Monday, January 29, 2007

Vaimot

Minua yllätti se, miten monet asunnot joissa vierailen, ovat kahden ihmisen koteja. Vaimot ja tyttöystävät ovat viikonloppumatkoilla, sukulaisissa ja miehet aamutakeissaan kutsuvat minut luokseen: myös anaalia, kiitos. Homma perustuu molemminpuoliseen luottamukseen joten pidän huolta ettei minusta jää merkkiäkään.

Ei kai kannata olla lohduton, enhän minä tässä työssä niitä uskollisia tapaa. Toivoa on.


4 comments:

Anonymous said...

Kommentoin nyt vasta näinkin vanhaan artikkeliin koska löysin tämän blogin hiljattain.

Tuosta uskottomuudesta... Huomasin hiljattain päätyneeni suhteeseen, jossa (muidenkin ongelmien lisäksi) en ollut tyytyväinen seksiin. Vain kaksi kertaa viikossa, aina samalla tavalla, ja ainoastaan yksi rundi niin että molemmat saivat. Aina minun piti olla se aloitteen tekevä osapuoli ja tyttöystäväni ikään kuin "muodon vuoksi" kainosteli alkuun. No ehkä se kiihotti häntä...

Uskotteko että pitkässä juoksussa tuo turhautti? Yleensä ajatellaan että vain naisella on parisuhteessa tarve tuntea itsensä halutuksi, mutta tää on oikeasti kaksisuuntainen tie. Hivelee se miestäkin jos tyttö edes joskus, kerran todella HALUAISI ja kohtelisi "objektina".

Kieltäytyminenkin satuttaa, varsinkin toistuvat pakit, vaikka järjellä aatellen ymmärrän sen että jos ei halua niin ei halua, kyllähän molempien pitäisi olla sydämestään hommassa mukana. Keskustelimme kyllä asiasta, mutta mikään ei muuttunut. Edelleen olisin halunnut enemmän, pidempään, useammin ja monipuolisempaa. Huokaus.

Tämän koettuani ymmärrän nyt paremmin seksuaalisesti turhautuneita miehiä. Näitäkin varmaan asiakkaidesi joukkoon mahtuu, eikö? En silti hyväksy pettämistä, ja siksi itse olen mielummin yksin kuin huonossa suhteessa.

Niin ja erottuani tästä suhteesta... villiä terapiaseksiä on jo harrastettu erään yhtä nälkäisen naisen kanssa. Kondomin kanssa luonnollisesti :-)

PS. Usein sanotaan että nainen lakkaa haluamasta kun ensimmäinen lapsi syntyy. Eräs exäni lausui julki kerran hienon viisauden: "Ei sen näin pidä mennä; kyllä sitä miestä edelleen tarvitaan osoittamaan että ei se Nainen sieltä mihinkään ole kadonnut Äitiyden alta."

Viisas nainen. Eikä tämän blogin kirjoittajakaan ole varmasti läpeensä paha ihminen :-)

Anonymous said...

olet kuvottava ihminen.jos panisit poikaystävääni,pieksisin sinut verille.

Anonymous said...

"olet kuvottava ihminen.jos panisit poikaystävääni,pieksisin sinut verille."

meikäläinen ainakin pieksisi poikaystäväni verille ja sitten pakkaisin kimpsuni ja kampsuni ja lähtisin. eihän tää toinen osapuoli välttis edes tiedä siitä mahdollisesta vaimokkeesta mitään. kelaa vähän.

Anonymous said...

minä en ymmärrä sinua. minä en vain ymmärrä. en ymmärrä niitä miehiä jotka maksavat seksistä kun kumppani on poissa. blogistasi tulee minulle vain tyhjä, kammottava, suoraan sanottuna paska olo.