Friday, February 2, 2007

Valehteleminen

Jäin miettimään tuota moraalikysymystä. Katselin pesukoneessa toisiinsa kietoutuvia hihoja ja mietin, mikä on tämän työn suurin vaara. Siis jos jätetään pois fyysiset vaarat: raiskaus, pahoinpitely, sairastuminen, jopa kuolema. Niitä vastaan olen varautunut parhaani mukaan. Mutta mikä vaikutus tämän työn tekemisellä on minuun ihmisenä? Miten minä varaudun niitä vaaroja vastaan?

Suuri vaara on kyynistyminen ja kovettuminen. Uskon loppuminen, periksiantaminen ja sydämen muuttuminen harmaaksi. Tapaan paljon surullisia ihmisiä. Tapaan ilkeitä, pahantahtoisia, halveksuvia ihmisiä. Olen koko ajan tekemisissä valheiden ja petoksen kanssa. Minä valehtelen nimeni, ikäni, taustani, menneisyyteni, kouluni ja nautintoni. Miehet valehtelevat nimensä ja kääntävät tyttövauvan valokuvan pöytää vasten kun astun huoneeseen. Laittavat vaimon dildon päälle kondomin ja työntävät sen sisääni.

Suuri vaara on tuudittautua siihen uskoon että tällaistä elämä on. Että ihmiset ovat valehtelijoita ja pettureita, ettei rehellisyyttä ole, ettei uskollisuutta ole, ettei aitoutta ole. Ettei kukaan oikeasti välitä kenestäkään, että kaikki on kaupan. Että ihmissuhteet ovat aina hyväksikäyttöä ja valta-asetelmien kanssa tasapainoilemista.

Sitä vastaan minä taistelen, tahdon säilyttää uskoni ihmisiin - miehiinkin - vielä siinä vaiheessa kun lopetan nämä työt kokonaan. Kun nakkaan prepaidini pitkältä sillalta alas, hankin parvekkeellisen kaksion ja keittiöön keltaiset verhot, tahdon edelleen uskoa hyvään. Idealistinen huora, heh.

12 comments:

Anonymous said...

Tekstisi vaikuttaa kyllä jonkun muun kuin huoran kirjoitukselta, mutta väliäkös hällä. Nimittäin huora ei kirjoittaisi, että työn suurin vaara on kyynistyminen. Näin kirjoittaisi ulkopuolinen, joka arvioi huoruuden henkisiä haittoja.

Jo ensimmäisessä tekstissäsi nimittäin kukki kyynisyys ja ihmisviha, joiden arvelet kai toimivan huoruuden polttoaineena.

Luulen että erehdyt.

Anonymous said...

Onhan kai huoria monenlaisia kuten muidenkin ammattien harjoittajia. Toiset pystyvät ja haluavat katsoa pinnan alle, asioiden metatasolle.

Huora näkee tietysti enimmäkseen huorissa käyviä miehiä, kuinkas muuten, ja se vaikuttaa hänen mies-, nais ja ihmiskäsitykseensä. Yhtä lailla bussinkuljettaja näkee ihmiset matkustajina, partuni hiuksistoina ja rakennusarkkitehti asukkaina tms.

Hei kuka tahansa, on meitä toisenkin laisia miehiä. Niitä jotka eivät nappaa Viagraa vaikka ei aina haluta. Niitä jotka lähtevät pihatöihin kun ei saa vaikka haluaisi. Niitä jotka rakastavat kumppaniaan silloinkin, kun arki pakkaa päälle.

Anonymous said...

Voi hitsi Sirkku, jos minä en mahdu sinun käsityksisi prostituoiduista. Harmin paikka.

Eskolle kiitos kauniista viestistä. Kyllä minä tiedän että teitäkin on. Sen muistamisen tärkeydestä yritin kirjoittaakin, ettei tuudittaudu tätä työtä tehdessä siihen uskoon että kaikki ihmiset olisivat... hmm... kurjia.

Anonymous said...

Sirkku on ilmeisesti koukussa blogiisi, elää kauttasi.

Anonymous said...

Ihmiset ovat melko luotettavia ja ennustettavia yleensä.

Ongelma on siinä, että suurin osa ihmisistä ei osaa arvioida asioita etukäteen oikean ja luottavat vääriin asioihin.

Esim. avioon mennessä ei pidä luottaa kestävyyteen, vaan johonkin 55% eroriskiin.

Eli peruskouluun arvioimisopin koulutusta jo.

Ilman kumia seksiä tuntemattoman 17 vuotiaan kanssa seksiä, 20% todennäköisyydellä saan klamydian.

Kumppani pettää 30v. kestävän suhteen aikana, 62% todennäköisyys.

Auto jättää tielle 5 vuoden aikana 7000km vuodessa ajavan, 23%.

Jne..

Hauskaakin tämä arvioiminen.

Anonymous said...

Älä kyynisty, siinä kasvaa vaan kyrpä ohtaan... ;-)
Osa meistä on mulkkuja ja osa vittupäitä, ja niin kait sen pitääkin ollakin.
Mutta onneksi loppupeleissä suuri osa ei ole muuta kuin tavallisia ihmisiä, jotka haluaa läheisyyttä.
Niin minäkin.

Anonymous said...

Jaksamista :) täältä tulee positiivista energiaa, että on vielä kaikkea hyvää olemassa.
nimim. pessimisti :D

Anonymous said...

Saa aika paljon tehdä mitä tahansa työtä, jotta voi ostaa kaksion vaikkapa Helsingistä. Ja jostain syystä oletan, että asut siellä, kun puhut Stockalla shoppamisesta. Mutta onnea ja menestystä unelmien toteuttamiseen ja voimia!

Toivon, että voit lopettaa kesään mennessä tavoitteidesi mukaisesti. Mutta silti minua kiinnostaa, miten kaikki alkoi. Mistä keksit, että tämä on ratkaisu. Mitkä olivat sellaisia kokemuksia ja sattumien summia aiemmassa henkilöhistoriassasi, jotta tähän ryhdyit?

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ei kaikki huorat ole samanlaisia! Onko muka kaikki poliitikot samanlaisia, kaikki lääkärit samanlaisia, kaikki siivoojat samanlaisia? Ei ihmistä määritä heidän ammattinsa!

Heikki said...

Itsekuvan vaikutus.
Kyllä työ vaikuttaa siihen kuinka maailman ympärillään näkee. Itse päätin lopettaa sosiaalityöntekijän työn koska aloin uskoa kaikesta ympärilläni ja myös itsestäni "pahaa". Asiakkaiden pahaolo siirtyi minuun, aloin epäillä muita ja ajatella olevani itse kaikkein pohjimmaisin. Vaihdoin opettajan työhön. Mutta edelleen koin vuosia olevani riittämätön melkein kaikessa mitä tein. Valmistelin opetusta puolille öin ja heräsin monesti jatkamaan 4-5 välillä aamuisin. Ehkä riittämättömyyden tunne onkin kasvanut minuun jo lapsuudessa. Nyt olen jo useita vuosia kokenut itseni hyväksi ja kelvolliseksi. Opettelin arvostamaan itseäni ja annoin itselleni kaikenlaisia palkintoja tehdystä työstä. Kaikki tuo on auttanut. Kokemus itsestä riippuu ainakin minulla siitä millaiseksi itse näen itseni.

Camilla Karlsen said...

Hyvää uutta vuotta, tervetuloa vuoteen 2021. Voit hakea vain 2%: n korkoista lainaa NOVA GLOBAL FINANCE -yhtiössä aloittaaksesi vuoden.

Haluatpa antaa elämäntavallesi vauhtia tai sinulla on odottamattomat kustannukset, NOVA GLOBAL FINANCE -laina on kustannustehokas tapa toteuttaa se.

Nova Global Finances on joustava: voit lainata jopa 10 miljoonaa euroa sopivalla takaisinmaksuaikalla 1-30 vuotta. Tarjoamme kattavan valikoiman henkilökohtaisia ​​lainoja, yrityslainoja, asuntolainoja ja lainojen vakauttamislainoja, jotka voidaan mukauttaa muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 2 prosentin korolla.

Mitä saat:
 Välitön pääsy varoihisi hyväksynnän jälkeen
Kilpailukykyiset korot
 Joustavat takaisinmaksuehdot
 Mahdollisuus maksaa lainasi nopeammin (ylimääräiset maksut vähentävät lainan pääomaa)
 Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
 Voit hakea lainaa omaan sopivaan paikkaan ja aikaan

Kuinka hakea:
Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa! Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan lainaa Nova Global Finances -sovelluksesta ja tarvitsevat lisätietoja HAKEMISESTA, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (novaglobalfinances@gmail.com) TAI ota yhteyttä herra Elliotiin whatsApp: +31642117819 saadaksesi lisätietoja ja suulliset tiedotukset. Yleiset ehdot.