Thursday, March 29, 2007

Kaupallista kirjoittamista

Kaupallistin kirjoittamiseni, heh. Tekstejäni voi lukea nyt myös Plazan Elleistä.

17 comments:

Anonymous said...

Kävin lukemassa.Viisi vuotta sitten karmean velkataakan alla tein saman. Pokasin aina ravintolasta, jolloin saatoin "valita" asiakkaani. En potenut silloin, enkä jälkeenkään moraalisia krapuloita tai muutakaan, kyseessähän oli aina kahden aikuisen diili.Molemmat sai mitä halusi, asiakas seksiä ja minä rahaa. Selvisin veloistani,sain opinnot päätökseen,löysin työpaikan. Ilman keikkailua olisin joutunut ulosottoon, saanut luottotietomerkintöjä jne. Ratkaisin tilanteen näin ja olen ratkaisuuni tyytyväinen.Hyvää kevättä sinulle.

Anonymous said...

" Ilman keikkailua olisin joutunut ulosottoon, saanut luottotietomerkintöjä jne. "

Kulutuksensa voi säätää tulojensa ja opintolainan suuruuden mukaan. Eri asia tietenkin, jos haluaa kauheasti kaikenlaista kulutushyödykettä. Maksaahan se tavara, jos kaikki pitää saada heti.

Anonymous said...

Niin, jos naisella on velkaa se johtuu aina poikkeuksetta ja varmasti siitä että hän on päätön kana joka ei pysty hillitsemään itseään uusien kenkien ja farkkujen ostossa.

Hohhoijaa.

Anonymous said...

Kyse ei ollut kulutustavaraveloista vaan takaus, joka lankesi maksettavakseni.Tuskin olisin huorannut materian tähden, nälkä on hieman eri asia. Mutta velka kuin velka, tekisin heti saman uudelleen jos olisin samassa tilanteessa.

Anonymous said...

Eikö SoneraPlaza ole nykyään ihan vain Plaza Kynämiehen ostettua sen? Vai olenko ihan pihalla. Onnea kirjoittamiseen.

Anonymous said...

Uskon blogisi totuudenmukaisuuteen yhä vähemmän. Ensin keräät rahaa tekaistuista tarinoista lehdiltä ja sen tapaisilta, sitten tulee ulos halpasisältöinen kirja.

Aikaisemmin valitit, että asiakkaiden etsiminen vie kohtuuttomasti aikaa, mutta samaan hengenvetoon kielsit blogin lukijoiden ottamaan yhteyttä.

Yritäpä seuraavaksi kirjoittaa jotain omaperäistä, josta näkyy liha ja kokemus. Nyt tekstisi ovat hyvin epäuskottavia.

Mari said...

Hyvin menee, jos saat rahaa kirjoittamisesta :) Edistystä peräti.

Unknown said...

Seksi on keskeinen osa ihmisenä olemista ja siten loistava puheenaihe. Kiitos webin -pato on vihdoinkin auki!

Tässäkin mielipiteet kimpoilee ymmäryksen, tuen, säälin, opetuksen joskus jopa kateuden uskaltaa ja totta-vai-tarua avaruudessa.

Tälle palvelulle (seksi ja siitä debatointi) on aito kysyntä ja jo siten hyödyllinen.

Onneksi olkoon, generoit energiaa ja ajatuksia ihmisille!

Anonymous said...

Epäuskoiselle: Ei kukaan voi kirjoittaa omaperäistä (kirjallisesti lahjakasta) kokemuksellista ja aistillista tekstiä, jos tunteet eivät ole mukana. Tämä on vain tätä.

Uudemat sukupolvet ovat näköjään täysin ulkopuolella tietyistä arvoista. Huvittavaa joidenkin pimatsujen tuohtumus, ettei miksei älykäs, kaunis nuori nainen voisi ottaa rahaa miehiltä ja hoitaa siten takauksensa. Kumma miten niitä takauksia onkin tullut jaeltua opiskeluaikoina ja tuossa iässä ihan solkenaan. ;)

Joku tuolla äksyili, että vituttaa nuo jeesustelijat. Heh,heh. Kyllähän nyt yksi Jeesus aina yhden huoran voittaa, vaikka ei tätä tuomitsisikaan. ;D

Mikko Moilanen said...

Onneksi olkoon kirjoittamalla ansaituista lisätuloista. Tuo Plaza vaikuttaisi olevan aivan omaa luokkaansa, koska uskaltavat ottaa sinne tekopyhistä vanillakirjoittajista poikkeavia kirjoittajia ja aiheita. Siitä syvä kumarrus hatunnonnostolla heille.

Anonymous said...

Blogipostisi ovat taitavammin kirjoitettuja kuin Plazan juttu. Ehkä siksi, että ovat suorempia eikä kaunokirjallista tyyliä edes yritetä tavoitella?

Olen eri mieltä kuin kommentoija, joka väitti ettei voi kirjoittaa hyvin jos ei ole tunteita mukana. Asia on päinvastoin: itselle läheisistä ja voimakkaita tunteita herättävistä asioista on vaikeampi kirjoittaa hyvin.

Blogisi on joka tapauksessa koskettava. Sen kertoo jo lukijoiden ja kommenttien määrä. Eikä kyse ole pelkästään provosoivasta aiheesta.

Anonymous said...

Onnea vaan Elleihin. Pelkäänpä että syövät sut vielä pahemmin elävältä kuin täällä. Se jengi todellakin osaa kukkahattuilun.

Jatka toki kirjoittamista. Hieno blogi ja myös kiinnostaa nähdä, kuinka kauan joudut tätä hommaa tekemään. Toivottavasti kesätyön saanti onnistaa. =)

Terv. Em

Anonymous said...

Heh, vieläkin jaksaa hymyilyttää miten jotkut ottavat tän tytsin (voi olla muuten mieskin) kirjaprojektin vakavissaan... :-D HERÄTKÄÄ PAHVIT!!

Anonymous said...

Herätys, jaaha!

Mikä estää ottamasta "kirjaprojektin" vakavissaan, vaikka henkilö ei olisikaan todellinen? Tekstit ainakin ovat todellisia, ja niiden sisällöstä - kuten itse teksteistäkin - voi vaihtaa näkemyksiä oli sitten kyseessä "aito" ihminen, kaunokirjallinen projekti tai vaikkapa akateeminen tutkimus.

Varmaa on, ettemme tähänastisen tiedon perusteella voi mistään tietää varmasti, onko blogi "totta" vai ei? Onko sillä suurta väliä?

Vangitsevasti se on ainakin kirjoitettu, kun sinäkin niin tiivisti jaksat seurailla.

Anonymous said...

Vaikka tämä blogi ei ole itsessäni herättänyt mitään "hyi, tuomitsen" -reaktioita, niin sen sijaan pidän Plazan toimintaa moraalisesti aavistuksen arveluttavana. Pyrkiä saamaan lukijoita sillä, että joku huoraa? "Okei".

Anonymous said...

"Kulutuksensa voi säätää tulojensa ja opintolainan suuruuden mukaan. Eri asia tietenkin, jos haluaa kauheasti kaikenlaista kulutushyödykettä. Maksaahan se tavara, jos kaikki pitää saada heti."

Mitä lähtökohtaisesti pahaa huoraamisessa sitten on?

Anonymous said...

Kannattaa huomioida että tätä blogia lukee myös joku verovirastossa päivätöitään tekevä ja hän saattaa kiinnostua maksamatta jääneistä veroistasi. Huoria kun ei ole tässä maassa rekisteröitynyt ammattiinsa vielä yhtään.

Sitten olisi taas rästissä (vero)velkaa ja pitäisi hyppiä lisää nahkasatulassa.

Toivottavasti tule vielä joskus uskoon!