Saturday, February 17, 2007

Miten se käytännössä tapahtuu?

Edellisen postauksen kommenteissa kysyttiin, miten toimin jos asiakas pettää luottamuksen ja poista kondomin salaa takaapäin naidessa?

Ajattelin valottaa ostotapahtumaa, miten itse tilanteessa toimitaan, ja kuvata sitten omia tapojani toimia hankalissa tilanteissa.

Sovin asiakkaan kanssa milloin tapaamme ja kauanko yhdessä vietämme. Tunti on lyhin aika ja luonnollisesti halvin, pisimmillään vietän asiakkaan kanssa koko yön, n. 12 tuntia, ja se maksaa paljon enemmän. Sähköpostikeskustelussa kerron sääntöni: mitä teen ja mitä en. Mitä teen lisämaksusta ja mitä en lainkaan. (Ette uskoisi millaisia palveluksia kysellään, näitä hommia aloitaessani luulin olevani jo aika paljosta kuullut ja moneen tottunut, silti ainakin kerran kuukaudessa joku yllättää ihan puskan takaa juttuineen.)

Menen sovittuun paikkaan sovittuna aikana. Olen vieraillut tyhjillä toimistoilla työajan päätyttyä, joskus harvoin tapaan autossa (se on tylsää, ankeaa, ahdasta ja näillä keleillä ihan liian kylmää). Yleensä menen miehen kotiin. (Minä en siis ota miehiä vastaan kotonani. Jotkut naiset tekevät näin, ja se on kai keino hankkia liukuhihnanomaisilla työolosuhteilla aika hyvää liksaa. Itse en pidä mitenkään mahdollisena paljastaa miehille mitään henkilökohtaista itsestäni, saati että jotkut asiakkaat tietäisivät missä asun, huh.)

Mies maksaa. Aina maksu ennen mitään muuta.

Alkuun juttelemme muutaman sanan niitä näitä. Mies kysyy opiskeluistani, puhun paskaa. Mies kertoo yleensä itsestään, työstään tai harrastuksistaan. Mainitsee perhejärjestelyistä yleensä jotain. Tai sitten puhumme elokuvista tai vaikka kirjoista. Muutaman fiksun kanssa kuvataiteesta (arvotauluja seinillä). Joskus minulle tarjotaan kahvit, joskus harvoin jotain hyvää syötävääkin.

Keskustelun aikana flirttailen ja koskettelen miestä varovasti. Yritän tehdä omalla toiminnallani meihelle itseni kosketamisen helpommaksi. Jotkut miehet ovat jännittyneitä ja vaativat aikaa, toiset tarraavat heti ovella rintoihini.

Jossain vaiheessa siirrymme makuuhuoneeseen (tai toimiston pöydälle tmv.) Riisun itseni, mies avaa housunsa. Ne, jotka ovat aamutakissa jo valmiiksi, riisuutuvat kokonaan. Minä laitan miehelle kondomin ja otan suihin vähän aikaa, sitten siirrytään yhdyntään, minä olen aina ensin päällä. Joskus jatketaan näin loppun asti, jotkut tahtovat urheilla seinää vasten, takaapäin ja mitä kaikkea. Jos anaaliseksistä on sovittu, niin siihen siirrytään jossain vaiheessa. Muutama harva tahtoo pelkkää anaalia.

Joskus mies laukeaa ensimmäisen kerran nopeasti. Minä en laskuta laukeamisten vaan ajan mukaan. Usein pidetään sitten vain pieni tauko, ehkä poltetaan tupakat, otan uudellen suihin ja nussitaan uudelleen.

Aina asiat eivät mene kuten pitäisi ja kuten sanottua, minulle on käynyt muutaman kerran niin että mies on poistanut kondomin kesken yhdynnän. Joskus sen huomaa heti, mutta aina ei. Ihmissuhdetaitoja tarvitaan. Minä suutun kun luottamukseni petetään mutta en voi näyttää suuttumistani. On oltava kärsivällinen ja neuvotteleva. Lopetan yhdynnän siihen ja lupaan tyydyttää miehen kädellä valmiiksi. Kaikki ovat suostuneet tähän. Lähden, enkä tapaa miestä enää koskaan uudelleen.

Minulla on ylhäällä pienessä mustassa vihossa kaikkien pokien puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja niiden paikkojen osoitteet, joissa olen vieraillut. Paljaallanussijoita en tapaa milloinkaan uudelleen.

Viimeksi kävi tuuri, testitulokset ovat puhtaat. Näiden pokien vaarallisuus on siinä, että ne eivät tee sitä ensimäistä kertaa. Vaikka jokainen väittää ettei ole koskaan ennen nainut paljaalla, se on vale. Ja monet näistä käyvät nussimismatkoilla ulkomaillakin, näin ainakin minulle kertovat. Ajatus samasta kyrvästä ilman kumia ennen minua thaimaalaisen ihmiskaupan uhrin sisällä kuvottaa. Tämä on vaarallista.

18 comments:

Anonymous said...

Tiedät tietysti tautien itämisajoista: tuloksesi eivät ole vielä varmoja. HIV näkyy testeissä 3-4 kk päästä tartunnasta, hepatiitti vasta 6 kk päästä. Toivon sinulle kaikkea parasta.

on kuka tahansa, said...

Juu, tiedän. Kiitos toivotuksesta.

Anonymous said...

Kiihotutko asiakkaiden kanssa? Jos kiihotut, niin kuinka usein sitä tapahtuu?

Tai mitä yleensä tunnet seksin aikana, kuvottaako koskaan?

Emmaliina

Anonymous said...

En voi ymmärtää, miksi tuollaisia ihmisä on, jotka poistavat kumin. Todella törkeää käytöstä!

Kirjoitat hyvin, kiitos siitä. Ammattisi kuulostaa erittäin vaaralliselta, en ikinä uskaltaisi!

Minkälaisia ovat nuo hulluimmat ehdotukset? Kun en osaa yhtään varmaan edes kuvitella miten hulluja toiveita miehillä voi olla.

Anonymous said...

Sama juttu. Olen aika oudoista jutuista kuullut, ja olisi varsin kiva kuulla kuinka outoja olet ihan käytännössä kohdannut (tai saanut toiveita vaikket olisi toteuttanut). Entä missä menevät rajat, toteutatko niitäkin outoja jotka vaikuttaisivat "helpoilta", vai vältätkö kaiken varalta?

Anonymous said...

Mitähän thaitytöt ajattelevat teistä suomalaisista ihmiskaupan uhreista? Ja tiedoksi, että thaihierontapaikoissa lähinnä hierotaan ja se alapäänkin hipelöinti on yleensä yksipuolista.

Summa summarum: Taudinlevittäjä olet sinä.

Anonymous said...

Minua jäi kiinnostamaan puhtaasta uteliaisuudesta, että jos yhteisistä pelisäännöistä on sovittu, niin miksi et voi näyttää suuttumistasi? Miksi sinun on oltava kärsivällinen ja neuvotteleva, kun sääntöjä rikotaan? Ehkä hirmuisen naiivi kysymys, mutta ostajan markkinoista huolimatta näkisin, että onhan se oikeus sinullakin vaatia, että yhteistä sopimusta kunnioitetaan. En kyllä itse hoitelisi yhtään mitenkään enää tyyppiä loppuun, jos samaa duunia tekisin. Eikö kannattaisi sopia, että se on sitten välittömästi siinä, jos paljaalla vedellään? Tämä ala nyt ei ole tuttu itselleni, joten sorry, jos kysymykset ovat vähän typeriä.

Anonymous said...

Ja jatkan vielä hieman... ei, en tarkoita, että kannattaisi hirveästi korostaa asiakkaalle, että "jos vetelet paljaalla, niin...", koska jokainen arvaa, että muutamat ääliöt senkin vaihtoehdon sitten valitsisivat, vaikka eivät olisi aiemmin edes ajatelleet asiaa. Mutta pointtini vain oli, että rahasta huolimatta ei kai tarvitse olla kärsivällinen ja neuvotteleva ikuisesti.

Anonymous said...

Kirjoitat sujuvasti. Kiitos rehellisyydestäsi.
Minusta ei olisi työhön. Vaikka sielu sen sallisikin, kroppa ei (vestibuliitti).

Anonymous said...

Ihan mielenkiinnosta kysymys: tiedätkö, oletko koskaan vienyt kenenkään miehen poikuutta maksusta? Ei sillä, että itse harkitsisin poikuuden menettämistä maksullisen kanssa, mutta kiinnostaisi tietää.

Anonymous said...

Äh, minua hirvittää lukea tätä blogiasi. :(

Hyvä ystäväni on taloudellisessa ahdingossaan päätynyt tuohon samaan ratkaisuun kuin sinä, ja en aiemmin osannut oikein edes ajatella, että mitä kaikkea työ pitää sisällään: Ystäväni ei juuri puhu asiasta. Nyt kun luen tätä, niin juttu vähän valottuu, eikä suinkaan hyvässä valossa. :(

Anonymous said...

Vahvaa omaa elämää, jossa kannat enemmän vastuuta kun moni sinua arvosteleva tekee. Ehkä toisen arvostelu antaa lohtua omaan elämään.

Kaikkea hyvää sinulle!

Anonymous said...

Kannattaa myös muistaa, että esimerkiksi herpes simplex ei välttämättä näy lainkaan tautitesteissä. Samoin yli puolet tartunnoista tulevat oireettomilta tartuttajilta. Myös sinä voit saada sen oireettomana, ja tartuttaa sitä eteenpäin ilman että tiedät sen olemassaolossa yhtään mitään. Been there, done that.

Tai sitten ne helvetillisen tuskaiset reaktiot voivat puhjeta vasta vuodenkin päästä. Vittumainen tauti, ei niinkään kovien fyysisten kipujensa vuoksi, vaan sen vuoksi että tiedustettuasi taudin olemassaolon, et uskalla enää ikipäivänä harrastaa spontaania ja suojaamatonta seksiä edes itsellesi rakkaan ihmisen kanssa tartuntavaaran vuoksi.

Anonymous said...

Missäs näitä thaimaalaisia ihmiskaupan uhreja oikein on?
Useamman vuoden maassa asuneena voin sanoa että samalla lailla seläkin tehdään hommia omasta tahdosta niin kuin sinäkin.
Oletko itse median paskapuheen uhri?

Anonymous said...

Joka ammatissa on riskinsä!! Ja tässä tapauksessa myös se asiakas ottaa tietoisen riskin!!! Aika turha laittaa kaikkea vain naisen piikkiin. Jokainen nainen joka myy vartaloaan, tekee kuitenkin parhaansa suojellakseen itseään!

Anonymous said...

huhhuh, tosi halveksittavaa duunii, toisaalta ihailen rohkeuttas.

HoneyBunny96 said...

Ruusut rohkeudestasi,itse en kyllä pystyis kirjottaa mtn blogia jos kokoajan joku kommentoimassa jtn negatiivista. Jos joskus itse joutuisin samaan tilanteeseen,paljonko kannattaisi veloittaa tunnilta?

Anonymous said...

Ei etukäteismaksua lainaa! Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarvitsetko lainaa laskujen maksamiseen tai lapsesi koulutukseen? Tarvitsetko lainaa kiinteistön hankintaan tai projektin perustamiseen? Tarvitsetko lainaa maatalouskäyttöön tai rakentamiseen? Tarvitsetko lainaa liiketoiminnan laajentamiseen tai käynnistämiseen? Onko pankkisi tai muut lainanantajat hylänneet sinut luottomahdollisuutesi vuoksi? sähköpostitse: Shieldsfinancialconsultant@mail.com