Thursday, February 22, 2007

Hyvä keikka

Mies tarjosi ruokaa, herkullisia tapaksia. Ja oikeaa shamppanjaa, siitä onkin aikaa kun olen sitä saanut. Diilinä oli, että saan vähintään tunnin liksan, ja jos mies tykkää, kolmen tunnin. Päätti pitää minut kolme tuntia ekan kymmenen minuutin jälkeen. Kai tuo voisi olla imartelevaa?

Mies oli minua alle kymmenen vuotta vanhempi, siis oikein nuorukainen verrattuna tavallisiin asiakkaisiin: 50+ -ikäisiin ylipainoisiin puuskuttajiin. Tämä oli vielä urheilullinenkin.

Seksi oli harvinaisen mukavaa, nautin siitä jopa välillä. Mies oli viehättynyt nopeasta älystäni ja keskustelutaidoistani (sekä toki suihinottovirtuositeetistäni ja notkeudestani sängyssä, hehe). Tällaisia pokia saisi olla enemmän. Homma ei olisi niin paskamaista.

2 comments:

Anonymous said...

Eikös tuota pokien laatua vois rajata hinnoittelulla? Muistan lukeneeni jonkun tytön haastattelun joskus (tarkka lähde...) ja se sanoi pitävänsä hintatason niin korkeana, että vain Etelä-Helsingissä asuvilla suomenruotsalaisilla on varaa.

Anonymous said...

Mutta ethän sinä hinnalla pysty rajamaan pois yli 50+ puuskuttajia, vaan hintoja nostamalla saat todennäköisimmin juuri niitä.. Kyllähän nuorella keskimäärin on vahemmän kapitaalia kuin iäkkäämmällä (herras)miehellä.