Friday, February 2, 2007

Vapaapäivä

Keikkojen tekeminen on vienyt koko tämän viikon. Olen lähettänyt kymmeniä ja taas kymmeniä maileja, tehnyt keikkoja, juossut stokkalle hakemaan lisää Gossardeja, ajellut karvojani, rasvannut, puuteroinut, rajannut ja korostanut. Vetänyt saappaat jalkaan ja viettänyt tunteja takseissa pimeä yö ympärillä. Ollut yhdynnässä monen monta kertaa. Ottanut suihin monta tuntia. Tienannut nelinumeroisen summan, maksanut laskut, ostanut uuden täkin.

Tänään on kotipäivä. Pyykinpesua, imurointia, villasukkat ja verkkarit. Meikitön naama, ei rintaliivejä. Silputtua persiljaa munakkaan päällä, Kate Bushia stereoissa.

Aloitin tämän blogin koska tuntui että minun on pakko kirjoittaa tämä kaikki ulos mielestäni. Huoraaminen vie paljon ajatustilaa ja tahdon ajatella muutakin. Tahdon päähän tilaa tenttikirjoille, aikaa ajatella päivänpolitiikkaa, lukea Hesari rauhassa. Aion kirjoittaa kunnes ei ole enää mitään sanottavaa.

6 comments:

Anonymous said...

Tuleeko sulle koskaan ahdistunut olo panojen jälkeen vai pystytkö pitämään tunteet erillään?

Itse kun tein tuota samaa hommaa opiskelujen ohessa, tuli välillä paska fiilis. Tosin vain, jos asiakas oli ollut ärsyttävä tapaus.

Anonymous said...

Tottakai tulee välillä tosi alakuloinen ja paska olo. Välillä väsyttää kovasti, kaikki se ihmisyyden kuona minkä kanssa tässä on tekemisissä. Ällöttävät miehet, rumat tavat koskea, särkevät lihakset, kamalanhajuiset partavedet iholla.

Joskus alkuvaiheessa söin keikkojen jälkeen liikaa, ahdoin napaan karkkia ja pitsaa tai vedin perseet. Vitutti ja ahdisti. Nyt olen päässyt niistä tavoista onneksi eroon ja tämä tuntuu duunilta, jota on mahdollista tehdä, ainakin vähän aikaa.

Anonymous said...

Parasta varmaan olisi, jos voisi valita omat asiakkaansa.

Anonymous said...

Tuohan tuossa voipi olla vaarana, että opinnot jää lapsipuolen asemaan, kun aika menee karvojen ajelussa, rasvaamisessa, puuteroimisessa, meikkaamisessa, shoppaillessa asuja ja heittämällä kuutamokeikkaa, josta tulee lopultakin vai paska fiilis, vaikka ne laskut saakin hetkeksi maksettua. Ja rumba alkaa taas kun tulee uudet laskut?

Anonymous said...

Mietin et huomaako vanhat lihavat sedät oikeastaan hirveesti eroa, jos et ole ihan niin tarkka karvoista? Mun havainto on, et ne tykkaa seksikaupan halpahepeneista siina kuin Gossardeista. Nuoremmat asiakkaat saattaa tajuta enemmän paremmista alusvaatteista ja sellaisia asiakkaita ois varmaan hauskaa löytää. Sulle kummiskin maksetaan etupäässä siitä, että olet nuorempi kuin vaimo ja imet hyvin, ei siitä onko kintuissa vähän karvaa.

Anonymous said...

Jatka ihmeessä kirjoittelua. Sulla on hyvä ulosanti ja mielenkiintoisella tavalla kirjoittelet. Tää on eka blogi, jota ihan oikeesti viitsii seurata! Ja eräille ihmisille tekee hyvää lukea oikeasta elämästä. Mä naisena tykkään tätä lukea.