Wednesday, February 7, 2007

Duunitauko

Keskustelu on siirtynyt opiskelijoiden toimeentuloon. Kyllä Suomessa periaattessa pärjää huoraamatta, en minä tätä pakolliseksi väitä. Opiskelijan talous on vain niin tiukilla että yksikin ylimääräinen meno (kuten minulla kuukauisttaiset takaisinperinnät) murskaa illuusion pärjäämisestä tehokkaasti. Voisin tietysti jakaa Metrolehteä aamuisin ja siivota toimistoja iltaisin. Totta.

Opiskelujen alkuaikoina elin yhden talven Pelastusarmeijan leivällä. Vuokran jälkeen rahaa jäi kuukaudeksi 150 markkaa. Siis 25 euroa, kuukaudeksi. Aika vähän. Sossu laski että minulla oli käytettävissä 500 markkaa kuussa, koska se oli summa jolla vanhempieni olisi ollut kohtuullista minua, yli 20-vuotiasta tukea. Sillä ei ollut väliä etten ollut kotoamuuttamiseni jälkeen saanut vanhemmiltani penniäkään. Itkin sossussa, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Elin talven sätkätupakoilla ja teellä ja ja flooralla ja hain kuivaa leipää pari kertaa viikossa. Kastoin sitä teehen ja paahdoin uunissa. Näin unia omenoista ja appelsiineista. Itkin aika paljon.

Voisin minä noin elää nytkin, toki. En vaan jaksa. Päätin silloin etten koskaan enää tule olemaan yhtä köyhä. Vaikka sen hinta olisi mikä.

Toisina päivänä haaveilen edelleen rahasta. Mitä tekisin jos voittaisin vaikka ässä-arvalla, heh? Tilaisin Amazonilta viisitoista kirjaa. Ostaisin pesukoneen ja uuden tietokoneen. Lämpimän talvitakin kaupasta enkä kirpparilta. Jos jaksaisin, voisin tietenkin huorata pari viikkoa putkeen, kolme keikkaa päivässä ja osa tuosta olisi mahdollista. Olen kuitenkin edelleen poikki viime viikon keikoista. Yksi asiakas teki paskamaisesti ja pääsi vetelemään paljaalla ennen kuin huomasin. Vituttaa. Loppuviikosta on gyneaika ja testit. En tee töitä ennen tuloksia. Tällä hetkellä ei muutenkaan tee mieli tehdä hommia. Ajatus miehistä jotka ovat niin lihavia että lakanat kastuvat hiestä kun ne ovat alla inhottaa.

Pitäkää peukkuja että kesäduunihakemuksista joku tärpää.

Ja hei hyvät miehet. Älkää lähettäkö tuohon -> sähköpostiosoitteeseen asiakaskyselyjä. En minä ota asiakkaita tämän blogin kautta. Ihan liikaa riskejä.

56 comments:

Anonymous said...

Asiakaskyselyjä siis satelee, kuten arvelinkin;-) Mutta siis tuota juuri ihmettelen, onko todella pakko nähdä noin paljon vaivaa joka kerta ja vielä sietää tollaista sikamaisuutta mistä mainitsit. Aluksi ehkä joo, mutta luulisi olevan aika nopea homma kerätä sopiva määrä vakiasiakkaita niistä siedettävistä tyypeistä ja jatkaa sitten vain niiden kanssa. Niin mä tekisin. Mut vittuako mä, mies, tiedän.

Pälli said...

Oh, fair enough.

Minäkin elin pelkällä opintorahalla ja asumislisällä neljä talvea Vantaalla, mutta
1) asuin Korsossa (niinpäniin;)
2) se oli 90-luvun lopulla
3) eikä minulla ei ollut mitään ylimääräisiä kuluja, kuten Kellä Tahansa lainantakaus tai itselläni tätä nykyä atopiaongelmat. Käteen jäi vuokran ja kuukausiseutulipun jälkeen 300 markkaa, muistaakseni (Nykyisin minulla menee kuukaudessa saman suuruinen summa pelkkiin rasvoihin ja muuhun ihonhoitoon.). Joskus laitoin siitä 200 junalippuun Pohjanmaalle, joskus äiti maksoi sen. Olin aivan tyytyväinen, vaikka elämä oli ehkä hiukan karua: en juonut kahvia, koska siihen ei ollut varaa, en ostanut uusia vaatteita ja rahaa piti laskea koko ajan. Puhumattakaan sitten siitä, kun aloimme seurustella Miikan kanssa ja puhelinlasku kummasti kasvoi...

Mutta siis: kuten opiskelijajärjestöt SYL etunenässä toitottavat, opintotukea ei ole nostettu viiteentoista vuoteen, laskettu kylläkin. Toisaalta monissa maissa opiskelijat eivät saa valtiolta latiakaan - mutta suhteutettuna Suomen muihin tukiin ja systeemeihin, niin...

Eli pelkällä opintotuella saattaa elää nykyäänkin (en tiedä), mutta mitään odottamatonta ei saa tulla eteen.

Mikko Moilanen said...

Kertomuksesi siitä, että mitä sossu teki, on hämmästyttävä. Näköjään en ole ainoa, jolle ne on vittuillut. Otin niiltä silloin tosin luulot pois, mutta harmi että oma juttusi on jo takana. Olisin mielelläni tehnyt tarvittavat valitukset ja käynyt vielä vähän riehumassa siellä :)

Mikko Moilanen said...

Sellaista unohdin kiihkossani kysyä, että mikset ole ottanut joidenkin sisarien tapaan ns. vakituista pestiä eli seurustelusuhdetta sopivan miehen kanssa? Käsittääkseni olet joskus seurustellut, ja epäilen vahvasti, että markkina-arvosi riittäisi helposti keskiluokkaiseen talouteen.

Anonymous said...

Tää nyt menee sellaseksi rumaksi empatiahalailuksi jota en itsekään jaksa, mutta ymmärrän tilanteesi tosi hyvin. Musta on raivostuttavaa lukea miten besserwisserit täällä jaksaa selittää siitä että ota illaksi baarikeikkatyö ja aamulla jakamaan lehtiä, ja hei vaikutat tosi fiksulta miksi alennut tollaseen...
Ihmisten on tosi helppo olla samaan aikaan kateellisia siitä että tienaat paljon "tunnissa" verottomana ja toisaalta ajatella, etten kyllä itse voisi tehdä tuota työtä(hyi iljettävää!). No niinpä.

Anonymous said...

"mikset ole ottanut joidenkin sisarien tapaan ns. vakituista pestiä eli seurustelusuhdetta sopivan miehen kanssa?"

En nyt toki voi blogin kirjoittajan puolesta vastata, mutta ainakin minusta moinen rahan perässä seurustelusuhteen ottaminen olisi varsin moraalitonta. Huora on huora ihan rehellisesti. Siinä myös tienaa rahaa selvästi itselle, ei vain "käyttöönsä" ja saattaapa päästä vähemmällä psyykkiselläkin kärsimyksellä.

Anonymous said...

Tuo "vakiasiakas" on kiinnostava kela joka ansaitsee oman postauksensa. Seurstelusuhde rahan takia taas aika pöyristyttävä :D

Toki, prostituutiostahan voidaan vängätä erialisin esimerkein: Jos mies tarjoaa hyvät ruuat ja juomat koko illan, onko naisella velvollisuus anta pillua?

Jos aviomiehen palkka kuittaa stokkan platinakortin ja auton käyttöön, onko kysymys ostamisesta?

Toki feministinä olen sitä mieltä että naisella on aina oikeus kieltäytyä yhdynnästä, ihan aina. Ja aikamoista pilkunnussimista nuo esimerkit ovat, eivät omiani ollenkaan, vaan prostituutiokeskustelussa nousseita.

Huoraaminen on mukavan yksinkertaista, on tietyt palvelut jotka minä tarjoan ja jotka mies ostaa: selvät säännöt. Ihmissuhteen ja taloudellisen riippuvuuden sotkeminen on paljon monimutkaisempaa.

Anonymous said...

Jos olisin tarpeeksi rohkea, ansaisitsisin rahaa samalla tavalla.

Kyllä sitä mieluummin tienaa prostituutiolla kuin siivoamalla. Tulotaso on aivan eri luokkaa.

Mitä pahaa on tienata rahaa "helpommin"?

Iines said...

Hei, ei se ole kateutta, jos puhuu verottomista tuloista, niin kuin esimerkiksi minä jutussani. Se on ihan vaan fakta että yksityisen huoran tulot ovat verottomia, ja sekin on fakta, että opintotuki menisi, jos Kela saisi tämän tietooonsa.

Ja kuka nyt pimeää tienestiä kadehtisi, kun jokainen voi halutessaaan sitä tehdä, ruma tai kaunis, laiha tai lihava, vanha tai nuori tai alaikäinen. Kaikki pimpsat kelpaavat.

Anonymous said...

Eipä niitä tuloja taida verollisikiskaan voida tehdä... vai olenko väärässä? Voiko prostituutiosta maksaa veroja?

Anonymous said...

"Kyllä sitä mieluummin tienaa prostituutiolla kuin siivoamalla. Tulotaso on aivan eri luokkaa.

Mitä pahaa on tienata rahaa "helpommin"?"

________________________

Niinkö todella? Riskeistä ja maineesta viis, kunhan rahaa tulee "helpolla"?

Kumpi lopulta on paskaduuni huoraaminen vai siivoaminen?

nikki "mieluummin siivous"

Irina K. said...

Mun on nyt pakko kehua tätä blogia. Se on todella hyvin kirjoitettu ja mielenkiintoinen. Hyviä näkökulmia aiheeseen. Ehkä kuitenkin käsittelen asiaa omassa päässäni ulkopuolisena tarkastelijana. En halua ajatella, että tämä ei olekaan pelkkää kirjoitusta, vaan yhdelle ihmiselle (ja todellisuudessa siis useammallekin) todellisuutta ja arkipäivän heijastusta. Heijastuksella tarkoitan sitä, että lukijat kokevat asian kuitenkin eri tavalla, kuin kirjoittaja on tarkoittanut.

Mielenkiintoista on ollut myös lukea useita kommentteja, joita kirjoitus on aikaansaanut. En oikein osaa sanoa omaa kantaani. Hyväksynkö vai en. Ehkä vain suojelen itseäni ja tarkastelen asiaa ulkopuolisen viileästi laittamatta varsinaisia tunteita peliin. Sillä eihän minun tarvitse. On helppoa kokea erilaisia kohtaloita vain lukemalla niistä. Itse kun selvisin opiskeluajoista mieheni tuloilla. Ja kuinka paljon nämä asiat sitten lopulta toisistaan eroavat? Elääkö vakituisen miehensä tulojen varassa vai hankkiiko ne rahat useilta miehiltä? Toinen tapa on rakkausperusteinen ja toinen sopimusperusteinen. Vain rakkausko asiasta tekee hyväksyttävää?

Anonymous said...

"Eipä niitä tuloja taida verollisikiskaan voida tehdä... vai olenko väärässä? Voiko prostituutiosta maksaa veroja?"

Siitä nimenomaan pitäisi maksaa veroja. Hankkia kirjanpitäjä ja tehdä samat ilmoitukset kuin muutkin yrittäjät.

Paino sanalla "pitäisi".

Anonymous said...

Mietityttää, että onko naisen sielu muuttunut, kun nainenkin tai tyttö antaa (etenkin nykyisin) pillua heti ekana iltana? Herääkin kysymys, että miksi antaa ilmaiseksi, siitähän voisi ottaa hintaa kuten prostituoidut tekee!

mietiskelijä

Anonymous said...

Kumpi on todella pahempaa SIIS SE OIKEA PASKADUUNI, siivota rehellisesti erinäisiä tiloja SIELU vapaana vai ottaa jonkun tuntemattoman läskimahan kyrpää suihin, perseeseen tai vittuun!? paljaanakin PELKÄSTÄÄN RAHASTA!

mietiskelijä aamu tuimaan

Anonymous said...

Hei,

Prostituoidun duuni vaatii varmasti paljon ihmissuhdetaitoja. Mietinkin, miten toimit jos asiakas kaikesta huolimatta vetää paljaalla? Mielestäni on selvää, että tekemänne sopimus raukeaa siinä vaiheessa, eikä sinulla ole enää mitään valvollisuutta ko. asiakasta kohtaan. Tilanteen hoitaminen tuntuu silti vaikealta... Oletko saanut maksusi jo, vai pitääkö siinä vaiheessa vielä neuvotella? Luulisi, että sellaiset kusipäät eivät suhtaudu myöskään hyvin siihen, että häivyt?

t. Laura

Anonymous said...

Lauralle, etkö lue tai ymmärrä tekstiä?!

Huorahan kirjoittaa näin:

"Yksi asiakas teki paskamaisesti ja pääsi vetelemään paljaalla ennen kuin huomasin. Vituttaa. Loppuviikosta on gyneaika ja testit. En tee töitä ennen tuloksia. Tällä hetkellä ei muutenkaan tee mieli tehdä hommia. Ajatus miehistä jotka ovat niin lihavia että lakanat kastuvat hiestä kun ne ovat alla inhottaa."

Anonymous said...

Tarkoitin tietysti sitä, että miten hän toimii ko. asiakkaan kanssa kun paljaalla vetäminen on paljastunut. Kuvittelin tämän olevan selvää kommenttini kontekstista, mutta näin selvennykseksi, jos joku muukin käsitti väärin.

Laura

Anonymous said...

http://www.salli.org/info/amm/vero/index.html
Verotuksesta vielä...

Mari said...

Mä olen edelleen sitä mieltä, että on helvetin väärin, että yhteiskunta tukee työtöntä mutta ei opiskelijaa. Perustulon pitäisi olla sama, riippumatta siitä, onko toimeentulovaje opiskelun, työttömyyden tai vaikka äitiysloman syytä... (Hmm. Milloinkohan törmään blogiin, jossa joku kertoo huoraavansa, koska äitiyspäiväraha ei riitä yh:n menoihin?) Eikä sitä varten pitäisi nöyrtyä itkemään sossussa.
*voimahali*

Anonymous said...

Mitenköhän "köyhä opiskelija" on kelvannut takaajaksi?

Anonymous said...

Niin, tässä on selkeesti valinnasta kyse. Itse erosin kesken opintojeni (gradu kesken ja about 20 ov tekemättä) miehestäni ja jäin 3-vuotiaan lapsen yksinhuoltajaksi. Itse olin 24v. Minä alennuín menemään sossuun lapseni vuoksi, vaikka sieltä ei juuri mitään saanutkaan, koska olin opiskelija. Ex-miehen maksama elatustuki (n, 500mk/kk) ja lapsilisä vähennettiin siitä sossun maksamasta summasta. Vuokran sain maksettua sossun ja opintotuen/lainan voimin, päivähoidosta ei tarvinnut maksaa kun olin niin köyhä, ruokaan jäi kuukaudessa 250mk-300mk eli minä en 2-3pv ennen seuraavaan opintotukea syönyt ellei menty sopvasti jollekin kaverille kylään. Kavereilla sai yleensä kahvia ja pullaa. Kerran jouduin odottamaan 3 päivää antibioottikuurin aloittamista, että sain siihen rahaa. Tätä kesti vuoden verran, sitten valmistuin ja rupesin saamaan peruspäivärahaa. Minullekin ehdotettiin erään ex-miehen ystävän suusta, että "jos mä kävisin sun luona aina keskiviikkoisin niin sit sulla olis vähän enemmän rahaa. Ajatteli kai, että oon niin ahdingossa, että suostun ilman muuta. En suostunut. Kerroin tosin ihan kaikille kaverin ehdotuksesta...mulle oma vapaus ja terveys on rahaa tärkeämpää ja vankilaksi sen kokisin jos mun pitäisi rahasta panna. Tämä ei ole mitään tuomitsevaa paatosta, sillä jokaisella on oma elämä ja jokainen päättää ihan itse miten sen elämänsä käyttää. Toivottavasti testeissä ei löydy mitään. Ja pidän juu peukkuja :D

Anonymous said...

Huh Huh.......

Itse lähdin maailmalle 17 vuotiaana ja otin opintolainaa
67000mk jonka maksoin 3 vuodessa pois rehellisellä työllä.

Opinnot kesti viisi vuotta. Tein myös hanttihommia. Siivosin ja olin kaikki kesät töissä.

Pillua en olisi mistään hinnasta myynyt. Kyllä järki-ihminen keksii
jonkin muun kun maailman vanhimman ammatin harjottamisen.

Vai onko niin, että haluat vaan helppoa rahaa ?

Opiskelukulttuuriin kuuluu "sentin venyttäminen" ne ovat hyviä muistoja ja opettavat
säästeliäisyteen. Se on osa aikuiseksi kasvamista.

Ei minunkaan vanhemmat antaneet penniäkään opiskeluihin... ja pärjäsin oikein hyvin.

Ei kun tsemppiä testeihin ja aloita uusi elämä... hikiset irstaat ukot helkkariin...

Jonsku

Anonymous said...

jonskulle:

mitä ihmettä tarkoitit kirjoittaessasi "Vai onko niin, että haluat vaan helppoa rahaa?"

Miten se huoraaminen ja helppo raha liittyvätkään toisiinsa? Onko se oikeasti kenellekään helppoa rahaa? Esim. jos minä pitäisin helppona tuota hommaa, niin varmaan tekisin sitä itsekin. Mutta minä pidän sitä ajatuksena jo niin vastenmielisenä ja mahdottomana, enkä näe sitä vaihtoehtona - edes vaikeana sellaisena - saati helppona.

Kylmästi ajatellen huoraaminen on kustannustehokasta toimintaa, jos tuntitaksa on sitä luokkaa, että mäkkärin kanssalla olisi oltava esim. kolme täyttä päivää saadakseen saman rahan käteen, jos vielä silloinkaan.

Kirjoittajan teksteistä heitän sellaisen arvauksen, että hänen tapauksessaan homma syö henkisesti niin paljon, että ei sitä ruutia sitten riitäkään niihin opintoihin, vaikka aikaa olisikin enemmän käytössä kuin vaikka sillä mäkkärin myyjällä?

Mun mielestä suomalaisen opiskelijan tilanne on surkea, elleivät vanhemmat auta taloudellisesti! Kun opintotuella ei elä, on mentävä töihin. Kun menee töihin, opintotuki lakkaa ja on tehtävä entistä enemmän töitä ja opinnot venyvät.

Jos yrittää opiskella täysipäiväisesti, niin talouden horjuttamiseen ei tarvita kuin yksikin isompi lisäkulu, esim. sairaus, jonka lääkityksen omavastuuosuus ylittää maksukyvyn. Esim. astma-lääkkeiden omavastuu on ihan messevä summa kk:ssakin, kun puhutaan köyhyysrajan alapuolella elävästä ihmisestä. (Virallisesti köyhyysrajanhan alittaa, jos käteen tulee kk:ssa alle 900 e: ja huom. opiskelijoille lasketaan myös opintolaina toimeentulon osaksi). Ja mitenpä toimii opiskelija, jonka pitää ostaa esim. uudet silmälasit? Tai jos pakastin hajoaa? Pyörä varastetaan? Mitään yllättävää ei saisi sattua!

Oikeastaan aika turhaa joidenkin keski-ikäisten tulla lässyttämään siitä, että kuinka he nuorina pärjäsivät ilman opintotukia ja hiihtivät kouluun 50 km 40 asteen pakkasessa. Nyt on maailma erilainen ja kaikki maksaa paljon enemmän kuin ennen. On se vaan kurjaa, että vieläkin on niin heikossa asemassa heikoimmat, että päätyvät jopa huoramaan.

Sympatiseeraan bloggaajaa, koita pärjäillä. Paljonko sulla on maksettavana sitä takausta vielä? Mietin vain, että millä aikataululla luulet saavasi sen takauksen kuitattua?

Anonymous said...

Tsemppiä toivotan blogin pitäjälle. Koeta pitää huoli itsestäsi, myös henkiseltä puolen. Raskastahan tuo on, tuo ala varmasti tosiaan syö ihmistä psyykkisesti.

Kummallisia kateellisten kommentteja täällä näkeekin. Siivotaan sielu vapaana.. jos se kerran on niin hienoa se siivoaminen sielu vapaana, niin mitä sitä tällaiseen blogiin pitää tulla hehkuttamaan ja vielä niin ilmeisen katkerana? Turha kadehtia prostituoidun rahoja, jos ei ole valmis siihen työhön. Ne eivät varmasti ole helpolla ansaittuja rahoja.

Kateus elää ja voi hyvin Suomessa, vaikka ihmiset täältä loppuisi ja puut kuolisi pystyyn. Kun itsellä oli niukkaa, niin kellään ei tietenkään saisi mennä paremmin, vaan mieluiten vähän huonommin vielä. Hassuja olette.

Anonymous said...

hei taas ja haista paska samaan syssyyn! et taida olla ainoa tiukassa tilanteessa oleva, silti ei ole tullut vielä tarvetta huoraamiseen. vittu vieköön appelsiinikilo tai omenakilo lähtee kaupasta kuin kaupasta aika halvalla, oletko koskaan edes kaupassa käynnyt? pienelläkin rahalla tulee toimeen, mutta siihen vaaditaan muutakin kuin huorantaitoja. en olisi lainkaan näin vittuuntunut kirjoituksiisi, jos vain olisit ns. huora, se on näköjään ammatinvalintakysymys kuitenkin pohjimmiltaan, mutta blogiisi sisältyvä arvohuoraaminen on todella sairasta. minuakin vituttaa käydä töissä päivittäin, mutta minkäs teet, ehkä perseen levittämisellä pääsisi helpommalla, samalla voisin kirjoittaa katkeran ylevää tilitystä asiakkaistani.

Anonymous said...

Tämä blogi on suurinta feikkiä koskaan.

Anonymous said...

Hei, vaan! Minulla ei ikimaailmassa riittäisi kantti tuntemattomien, vastenmielisten ukkojen kanssa touhuamiseen rahasta. Olen itsekin köyhä, elän parikin viikkoa ryyneillä ja mielikuvituksen voimalla, kun rahat eivät riitä edes postimerkkiin. Tässä oppii todella hintatietoiseksi, löytämään halvimmat ruoat ja keräämään ostoksensa senttiensä mukaisesti eri kaupoista. Painalsin vuosia sitten velkasotkujeni kanssa velkaneuvojalle ja hain Takuu-Säätiöltä järjestelyluoton takausta. Pankki, josta olen kolme opintolainaani saanut, suostui luottoon. Kesken kaiken sairastuin pahasti, sain hitonmoiset sairaala- ja lääkekulut ja putosin sairaspäivärahalle. Nyt astmalääkkeet vievät satoja euroja kuussa. Olen kuitenkin taistellut monen monituisen lainanmuutoshakemuksen kanssa kulloistenkin keikausten vuoksi ja pankin kanssa sopimisten kanssa tänne saakka siten, että koko velkani loppuu ensi heinäkuussa. Sitten olen vapaa loppuelämäni. Loppusuora alkaa todella häämöttää! Luottotietoni palautuvat sen jälkeen 1,5 vuodessa. Visaa en koskaan tule saamaan, mutta se on pientä muuhun verrattuna.

Olen opiskeluaikana siivonnut 12 -tuntisia päiviä ja kesäisin tehnyt puutarhatöitä siirtolapuutarhassa ja pyytänyt sieltä palkankorotusta, ja saanut, kun ollut syytä, millä perustella, miksi. Puute voi kehittää luovuutta, kun on pakko.

En kuitenkaan moralisoi enkä tunne sinua kohtaan minkäänlaisia tuomitsevia tai idealistisia fiilareita. Blogisi on minusta hyvin tehokkaasti ihmisiä ajattelemaan paneva näkökulma yhteiskunnan talouspolitiikkaan ja yhteen tapaan hoitaa köyhyys taakse. Jaksele!

Anonymous said...

On se hyvä, että näitä vapaaehtoisia "hyväntekijöitä" aina riittää, eipähän lopu pillukauppa Suomesta!

Kyllä se huoraaminen aina paskaduunit voittaa! Seuraavaksi huora (kun ei enää kelpaa / jaksa ) voikin siirtyä perseiden kaiveluun kroonikko-osastolle vanhustenhoitoon. Ei tarvinne koulutustakaan, onhan huoralla työkokemusta muutoinkin.

Anonymous said...

Blogiasi on mielenkiintoista lukea, osaat herättää ajatuksia. Onnea opiskeluun ja lainojen maksuun! Ja tietysti elämiseen muutenkin.

Anonymous said...

Olen itse opiskelija ja tienaan rahani elämiseen keikkatyöllä sairaalassa laitosapulaisena. Niitä töitä riittää (tekijöistä huutava pula), jos vaan viitsii putsata pönttöjä ja kestää välillä sekavia potilaita, tulee ihan ok:sti toimeen ja se riittää. Harkitse niitä hommia?

Anonymous said...

"Mietityttää, että onko naisen sielu muuttunut, kun nainenkin tai tyttö antaa (etenkin nykyisin) pillua heti ekana iltana?....

mietiskelijä"

Pojilta ja miehiltä saa AINA, HETI ja ILMAISEKSI. Joten heidän sielu ei ole ajan saatossa muuttunut miksikään...:D

Mietiskelee Hanna

Anonymous said...

Ei muuten pojilta eikä miehiltäkään saa "aina, heti ja ilmaiseksi". Ihan vaan tiedoksi Hannalle :)

Anonymous said...

"Olen itse opiskelija ja tienaan rahani elämiseen keikkatyöllä sairaalassa laitosapulaisena."

Noinkohan alaa opiskelematon opiskelija kelpaa sairaalaan laitoshuoltajaksi? Jos kelpaa, eipä ole ihme, että erinäiset sairaalapöpöt jylläävät niissä!

epäuskoinen

Anonymous said...

Kyllä Hanna on aina saanut heti kun on halunnut, mutta Hannalta ei ole saanut aina kun on haluttu ;D

Anonymous said...

Komppaan Hannan kommettia: miehet suorastaan olettavat, että ekana iltana saa. Jos ei saa, niin se on guud bai. Miehiltä sitä vastoin on saanut aina, jos vain on halunnut. Harvemmin olen halunnut. Miksi siis nainen joka antaa, haukutaan huoraksi, mutta mies on kunnon sonni?

Anni

Anonymous said...

Annille neuvo, anna vasta sitten kun olet varma, että rakastat toista oikeasti. Hän joka jättää sinut kun et antanut heti joutaa mennäkin!

Anonymous said...

Tästä ansaitsemiskysymyksestä voisi antaa myös miehen kokemuksen.

Aikoinaan (noin 10V sitten) tuli mentyä naimisiin naisen kanssa. Itselleni syy oli rakkaus. Kumpikin opiskelijoita silloin, ja rahat oli tiukoilla. Sovittiin että minä laitan opinnot hetkeksi aikaa jäihin ja menen töihin. Niin sitten tapahtuikin. Vuosia kului ja viimein vaimo valmistu. Valmistumisesta on nyt noin 4 vuotta aikaa. Muutamia kuukausia sitten aloin kyselemään että miksi et vieläkään ole töissä, vaikka sovittiin, että ensin minä olen töissä ja sinä opiskelet. Tässä vaiheessa tuli isku päin kasvoja. Tunnustus että minut oli otettu vain opintojen maksajaksi ja eropapereita ollaan väsäämässä. Jotenkin se vaimo on onnistunut houkuttelemaan omakotitalon ja kahden lapsen hankintaan suostumaan. Nyt tilanne on seuraava: edelleen teekkari (ja jo suoritetut opinnot alkanu vanhenemaan), ero enemmän kuin todennäköistä -> kahden lapsen elatusmaksut odottamassa, mieli todella huono -> masennus iski ja sitä myöten meni sekin työpaikka kun ei mitään kertakaikkiaan pystynyt tekemään... ei edes onnistunut laskujen maksu nettipankissa -> oikeuden päätöksellä varmaan rahaa kohta haetaan.

Mitä tästä opimme? Älä suostu maksamaan muiden opiskeluja töitä tekemällä vaikka naimisissa olisitte, jos kummatkin olette vielä opiskelijoita. Sinun vuorosi ei tule koskaan. Pilluntarpeeseen huora on varmasti halvempi.

Anonymous said...

Onnea tautien paranteluun.

Anonymous said...

"Elin talven sätkätupakoilla" <--- tuossa yksi syy huonoon rahatilanteeseesi. Turhaa ja paskaa ainetta koko tupakka. =)

Anonymous said...

Ja muuten, onnea kesätyöpaikan hankintaan. : )

Anonymous said...

Hei! Olen lukenut kolumniasi mielenkiinnolla. Minua kiinnostaa pari asiaa, seurusteletko? Mitä ajattelet seurustelusta tulevaisuudessa? Haluatko parisuhteen ? Entä voitko työskennellä samaan aikaan? Olet vissiin lopettamassa kokonaan. Miten ajattelet tämän ajan vaikuttavan tulevaisuuteesi, elämään ilman huoraamista? Mielestäni on surulista että et ole nähnyt elämässäsi muita mahdollisuuksia pärjätä kuin huoraaminen. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja onnea elämään ilman huoraamista:)

Unknown said...

http://www.GetTheBar.com/Default.aspx?mrid=qarisEaDsn1ypAkxiM83gA==/

tuota kautta helposti rahaa. muutama kaveri mukaan vielä niin homma hoituu lähes tulkoon itsestään. ei vaadi kuin 5 minuuttia päivässä aikaa

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonymous said...

And why are u writing your comments in english if u can read a finnish blog ? lol

Anonymous said...


Moi,

ihan uteliaisuuttani tiedustelen, että kuinka sinulla nykyään menee ja selvisitkö kaikesta?

t: utelias

Anonymous said...

Tosi vanha juttu, mutta pakko tarttua kohtaan "pillua en olisi mistään hinnasta myynyt". Mä väitän, että jokaisella ihmisellä on hintansa. Se hinta on vain löydettävä ja ei en ole ostanut seksiä tai myynyt itseäni (ja tuskinpa mieshuoralle hirveän isot markkinat olisikaan). Esimerkkinä jos lyödään pöydälle miljoona euroa niin 100% täälläkin jeesustelijoista olisi valmis vaikka mihin temppuihin ;)

george said...

Tarjoamme erilaisia ​​lainoja yksityishenkilöille (henkilökohtainen laina) ja yhteistyötä elinten korolla 2% kumoaa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteensa etenkin kun meneillään maailman finanssikriisin. Voit lainata välillä 1,000 - 50000000 (Pounds, euroissa tai dollareissa) Tarkempia tiedusteluja, ota yhteyttä sähköpostitse (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Terveisin.

Lainatarjous

george said...

Tarjoamme erilaisia ​​lainoja yksityishenkilöille (henkilökohtainen laina) ja yhteistyötä elinten korolla 2% kumoaa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset velvoitteensa etenkin kun meneillään maailman finanssikriisin. Voit lainata välillä 1,000 - 50000000 (Pounds, euroissa tai dollareissa) Tarkempia tiedusteluja, ota yhteyttä sähköpostitse (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Terveisin.

Lainatarjous

JAMES COLE said...

Hae Nopea convienent lainan maksaa pois laskut, turvallinen ja suojaamattomia kuormitus. Palvelumme sisältävät
Yritys laina
Kansainvälinen laina
Henkilökohtainen laina
Business laina
Autolaina
Kiinteistö laina
JNE.

Tarjoamme alhainen korko on 2%, olosuhteet ovat helppoja ja nopeita helppoa rekisteröinti.
Mielenkiintoisia Hakijan yhteystiedot: unitycredit111@gmail.com
Jumala siunatkoon teitä niin, teidän tyytyväisyys on tärkein tavoite, olemme täällä laittaa hymyn huulillesi, rehellisesti on meidän katsella sana. Annamme mitenkään varmaa asiakastyytyväisyys, Toimitamme varoja nopeasti.
Riippumatta tarve rahaa, me pitää kädet voit tehdä ja ottaa taakkaa. Jumalan kanssa kaikki on mahdollista!!!

24hours Loan said...

Hyvä päivä, olen rekisteröity yksityinen raha lainanantaja. Annamme lainoja avuksi ihmisille, yrityksille, jotka tarvitsevat päivittää taloudellisen asemansa kaikkialla maailmassa. Hyvin vähäiset vuotuiset korot ovat alle 2% vuodessa 30 vuoden takaisinmaksuaikaan missä tahansa maailmassa. Annamme lainoja 5 000 eurosta 100 000 000 euroon. Lainamme on hyvin vakuutettu, sillä suurin turvallisuus on meidän etusija. Kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla: (24hourstloancompany1@gmail.com tai info@24hoursloan.online)

finance said...

Tarvitsetko hätälainan? laina aloittaa
tai maksaa
laskuja sitten olet oikeassa paikassa, ota yhteyttä niin pian kuin mahdollista
tänään klo
finance.micro1@gmail.com

sukunimi:
vaadittava laina:
sukupuoli:
maa:
phone:

HUOMAUTUS: Kaikki kirjaimet on lähetettävä osoitteeseen finance.micro1@gmail.com

My Testimony said...

Hyvää päivää,

Olemme laillinen ja hyvämaineinen rahanantaja. Me lainamme rahaa yksilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea, antavat lainoja ihmisille, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksamaan laskujaan investoimaan liiketoimintaan. Joten etsit kiireellistä lainaa? Sinun ei tarvitse huolehtia, koska olet oikeassa paikassa tarjoamme lainoja alhaisella korolla 2%, joten jos tarvitset lainaa, olet vain odottaa ottavan yhteyttä meihin tämän sähköpostiosoitteen kautta: mobilfunding1999@gmail.com

LÄHETTÄMINEN SOVELLETTAVA SOVELLUSTIEDOT.

1) Täydelliset nimet: ............
2) Sukupuoli: .................
3) Ikä: ........................
4) Maa: .................
5) puhelinnumero: ........
6) Ammatti: ..............
7) Kuukausitulot: ......
8) Tarvittava laina: .....
9) Laina-aika: ...............
10) Lainan tarkoitus: ...........

Kiitos

Baldan said...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Anonymous said...

Olen herra Mark Joe, yritys, olemme legit, rekisteröity ja taattu lainayhtiö, annamme 3% lainoja yksityishenkilöille, yrityksille, valtion laitoksille ja liike-elämän järjestöille ja kaikenlaisille ihmisille. Vapauslainat ovat ratkaisu kaikkiin taloudellisiin ongelmiin. ota meihin yhteyttä nyt sähköpostitse osoitteella: mjoe0123@gmail.com

Anonymous said...

Tarvitsetko kiireellisen lainan velkojen selvittämiseksi vai tarvitsetko pääomalainaa parantaaksesi yritystäsi? Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet teidät? Tarvitsetko lainan vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, kun olemme täällä, jotta kaikki taloudelliset ongelmasi olisivat menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%: n korolla. Valikoima vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.