että minun piti olla hänen käytettävissään kolme kertaa viikossa, neljä tuntia kerrallaan. Aika tiivis tahti siis, ei vapaaviikkoja. Seuraavana päivänä tyyppi tekstasi uuden ehdon: paneminen kaikkiin reikiin ilman kondomia. Tässä vaiheessa pakittaminen, jota olin siihen asti pohtinut, oli selviö. Minulta voi ostaa rahalla aika monenlaisia palveluja mutta sukupuolitauteihin tai HIViin sairastuminen ei ole kaupan. Sori! Jäi siis kokeilematta oliko diili totta vai pelkkää vedätystä, silti parempi näin.

Pahoittelen päivitystaukoa. Alun lukijamäärä oli tyrmistyttävä, piti vetää vähän henkeä välissä. Mutta tässä minä taas olen, alkavassa flunssassa, villasukat jalassa ja vadelmateetä kupissa. Vapaapäivän vietossa ja lukijoita varten.

24 comments:

Mikko Moilanen said...

Vaaleanpunaisista Pretty Woman-tyyppisistä leffoista tuttu "pelastan huoran"-fantasma tuntuu olevan joidenkin miesten mieleen.

Kuinka monille naisille samasta elokuvasta on mahdollista tulla "miljonääri pelastaa minut" -fantasia? Siis ihan länsimaisista naisista, joilla ei mitään hätää ole.

# mode feministi

Patriarkaalinen elokuva, jonka tarkoituksena on saada naiset alttiimmin miesten käytettäviksi.

on kuka tahansa, said...

Juu, femmari, totta tuokin puoli. Kaikenkaikkiaan vastenmielinen raina.

Anonymous said...

On tämä blogi tosielämästä tai ei, niin oikein hyvin on kirjoitettu ja tätä seuraa mielellään. Herättää monia ajatuksia.Lukijamäärä...blogikansaa kiinnostaa poliisit ja salakuuntelu Sinun lisäksesi, ja onhan siellä kärjessä paljon muutakin. Toivottavasti selviät flunssastasi, kaikkea hyvää Sinulle.

Mari said...

Sen nyt ymmärtäisin, että joku ihastuu ja siksi ehdottaa diiliä... mutta että haluaisi ostaa orjakseen viidellä tonnilla? Ne miehet ovat sinusta riippuvaisia; mitenkään muuten he eivät saa vallantunnetta. Yh.

BTW: muista ottaa auringonhattu-uutetta myös :)

Anonymous said...

Oletko ikinä harkinnut rakastajattareksi ryhtymistä eli suhdetta vain yhteen mieheen? Kaupunki on täynnä varakkaita ja varattuja (ja hieman ehkä vanhempia) miehiä jotka eivät varmasti saa seksiä yms. kotoaan. Varmasti sieltä löytyisi myös sellainen joka maksaisi vuokrat tms. kulut siinä sivussa.

Mikko Moilanen said...

# mode feministi

Ne miehet ovat sinusta riippuvaisia; mitenkään muuten he eivät saa vallantunnetta.

Miten naiset saa kokemuksen vallankäytöstä? Siten, että miehet on ihan heikkona niihin ja ostelee lahjoja, tarjoaa ruokaa ja etelänmatkoja? Miksi pitää saada kokemus vallankäytöstä? Minusta sellaisessa on hieman sairaita piirteitä. Jonkin on pakko olla vialla.

En usko miesten saavan vallantunnetta ostamalla naisen. Luulen pikemminkin kyseessä olevan ihan normaalin sukupuolivietin. Jos mies haluaa ostaa "yksinoikeuden" naiseen, niin taustalla lienee jotkut muut syyt kuin vallanhimo. Eihän mies yksinoikeutta ostamalla naista kuitenkaan edes omista. Luulisin syyn olevan ennemmin halussa välttää tauteja ja olla jollekin ihanalle naiselle "se ainoa".

Anonymous said...

Mä odottelen yhä mielenkiinnolla sitä vakiasiakaspostausta, jota kommentin kommentissasi lupailit aika monta merkintää sitten...

Anonymous said...

Minäkin kallistuin siihen, että tämä lienee ns feikkiblogi, lähinnä "liian hyvän" kirjoittamisen ja akateemisen vireen myötä. Fantasma-sanan käyttö viittaa Kristiina instituutin liepeille. Lieneeköhän valmisteilla opinnäyte "Huorapäiväkirja - internet-blogin kautta toteuttu tutkimus prostituution representaatioista suomalaisessa yhteiskunnassa". Mutta menetelmässä taitaa olla tutkimuseettisiä ongelmia, eikä näistä kommenteistakaan paljoa saa irti etenkin kun kirjoittajien taustatieoja ei ole käytettävissä.
Mutta niin tai näin, pitemmän päälle lihan läiske ja eksoottiset puitteet ei oikein riitä pitämään lukijaa kiinni tarinassa, kerronnan pitäisi olla psykologisesti vivahteikkaampaa. Tuossa yksityishuorakysymyksessäkin taloudelliset ja käytännölliset seikat tuntuvat tässä vaiheessa jo vähän toisarvoisilta. Kuuluisiko diiliin ettei nainen harrasta muuten maksullista seksiä vaiko ei seksiä lainkaan? Jos edellistä, niin millainen olisi se rinnalla oleva seksisuhde? Jos jälkimmäistä, niin onko Kuka Tahansa heittänyt kokonaan haaveet parisuhteesta? Kolmeakymppiä lähentelevän naisen arvelisi ylipäätään miettivän parisuhteeseen ja lisääntymiseen liityviä toiveitaan. Nämä tuntuisivat uskottavan tarinan kannalta ehdottoman olennaisilta teemoilta. Mutta jokainenhan (ja Kuka Tahansa) päättää tietysti itse mitä tarinaansa sisällyttää.
Joka tapauksessa tämähän on hyvä eksperimentti, ainakin minä olen ensimmäistä kertaa pidemmin miettinyt näitä maksettuun rakkauteen liittyviä asioita.

Anonymous said...

Oletko muuten lukenut Kate Holdenin Enkelivaihde? Lue, sillä siinä on ex-prostituoidun kirjoittama erinomainen kirja! Hän on sinun lailla akateemisesti koulutettu, tosin kärsi myös heroiinikoukusta. Oletko sinä käyttänyt aineita?

Anonymous said...

Minua kiinnostaa, miten pystyt salaamaan sivutyösi läheisiltäsi? Onko kukaan tuttu tullut joskus vastaan, kun olet kävellyt asiakkaan luo kauniiksi laitettuna?

Kirjoitat terävästi, ja tätä blogia on kaikessa hämmentävyydessään mukava lukea. Luulin jo olevani kyyninen miesten suhteen, mutta tätä lukiessani hymyilen :)

Annimaria said...

Je: Joo, totta hitossa jokaisen kolmeakymppiä lähestyvän naisen on pakko harkita lapsia ja avioliittoa. Ehkä kaikkia ei vaan kiinnosta? Jos ei halua lapsia, eikä vakiintua, niin pitääkö sitä sitten erikseen vielä blogissa pohtia?

En siis tiedä, mitä tämän blogin kirjoittaja elämältään haluaa, mutta minusta on vähän naurettavaa väittää blogia feikiksi, kun sen kirjoittaja ei haaveile lapsista, ja on sentään nainen.

Anonymous said...

Ystäväpiirissäni on useita nuoria naisia (=25-30v) ja suurin osa heistä ei haaveile lapsista tai edes avioliitosta. Joillekin vain opiskelu ja ura ovat tärkeitä. Ei se ole mitenkään tavatonta nykyään.

Olisi kiinnostavaa tietää miltä kovan tarjouksen tehnyt mies muuten vaikutti. Nuori vai vanha; juppi, perinteikkäästi varakkaan oloinen vai "huijari"; ulkonäkö...
5000 euroa kuussa verottomasti on niin iso raha, että voisi miettiä jo testien tekemistä tautien varalta ja "karenssia" kondomin kanssa pahimpien tautien varalta ;)

Unknown said...

Hienoa että jaksat kirjoittaa -jaksamme kyllä lukea. Spekulointiin elettyä elämää vai ei voisi samalla alkaa pohtia lähteekö puusta ääni kun se kaatuu yksin metsässä?

Eihän 5 k€ kuussa ole kuitenkaan kuin 60 k€ vuodessa. Jos sillä saa yhden ko. henkilölle kiusallisen osa-alueen elämässään hoidettua luotettavasti ja laadulla, kuten tässä tapuksessa. niin miksi ei. Henkilöitä, jotka sen voisi toteuttaa on vaikka kuinka paljon Suomessa. Sekä miehiä että naisia ja jopa poliitikkoja.

Keep on living while we rest are speculating!

Anonymous said...

Tavallaan ihan mielenkiintoinen blogi, joskin ajoittain uskottavuutta syö ajoittain yliampuvat yksityiskohdat. Ja virheelliset/yliammutut yksityiskohdat ovatkin ne jotka minulle tämän blogin feikiksi paljastavat. Silti, tuot varmasti mukavaa lukulisää tänne muille bloggaajille.

Anonymous said...

Sinä sitten vuokraat sisätilaasi, vai miten työsi määrittelet?

t.k

Anonymous said...

Tekstisi voisivat olla vieheitä, joihin lukijat tarttuvat ja anonyymit kommentit varsinainen tutkimusmateriaali. Keräätkö tietoa suomalaisten asenteista prostituutioon? Vai ovatko taivoitteesi enemmän kirjalliset? Mikäli, kyllähän hyvä kirja aina sosiologisen tutkimuksen kanssa synkkaa. Mutta jos teet todella sitä, mitä sanot tekeväsi eli maksat velkojasi omalla kropalla: eikä se ole itseen kohdistuvaa riistoa ja riistomarkkinoiden luomista maahan. Minussa et herätä myötätuntoa. Oletko ajatellut, että osoitat myös joillekin sinisilmäisille tytöille ja naisille tietä tällaiseen touhuun, jonka yhteiskunnallisia seurauksia voi vain kuvitella tulevaisuudessa. Poliisille töitä, IP-tunnuksen kautta?

t. kriitikko

Anonymous said...

p.s. Piti olla kysymys: "Eikö se (itsensä myyminen) ole itseen kohdistuvaa riistoa ja riistomarkkinoiden luomista maahan?" Jäi sanomatta myös, että eikös prostituution ympärille, sellaisena toimintana kuin sen kuvaat, liity aina jonkinsortin rikollisuutta? Langat tahtovat kietoutua vyyhdeksi. Entä "helpon" rahan koukkuun jääminen? Vaarasta selviytymiset palkkioineen vaikuttanevat myös ehdollistavasti.

Anonymous said...

"Todella harvalla suomalaisella miehellä voi olla irrottaa 5000 euroa kuussa noin vain. Ja vielä kirjanpidon ohi, pimeänä, miten hän aikoisi selvittää katoavat rahat?"

Hei huora. Kun sulla on noin nokkelia ja teräviä huomioita, niin rupesimme vaan ihmetteeleen, että mitähän sää mahdat opiskella. Parturikampaajaksiko?

Anonymous said...

"mutta sukupuolitauteihin tai HIViin sairastuminen ei ole kaupan"

Ja silti annat miesten antaa sinulle suuseksiä, ainakin aiempien merkintöjen perusteella (ilman mitään suojaa)? Tjoo-o..

Anonymous said...

No luuletko, että 5000e olisi ilmaista rahaa?! Sehän on palkka työstäsi, ja jos haluaa tehdä työtä ja tienata, joutuu tekemään uhrauksia. 5000e olisi kyllä ollut verottomana sellainen raha, että olisi ehdottomasti kannattanut harkita tuota diiliä!

Anonymous said...

Kylla, luultavasti niin se on

Anonymous said...

kuinka monen miehen kanssa oot nussinut ja onks kuinka läheinen sukulainen nussinut sua mä oon nussinutsiskoani 4 kertaa

morris said...

Oletteko taloudellisesti heikentynyt? Tartu tähän elinajan taloudellisen lainan tarjoukseen ja anna
yrityksesi, koulutustasi, koteja ja rakennuksen hissi. 10 000,00 dollaria -
50 000 000,00 dollaria kanssa

enintään 60 vuotta 3,0 prosentilla. Ota meihin yhteyttä alla olevista tiedoista niin
jotta voimme edetä .. Ota yhteyttä tänään:
1. Koko nimet: ______
2. Yhteysosoite: __________
3.Kansat __________
4. Tarvittava lainasumma: _________
5. Lainan kesto: _________
6. Suora puhelinnumero: ________
7. Lainan tarkoitus: ________
8.Age .__________________
9.Sex .__________________
10.Occupation .___________
11.Kuukauden tulot ._________

Terveiset,

George Williams
Ota yhteyttä meihin tämän sähköpostin kanssa: gwilliams18443@gmail.com

Anonymous said...

sokeriseuralainen.blogspot.com
Aloittelevan huoran ajatuksia pääsee sieltä lukemaan..