Friday, February 2, 2007

Kehuminen

Alkuun minua imarteli kun miehet kehuivat vartaloani ja ominaisuuksiani. Protokollan mukaan (kuten J. Bauer voisi sanoa) minä kehun miehiä ja heidän kyrpiään ja sitä miten ihanalta he tuntuvat sisälläni. Sitten vihdoin tajusin (hidas!) että homma kulkee kahteen suuntaan: he kehuvat minua koska niinkin kuuluu tehdä.

Jonkun tutkimuksen mukaan (olipas taas tarkka lähde) autonostajat kiinnittävät menopelin hankkimisen jälkeen huomiota vain oman merkkinsä mainontaan. Kilpailevia merkkejä ylistävä mainonta asettaisi oman ostopäätöksen kyseenalaiseksi ja miehet suojautuvat epävarmuudelta keskittymällä sen kehumiseen mitä itsellä jo on.

Ihan hyvä strategia.

8 comments:

Anonymous said...

Ton on pakko oikeasti sattua ja kovettaa sisältä. Viedä uskon rakkauteen vähintään. Jotenkin se pistää silmään, että sanot itse itseäsi huoraksi. Miksi et pidä itsestäsi? Luulen, että et alun perinkään pitänyt itsestäsi, ja siksi aloit tekemään tuota. Kannattaisiko selvittää se asia itsesi kanssa?

Tämän ei ollut tarkoitus olla mikään ilkeily. Toivon sinulle ihan oikeasti hyvää. Minäkin olen opiskelija, tiedän miten vähän sitä rahaa on. Itse teen kahta työtä.

Toivottavasti et särje sydäntäsi siinä, mitä teet! Aurinkoa.

Lupus Celestialis said...

Tuo oli varsin hyvä huomio.

Paitsi että naisissa (ja heidän vartaloissaan) on yleensä paljon enemmän kehuttavaa kuin miehissä.

Anonymous said...

Totta toi autojuttu.

Ja huoriahan suurin osa naisista on, hyvä että on rehellistä.

Anonymous said...

niin, huoriahan me kaikki naiset ollaan, saatana.

millä perusteella, voisitko selventää? millä perusteella miehet eivät sitten ole?

Anonymous said...

niin, huoriahan me kaikki naiset ollaan, saatana.

millä perusteella, voisitko selventää? millä perusteella miehet eivät sitten ole?

minh said...

Eiköhän jokainen prostituoitu saa kutsua itseään ihan millä nimellä huvittaa? Ensimmäisen anonyymin kommentissa käsitettiin huoraksi itseään kutsuvan käsitys itsestään huonoksi. Miksi sen niin pitää olla?

Tuliko katsottua Teemalta pari päivää sitten Riita? Leena Ruusuvuori vs. Olli(???) Laajasalo aiheesta prostituutio ja prostituoitujen asiakkaiden kriminalisointi. Laajasalo pyyhki Ruusuvuorella lattiaa, naisen oikea asenne paljastui lopussa, kun häneltä kysyttiin, että ketä näillä laeilla suojellaan. vastaus oli "yhteiskuntaa laajemmin". Tosiasiassa nämä feministipoliitikot(eivät kaikki,mutta feministiverkostoihin kuuluvat ainakin) haluavat antaa signaalia ja pitää "moraalia" yllä yhteiskunnassa. Ruusuvuori kielsi pitävänsä prostituoituja hunoina naisina, hän selitti: "minä en esimerkiksi koskaan käyttäisi heistä sanaa huora".
Jepjep, pitkä on matka ja kivinen tie tässäkin asiassa...

Miksi muuten kommentoidessa en voi laittaa koko URLia?Bloggeri ilmoittaa että siinä on vääriä merkkejä ja siten nimimerkkiini ei tule linkkiä? Onko tämä joku blogin säätöjuttu?
-minh-
minh.vuodatus.net

Genoveeva said...

No enpoä ole tähän ikään mennessä tavannut pimpsaa haluavaa miestä joka ei naista kehuisi. AIkoinaan olin amiksessa ainoana tyttönä poikalauman kanssa, opin pian huomaamaan heidän jutuistaan, että kaikkea ei likkalapsen kantsi uskoa.
Saattaapi mies kehua, mutta jos se vaimon poissa ollessa kotiin kiikutettu satunnainen elämänsulostuttaja, maksullinen, istahtaa miniäehdokkaana kahvipöytään, voi hymy hyytyä ja pojalle ehdotellaan fiksumpaa naista. Vaikka pitäisi se miniäksi kelvata jos itelle petikaveriksi. Sitä mieltä minä olen.

Anonymous said...

täydellisessä maailmassa ei kelpaisi, olis miniäksi liian vanha.